Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Mojmir Kovač
Prva polovica praznikov je za nami. Na nagradno vprašanje(koliko meri naš 10km tek Povežimo soline, ki bo 18.3.2007 je prišlo kar nekaj odgovorov. V prvem krogu vas je odgovarjalo 23 v drugem pa 14. Torej skupaj 37. Lepo!
Žal pa niti eden odgovor ni pravilen. Nagrado bomo kljub vsemu podarili tistemu, ki se je z odgovorom najbolj približal pravilni dolžini proge.

Dame in gospodje zmagovalec nagradne igre je …
MIRKO JANJATOVIČ!!!
Mirko je bil najbližji z odgovorom 9.300m. Dolžina letošnje proge je bila 9.350m. 18.3.2007 ko bo že 3. tek Povežimo soline bo proga malo daljša, tako, da se bomo približali 10.000m.

Hvala vsem, ki ste sodelovali v nagradni igri. Več sreče prihodnjič!
V kratkem pričakujte novo nagradno vprašanje.

Mojmir

*** Mirko potrebujem tvoj naslov, da ti pošljem nagrado.***
 Mojmir Kovač
Novoletni pohod in tek

Datum: torek, 2.1.2007
Kdaj: tek ob 11.15, pohod 11.00
Kje: prijave na Tartinijevem trgu Piran od 10.00 do 10.50
Štartnina: GRATIS zbiramo prispevke za pasje zavetišče
Tek:
A – tek Tartinijev trg – ploščad Portorož (4km) – ploščad Lucija (2km) – ploščad Portorož (2km), skupno 8km
B – tek Tartinijev trg – ploščad Portorož (4km) – plaža Portorož

www.skid.si

Cilj teka in pohoda je na ploščadi v Portorožu.

Kdo: vse starostne skupine obeh spolov, lahko tečejo ekipe in tečejo družine
Nagrade: spominske medalje prejme vsak sodelujoči v teku, absolutno 1-3 mesta(M+Ž)prejmejo pokal

Pohod: Tratinijev trg- ploščad Portorož
www.skid.si

Vsi nastopajoči prejmete 2 točki na KRTONČEK UGODNOST* našega društva!!!

*glej krtonček ugodnosti www.skid.si
 Mojmir Kovač
Pozdravljeni!

Na novoletni tek vas je že kar nekaj prijavljenih... Po prijavah sodeč bo 2007 sodelovalo največ tekačev v kratki zgodovini teka. Letos je bilo 5 tekačev (če me spomin ne vara), ki so prišli na štart kljub temu, da smo tek odpovedali, ker je deževalo.

Novoletni tek je tek "tapravih tekačev", tistih, ki:

- si želijo pričeti novo leto kar najbolje - s tekom, ker tisto kar delam na začetku leta, delam celo leto
- jih prazniki ne zaustavijo
- si želijo odteči ravninski tek ob morju
- si želijo spiti skodelico vročega čaja v družbi enako mislečih na ploščadi v Portorožu

Iz vseh teh razlogov nas bo v vsakem primeru zelo veliko 8) in zagotovo bo to dobra družba!!!
www.skid.si
 Mojmir Kovač
Nekaj tehničnih nasvetov:
- prijav od 10:00 do 10:50 na Tartinijevem trgu v Piranu
- štart teka 11:15
- parkiranje - najbolje, da avto pustite v Portorožu in pridete s taxijem v Piran 250 sit
- vašo opremo bomo pripeljali v Portorož na ploščad, kjer bo tudi cilj
- štartnine ni, lahko pa prinesete kakšno konzervo pasje hrane, ki jo bomo namenili psom v zavetišču. Do danes smo zbrali že 223.5 kg

To bo drugo srečanje tekaške sekcije v ustanavljanju
:oops:
Uporabniški avatar
 tae
Mojmir Kovač napisal/-a:Letos je bilo 5 tekačev (če me spomin ne vara), ki so prišli na štart kljub temu, da smo tek odpovedali, ker je deževalo.

Ali to pomeni, da boste tudi letos odpovedali tek, če bo dež. Upam, da ne bo tako, ker se že full veselim tega teka in že komaj čakam.
 bojanm
Vreme bo lepo,tek bo.
 Mojmir Kovač
Pozdravljeni!

No pa smo pravi evropejci!!! Smo v Evropi imamo evre, evro davke in evro zakone, le evro plače se nam skrivajo 8)

No ja bo že! Kaj nas briga, glavno je, da se jutri dobimo v Piranu, odtečemo in v dobri družbi pokramljamo ter spijemo čaj. S seboj pripeljite tudi prikolice (beri družinske člane), ker bomo imeli tudi pohod iz Pirana do Portoroža.

Na jutri!

Mojmir

P.S. Ne pozabi prinesti kartonček ugodnosti, da ti damo novo štampiljko
info na www.skid.si
Uporabniški avatar
 tae
Namenoma pišem tu in ne pod poročila s prireditev, ker smo sicer tekli, ni pa bila prava tekma. No pa pojdimo od začetka.

Včeraj dobim mail od Mojmirja, da tek bo. The best si rečem in začnem takoj pakirati opremo za jutrišnji dan, organiziram varstvo otrok in se takoj nafilam s pozitivno energijo.

Današnji dan, zjutraj ceste mokre a dež ne pada več. Otroke oddam in drvim proti Primorski in glej ga zlomka, vidim prvi letošnji sneg pred Postojno, v nadaljevanju spet ceste suhe, nato pa dež.

V Portorožu parkiram avto, stopim ven, da preverim vreme. Deževati je nehalo, vendar pa je začelo pihati. Se oblečem v tekaško opremo in odpravim peš do Pirana, štartnega mesta teka. Vmes je tudi pihati nehalo in stopinje so začele rasti. Do Pirana sem se že pošteno ogrel. Pridem do Tartinijevega trga, ko zagledam Mojmira in še ene par njih. Razočaran mi pove, da je nekaj tekačev že odslovil rekoč, da teka ne bo zaradi slabega vremena. No, hvala bogu se nas je na koncu vseeno nabralo ene 20 (ali celo manj, ne vem), ki smo bili odločeni, da ta tek odtečemo pa če padajo ledene sveče z neba. In smo ga, sicer brez prijav kdo smo in brez štartnih številk, vendar vseeno z veliko voljo.

Med samim tekom je bilo vreme super, brez vetra, brez dežja in celo malo sončka izza oblakov. Glede na to, da ponavadi tečem s smogom obdanim zrakom, je bil ta tek zame balzam, kot neka osvežitev. Res, čisto drug zrak. Primorci, vi se ne zavedate, kako dober zrak imate in vonj po morju, the best. Še nobene tekme nisem odtekel tako lahkotno. Točne razdalje proge ne vem, najprej je bilo rečeno, da je 8km (to sigurno ni), Mojmir je nameril 7 in nekaj drobiža, moja ura pa še manj. No, saj nima veze. Morda to komu ne bo všeč, kar bom sedaj napisal, ampak kar moram. Ne vem sicer ali ste ostali tekači ta tek vzeli za trening ali za tekmo, ampak jaz sem v cilj pritekel drugi, kar mi je uspelo prvič v življenju, prav tako sem bil prvič v življenju stalno med prvimi tremi, za kar sem zelo zadovoljen sam s sabo. Porabljeni čas za omenjeno razdaljo pa točno 30 minut.

Uradni tek od trga do trga je sedaj prestavljen na naslednjo nedeljo, katerega se žal ne bom mogel udeležiti. Drugače bo dal pa sigurno še Mojmir uradno vabilo.

Na koncu smo šli vsi tekači še na eno pijačo, katero je častil organizator. Hvala lepa.
 Mojmir Kovač
Res je! Tek smo prestavili na nedeljo, 8.1.2007.
Zakaj?
Celo noč je deževalo, bliskalo in grmelo. Telefon je pričel zvoniti že ob 6ih. Vsi ste mi postavljali isto vprašanje ali tek bo.
V nalivu nam ni uspelo postaviti oznak na progo in tudi ciljnega prostora.
V enem trenutku sem se odločil in rekel, da tek prestavljamo na nedeljo...
Ob 9.50 je prenehalo deževati. Pihljala je burja, prikazalo se je sonce in cesta se je posušila. Na štart se je prikazalo nekaj čez 30 tekačev. Vsem sem z žalostjo povedal, da smo tek prestavili
:twisted: Kdo pa si je mislil, da je toliko "norcev" naokoli, ki bodo v takem vremenu šli na pot. Svaka čast za voljo in junaštvo.

Večina tekačev se je dogovorila in odtekli so progo za zdravje...

www.skid.si
 Mojmir Kovač
Pozdravljeni!

V nedeljo ne teku v Piranu sem vam obljubil, da boste dobili spominske kolajne po pošti. In ker jaz obljubo vedno (če ne pozabim) držim, vas obveščam, da so kolajne zapakirane v pismih in čakajo, da se pošta odpre, Če bo šlo vse po pravilih, bodo kolajne v torek že pri vas. Razz

V priloženem pismu vam tudi razlagam zakaj kolajne po pošti.
Naj bo, bom povedal še enkrat. Po vsakem teku mi ostane kakšna kolajna in se dela zaloga oz. mecem denar stran. Imam toliko kolajn, da bom enkrat naredil tek recikliranih kolajn Cool

V pismu vam pa še ponujam možnost, da podarite prijatelju gratis tek...

Evo: Podari prijatelju bon za GRATIS tek. Napiši mi naslov prijatelja tekača, da mu (njemu in tebi) pošljem bon za GRATIS tek, ki bo 15.4.2007 na Šaredu nad Izolo.
Kaj ne, da si prav razumel? Tudi ti dobiš bon za gratis tek. Poglej na www.skid.si

Uspesen tek!!!

Mojmir

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA