prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 izyemna
Zivjo vsem tekacem Bozickovega teka,

danes sem po teku izgubila celno svetilko in bozickovo kapo, ki smo jo dobili pred tekom :cry: . A je kdo od vas izgubljena predmeta morda pomotoma vzel s sabo, ko je odhajal? Prosim, malo pobrskajte po svojih torbah. Gre za svetilko znamke BlackDiamond, temno zelene barve s crnim trakom. Ima navadno in led zarnico. Pustila sem jo skupaj s kapo na naslonjalu modrega kavca, ki je stal desno od vhoda v lokal, kjer smo se po teku zbrali.

Hvala vsem za pomoc pri iskanju.

PS: tek je bil pa prav prijetno pozivljajoc - ravno prav za petkov vecer. Zbralo se nas je pa kar precej. In pohvale vsem udelezenim pri organizaciji - sploh Bozicku, ki je pri teku vztrajal v svoji tradicionalni zimski opravi 8) .
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Res mi je žal za tvojo kapo in lučko... :cry: Čeprav je šlo na teku vse skupaj za tak lep namen, pa dvomim da je tvoja oprema izginila pa nesreči...
 bojanm
Če je bila svetilka pomotoma odnešena se bo sigurno našla,če pa jo je nekdo ukradel naj pokaže toliko korajže in jo vrne,sicer pa naj se ne udeležuje več tekov,ker ni zaželjen,ne samo na tekih,lopovi niso nikjer zaželjeni

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA