prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 ZigaS
Incic, jaz sem nekaj modelov te znamke zasledil v Kranjskem Sport-u 2000, ne vem točno kateri so bili, po spominu bi rekel da je bil eden od modelov Timex Ironman, mislim pa da sta bile tam zraven vsaj še 2 uri te znamke, ne bi mogel reci da so imeli model katerega iščeš, morda pa bi se ga dalo naročiti, v kateri od trgovin Sport 2000, kajti kot kaže imajo to znamko.

Upam, da sem vsaj malo pomagal. :D

LP, ZigaS :D:D:D
Uporabniški avatar
 alfamann
Zdravo. Jaz se tudi zanimam za ta model. Imaš morda info. o uri v slovenščini? Našel sem ceno od 269-320 evrov v tujini. Za doma pa ne vem še. Uradni zastopnik je emona-obala Koper.
Uporabniški avatar
 incic
z emone obale so mi poslali mail da se te ure ne da naročiti pri njih.
Drugje v sloveniji pa je še nisem zasledil.
Uporabniški avatar
 marčni zajec
tudi jaz iščem timex pri nas in tudi v avstriji neuspešno že nakaj časa.
ali je le mogoče kdo kje kaj videl. se to že kje da dobit?
hvala
Uporabniški avatar
 dejc
Ko končam z dopustom (še en teden) se bom v službi pozanimal, če bomo sploh še uvoznik za Timex in vam sporočim.
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Zdravo

Ima morda kdo kakšne konkretne informacije kako stvar (timex T5C391) deluje na terenu (gozdu, mestu v gorah) kakšna je zanesljivost in seveda DROBNI TISK, tako kot pri vsaki stvari :?: :?:

lep pozdrav Bojan :D
Uporabniški avatar
 dejc
Žal vam moram napisati, da Timex-a ne bomo več uvažali.
Modela T5C391 pri nas ni na zalogi, tko da ga lahko iščete samo preko neta. Bi se pa našel kakšen drug model iz zaloge po res ugodni ceni.
 bikila76
Timex je menda zlo popularen pri triatloncih...vendar še nisem dobil pravih info, kako se obnese v praksi...
ostajam pri polarju :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA