prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

SPRINTER400
jaz bi tud rabu prevoz iz L jubljane
Uporabniški avatar
 miro
Mislim , da bi bilo lepo , da se letos ponovno zberemo 2.1- 2007 pred trgovino v Mojstrani in odtečemo lep počasen tek, proti slapu Peričnik!
Danes sem preiskusil progo in je v glavnem varna, vsaj po "peš" poti, ko pridemo na cesto pa je potrebno teči strogo desno, saj je tam precej peska oziroma je kopna.
Okrepčevalnice ne bom organiziral , se bo pa dalo verjetno kaj kupiti pod slapom.
Slap je vsaj malo zaledenel , tako , da se bo dalo občutiti malo "gorske, zimske " romantike , nekaj pa bo dodala tudi osvetljenost slapa.
Upam , da vreme letos ne bo zagodlo , tako kot lani.
Malo se prosim najavite , da bom po potrebi rezerviral prostor za analizo.
Progo bom letos še večkrat preveril , tako , da bomo na tekočem!
Za enkrat toliko!
Upam , na številno udeležbo!
Lp
Miro

Ps: Pozabil sem napisati uro . Štartali bi ob 16.45, pohodniki pa mogoče kakše pol ure prej.
Miro
Uporabniški avatar
 skrb
Miro, vesel sem tele pobude . Kot berem na teh straneh, bo udeležba močna. Termin je idealen, da se malo prezračimo . Komaj čakam, da ponovno začnem malo migati . Še dobro, da vas imam , forumovce . Sicer bi me prehitela pomlad . Sem za tvojo skupino .
Lp,
Skrb
Uporabniški avatar
 Vlajko
Vlajko. :!: :wink:

Edini morebitni zadržek bi bil slabo vreme. :roll:
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 30 Dec 2006, 10:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 miro
Skrb , bojim se , da si spregledal , da je to nadaljevanje lanske teme!
Lansko leto je tek odpadel zaradi preveč snega , pa nisem želel odpirati nove teme!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 miro
Evo , danes sem napravil generalko in odtekel progo ob predvideni uri. Bilo je pravljično, no malo je pripomogla tudi skoraj polna luna. Po zagotovilu GRS bo slap osvetljen tudi v primeru dežja, Seveda , če bo slabo vreme se ne splača na vso silo riniti k slapu- jaz sem ga že videl - osvetljenega to zimo.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
:lol: :lol: :lol: Se že veseliva z ženo.

Lp

Mario
Uporabniški avatar
 miro
Mati narava se nas je usmilila in je ustvarila vreme brez padavin , tako, da smo lahko pretekli progo skoraj suhi.
Bili smo štirje tekači-ce in dva pohodnika.
Ledu na slapu malo manj- zaradi odjuge , pa še vseeno nekaj za gledalce. Celo lunca se je sramežljivo skrivala za oblaki in ni prav veliko pripomogla k " romantiki".
Upam , da bo Mariolino prilimal fotke za radovedne forumovce.
Se vidimo, mogoče , drugo leto?
Miro
 Galja
Tek je bil zanimiv in lep, cesta malo ledena, a je šlo. Slap je bil osvetljen, čisto malo zaledenel in vseeno lep za ogled.

Žal smo tekli samo štirje: Miro, Vesna, Mario in moja malenkost; tik pred vrhom smo iz teme zaslišali dva glasova:" Dajmo :TF). To sta bila tokrat dva pohodnika - fotr in Vlajko, ki sta se že vračala nazaj. Kasneje smo jih dohiteli in spregovorili nekaj besed, nato pa nadaljevali proti Mojstrani, da se ne bi preveč ohladili.

Lep pozdrav!

Renata
Nazadnje spremenil Galja, dne 03 Jan 2007, 14:57, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 Vlajko
OK, da dopolnim ta izčrpna poročila. :D

Tista dva pohodnika, katere je omenil Miro, sva bila Fotr in jaz. :wink:

Pravzaprav sem med potovanjem proti Mojstrani celo nameraval teči do Peričnika in nazaj, vendar mi je bila Fotrova ideja o pohodu neprimerno bolj simpatična. 8) Sva se med hojo vsaj naklepetala :arrow: za naprej in za nazaj. :)

PS: Galja me je prehitela za "djelič sekunde". :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA