Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Vlajko
Opazam, da se ekspedicija na jug kar pridno množi. :wink: :D

Počasi bomo rabili kakšnega prostovoljca s turističnimi izkušnjami, da nam pripravi kakšen silno ugoden 3 - 4 dnevni paket. :idea: 8)

PS:
Vsem članicam ter članom TF želim, da bi se vam v letu 2007 izpolnilo prav vse, kar ste si zadnje dni želeli med spanjem (če ste kaj lepega sanjali) :wink:
Uporabniški avatar
 nada
Jaz grem tud' :lol: , seveda veljajo tudi zame vsi tisti Zdravkovi ČE-ji
Uporabniški avatar
 Vlajko
nada napisal/-a:... seveda veljajo tudi zame vsi tisti Zdravkovi ČE-ji ...

Ker se mi počasi začenja svitati, kam "pes taco moli", bom čisto na kratko razložil, kako sva si zadevo zamislila s Tinijem. :wink:

1.
Potovalo tja in nazaj bi se z vlakom ( http://www.slo-zeleznice.si/sl/mednarod ... a/beograd/ ... (Na priloženi strani med drugim piše, da ima skupina, ki šteje več kot 6 oseb, dodatni popust.)). ...

... Recimo, v petek, 20.4. zjutraj pelje skozi SLO (Kranj, Ljubljana (8.35), Zidani most,...) mednarodni vlak iz Zuricha, v Beograd pa prispe okoli 17.30, ...

... Kar je ravno dovolj časa za vselitev v enega od različno kategoriziranih hotelov v okolici glavne železniške postaje BG (nekateri ho(s)teli so lahko na račun udobja tudi neverjetno ugodni) in štartnega mesta ter za ureditev vsega v zvezi s prijavo za maraton.

Tisto noč naj bi pretirano "žuranje" za vse tiste, ki imate nekoliko resnejše tekmovalne ambicije, odpadlo ( :roll: ), saj je naslednji dan ob 10.00 štart teka. 8)

2.
No, ko bi bil "šiht", (torej tek ali navijanje) uspešno opravljen, bi ostali še kakšne 2 - 3 dni v BG (Balkan žuri :arrow: Torej Splavovi, Skadarlija ipd. Press.), nato pa, recimo, v ponedeljek ali pa šele v torek dopoldan (10.50) sedemo na vlak proti SLO. :wink:

3.
Po t.i. "najinem" scenariju vse skupaj znese 2 do 3 dni dopusta. :roll:

Tako ohlapno in "po balkansko ležerno" sva si, približno, predstavljala obisk BG ... in to ponujava tudi vam, dragi TF-jevci. :wink:

PS:
Seveda pa ... vsi tisti, ki pričakujete: :arrow:

- Rezervacijo posebnega avtobusa,
- Ureditev vsega v zvezi z prijavo in plačilom hotela,
- Ureditev vsega v zvezi z prijavo in plačilom štartnine,
- Rezervacijo raznih večerij po znamenitih gostilnah Skadarlije,
- Vodenje organiziranih izletov po Kalemegdanu, Avali, Hiši cvetja, Cecini hiši, ...
- Ureditev dopusta pri vaših delodajalcih, ...

:arrow: Izberite med seboj enega, ki bo s kakšno turistično agencijo to tudi čim ugodneje uredil. :twisted: :wink:

In, ... če bo to zame najcenejša varianta, bom tudi sam zagotovo pristopil zraven. :D
 matej-jethro
Mogoče vam pa lahko svetujem izkušenega turistič.vodiča, ki bi takrat v agenciji kjer dela vzel dopust in se vam za " bajne" pare pridružil :idea: Mogoče...sem rekel!

p.s. Model je mlad, sproščen, balkansko ležeren....priporočam! :wink:
Uporabniški avatar
 tini
Vlajko napisal/-a:... Recimo, v petek, 20.4. zjutraj pelje skozi SLO (Kranj, Ljubljana (8.35), Zidani most,...) mednarodni vlak iz Zuricha, v Beograd pa prispe okoli 17.30, ...

Sicer je se boljsa varianta odhod v petek zvecer (gre okrog 21h), pa najem kabine.
Odpade namrec en dan potrebnega dopusta.

To sva lansko leto izvedla z lojzetomP - naspala sva se kot carja, v BG pa prisla prakticno ob idealnem casu - le 2 uri pred maratonom in to spocita.
Tako ostane vec casa za postranske dejavnosti (beljakovinski obroki, splavovi, Buvljak etc. :) )

lptini
Uporabniški avatar
 lojzeP
tini napisal/-a:Sicer je se boljsa varianta odhod v petek zvecer (gre okrog 21h), pa najem kabine.
Odpade namrec en dan potrebnega dopusta.

To sva lansko leto izvedla z lojzetomP - naspala sva se kot carja, v BG pa prisla prakticno ob idealnem casu - le 2 uri pred maratonom in to spocita.
Tako ostane vec casa za postranske dejavnosti (beljakovinski obroki, splavovi, Buvljak etc. :) )

lptini

se podpišem 8)

sicer so mal zoprni postanki in kontrole na mejah, ampak .... nije teško, što se mora :idea:
zaječarsko pivo ruljs :toast:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Ma, kaj pa vem. Tudi nočno potovanje ima svoj draž. 8)
Vendar, jaz enostavno na potovanju ne morem spati, ne glede na udobnost. :shock:

Zaradi tega ter zaradi morebitne prevelike zamude vlaka mi je bolj všeč predlog, po katerem prispemo v BG zvečer, uredimo vse okoli štartnih številk, se vselimo v hotel ter spočiti pričakamo naslednji dan ter štart. :D

Kakorkoli že, imamo še dovolj časa za dogovor, pravzaprav se trenutno šele vpisujemo v evidenco. :!: :wink:
Uporabniški avatar
 BoF
C обзиром на обзир,ако у обзир узмемо обзир,за те паре бољи mаpatон не'ш наћи!!!

Pa če gremo še z vlakom... Ajajaja... A vprašam kolega, ki ima turistično agencijo, če nam uredi potovanje po ajzenponu tistega dne, pa prenočišče za malo manjši denar (mimogrede: okoli železniške postaje, kjer je znani park Picaplac, so hoteli res poceni, a to je za điđi-miđi za eno uro, ostalo je dražje). Lahk bi vzeli Hotel N, ki je ob policijski akademiji ali pa kaj proti Avala studijem nad PinkTV, tam je še poceni. Ob Savi je klinc s prenočišči, ker ne veš na kaj boš naletel, pa še ob vikendu je, ko se žura na splavih in je potrebno vso tisto napol normalno rajo prenašat in za povprečnega Slovenca tam ni prav posebej varno se motoviliti okoli (razen tistim, ki so že malček tam domači - алал вера мајсторе!). Novi Beograd je pa predaleč, vsaj kar se tiče dostopa do zanimivih beograjskih točk. Ampak bi šel... Bi šel, sploh, ker vidim kdo se je že pofočkal...

Добродошли у Србију! Данас је 21. век. :twisted:
Uporabniški avatar
 predrag
:hello:
... Može malo pola / pola, ...

Vidimo da se je tema rasplamsala ... Potnikov je precej, ... z naše strani ih tudi bo ... pa predlagamo skupno putovanje, ... BUS ... bolj smo mobini, samostojni, več se vidi, ... u kratko, ... malo ... "gran turismo".

Naša iskustva od preklani su jako pozitivna, ... putovali smo BUSom ... bilo je tudi članov familije, ... imeli smo lepo vreme in izlet od 3 dni, ... nočili v centru, ... dosta toga se uspjelo vidjeti, ...in prošli smo ODLIČNO ...

Prosimo lepo za komentare, in vaše mnenje, oz. interes, ... lahko se naredi en fajn izlet ... za malo para, ... no za reagirati je takoj, ...
Uporabniški avatar
 BoF
Če gremo z vlakom, gre poleg tudi moj sopotnik iz Palmanove in Death Valleya! sej mogoče bo šel z busom tud, samo... Jeba se je cjazit tja dol, men nč ne diši se fjakurit z busom. Vlak je za žuranje itak najbolj primeren, vsaj po moje. Predlogi so morda še od koga?
Uporabniški avatar
 BoF
Takole: zjutraj sem bil na kavi vkup s kolegom in lastnikom turistične agencije GTA Neptun in sva uporabila navodila za uporabo glave ter prišla do sledečega, najbolj optimalnega (predvsem cenovno) plana za potovanje v Beograd in udeležbo na teku:
:arrow: šlo naj bi se v petek ob 14h izpred dvorane Tivoli v BG, dopotovanje, namestitev v hotel (maksimalno dve **) in nočitev
:arrow: potuje se z avtobusom in enim šoferjem (je pač ceneje), a zato nekih ogledov po mestu, razen morda v popoldanskih sobotnih urah ne bo. Vsak pač naj se znajde po svoje (peš, taksi...)
:arrow: gre se brez vodiča (ceneje)
:arrow: spanje v soboto v istem hotelu (kar ga pač že bo...)
:arrow: v nedeljo odhod do Knez Mihajlove, dopoldanski zajtrk (priporočam nekaj od preizkušene bosanske kulinarike takoj na začetku ulice)
:arrow: odpotovanje iz BG v LJ okoli 14h, tako da bo ob morda prostem prehodu v Batrovcih prihod v Lj pred 22h v nedeljo zvečer
:arrow: prevoz, nočitev ter zagotovo še plačilo štartnine bo šlo preko GTA Neptun, okvirno ceno pa dobim po tistem, ko kolega pregleda traso in pogrunta, če je kje v bližini štarta kakšen primeren hotelček.

Torej? Gremo? Seveda pa nas bi moralo biti vsaj za spodobno število za en avtobus, pa tudi s prijavno - plačilnimi zadevami se bomo morali pomujati kar nekam prej (dobro, če si kdo zlomi nogo, pač ne bo tekel, vozil se bo pa vsekakor z nami! Ne, ne, :hehe: )

Torej iniciatorju tega projekta ponujam dlan za topel stisk in sodelovanje v smislu :toast: in hkrati prijavljam za BG:

:arrow: mene osebno
:arrow: Dušana Mravljeta osebno

Свим члановима и посетиоцима сајта: Срећна Нова годинааааа и Божићни празници! Желим вам здравља, љубави и новца, а за остало се снађите сами.
Nazadnje spremenil BoF, dne 06 Jan 2007, 12:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lojzeP
lepo tole napreduje, čeprav morda malce prezgodaj, pa vseeno .... :cast: - sprejemam toplino desnice :D za info suport

s tinijem sva zadnji dve leti nočila v royalu http://www.tob.co.yu/srpski/smestaj/hot ... tml#royal,, ki je "takoj" od knez mihajlove in kalamegdana. kao 3***, ampak .... :roll: za spanje več kot ok. do splavov se da peš, sicer pa je cena taxijev ugodna ( dedinje, tv pink, ceca, marakana, buvljak, ... ).
glede prevoza iz LJ je ob 14.00 malce zgodaj - vseeno je delovni dan, pa vsi ne bodo iz prestolnice, zato je moj favorit še vedno vlak.

p.s. grabljice rulz 8)
Uporabniški avatar
 sosed
Jaz sem zraven, če mi bo do takrat ratal sanirat poškodbo kolena... ( :cry: čist sem obupan :cry: )
Uporabniški avatar
 bobr
Tole se res pozitivno odvija. Če bo cena za paket v redu grem zraven z busom in še dva poznam ki sta za, torej skupaj trije.
Družba verjamem da bo ok 8).
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA