Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 mirc1
Potrebujem nasvet kako začeti trenirati po prehladu.Tekel nism kakih 14 dni.Bojim se da se ne bi spet prehladil,zaradi mraza.Zato če imaste kakšne predloge kako,navali narode.
 mojA
.. jaz navadno s prehladom, če ni vročine, kar tečem lepo počasi, se prej pozdravim (nos se spuca...)

Svetujem ti, da počasi začneš, da se pravilno oblečeš glede na zunanjo temperaturo (obleci se kot bi bilo zunaj topleje za 10 stopinj kot je v resnici ) ter da se po teku takoj stuširaš in preoblečeš. Med tekom se ne ustavljaj, da se ne ohladiš, pa bo vse v redu. Privošči si kakšen čaj takoj po teku, magari z rumom al pa kakšen podoben "gripohin"

Velik zdravja pa stran z robci :D !
 lastovka79
Ne vem, če je ravno v kontekstu, ampak vseeno.
V šoli smo morali teči na stadionu in mene je takoj začelo boleti grlo in tudi zobje? Stadion pa je v Trbovljah - beri slab, onesnažen zrak.
Če sem isti dan in ob nižji temperaturi tekla doma, ni bilo nobenih problemov. Tekla pa sem po gozdu, v hribih... Tako, da priporočam tek v naravi :)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Težko bi svetoval kaj napravi, najbolje, da povem, kaj sem naredil jaz.
:arrow: začetek zopernega prehlada - prvi dan - vseeno grem na tek
:arrow: drugi dan vztrajam s tekom, stanje se ni poslabšalo, niti izboljšalo
:arrow: tretji dan ne tečem - stanje se bistveno poslabša
:arrow: v lekarni nabavim poleg kapljic za nos še vitaminske tablete Supradyn - namenjene tudi za šport oziroma za večje napore
:arrow: naslednje tri ali štiri dni vzamem vsak dan po eno tabletko
:arrow: čudež - še nikdar nisem z nasmehom na nosu prestal takšnega nahoda :wink:
Uporabniški avatar
 bobr
Jaz zdajle pridno trkam po lesu saj me prehlad ni ujel že lep čas. No priznam, zdaj ko tečem po mrazu imam po teku malo zabasan nos a to se spiha, se stuširam preoblečem in sem kot nov :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA