prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

larisa
Živijo, nad forumom sem čisto impresionirana, žal sem ga odkrila šele sedaj. Zdaj pa vprašanje - ali obstajajo v Ljubljani treningi za tekače začetnike, no za zakrnele bivše športnike, ki že vrsto leto hodijo predvsem v službico in so čisto pozabili nase. Ker pa je Novo leto, so novi sklepi in nove želje, ki jih je potrebno počasi začeti uresničevati. Malo spodbude z vaše strani, bi prišlo zelo prav.

Pa pridni bodite in vse lepo v letu, ki se je začelo !

Larisa
Uporabniški avatar
 bobr
Po selitvi v šiško se osebno preganjam po Mostecu z okolico ali pa PST. Idila polna sprehajalnih/tekaških poti in še blizu doma mi je. 8)
Nekaj o skupinskih treningih piše tukaj a še nimam izkušenj z udeležbo.
Odvisno je tudi kak teren (asfalt, pesek, gozd, vzpon) ti ugaja in kje v LJ živiš. Potem se hitro najdejo nasveti...

Odločno in zdravo leto 2007 tudi tebi :lol:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj družba,

v soboto (6.1.) dopoldne planiram en dolžinski trening (cca 30 km). Če ima še kdo podoben plan, se lahko zmenimo in odtečemo skupaj.

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 legionar1983
MatjazV napisal/-a:Hoj družba,

v soboto (6.1.) dopoldne planiram en dolžinski trening (cca 30 km). Če ima še kdo podoben plan, se lahko zmenimo in odtečemo skupaj.

LP

MatjazV

pismo, no, boš začetnici čist motivacijo zbil :)
Uporabniški avatar
 MatjazV
Živjo še enkrat.

Se oproščam. Z mojim obvestilcem nisem želel nikogar demotivirati ali kaj podobnega. Preprosto sem v tejle rubriki "Treningi v Ljubljani", da ne bi odpiral nove, želel najti kakšnega sotekača ali sotekačico, da bo jutrišnja dolžina lažje minila v družbi.

Prepričan sem, da bo naša nova T forumovka Larisa, kot bivša športnica z nekaj treninga, tudi v TF družbi, kmalu zmogla kakšno konkretnejšo tekaško razdaljo. Do sedaj je to uspelo vsem forumovkam.

Torej, Larisa, tudi jaz ti želim vse najboljše v novem letu ter, da se ti čimprej uresničijo tvoje želje. Dobrodošla v naši tekaški druščini, kjer se boš zagotovo dobro počutila.

Pridno tekajte in uživajte!

MatjazV
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Včeraj sem se pridružil Matjažu na treningu. Sicer nisva odtekla 30km, jih je pa bilo spodobnih 18,5 + nekaj ogrevanja in iztek do najinega zbornega mesta. :D RAd bi se zahvalil Matjažu, ker je počastil dober tek in mi pokazal kod gre PST (pred Fužinami nekje vedno zgubim sled :) ) ter kod gre Žica. Tako sem včeraj ugotovil, da to ni enaka trasa.
Skratka dober tek in dobra družba - Matjaž se priporočam še kdaj! :D
Uporabniški avatar
 brankos
Za soboto 20.1. planiram daljši trening tek po Pohograjskih gričih: Jetrbenk, Katarina, Sv. Jakob. Če je še kdo za akcijo in družbo se lahko pridruži, štart bo na Brodu mimo Slavkovega doma pol pa juriš v hrib. Razdalja cca. 20 km, cajt okoli 2.30 ure.
Uporabniški avatar
 legionar1983
brankos napisal/-a:Za soboto 20.1. planiram daljši trening tek po Pohograjskih gričih: Jetrbenk, Katarina, Sv. Jakob. Če je še kdo za akcijo in družbo se lahko pridruži, štart bo na Brodu mimo Slavkovega doma pol pa juriš v hrib. Razdalja cca. 20 km, cajt okoli 2.30 ure.

kje pa je ta Brod? :oops:
Uporabniški avatar
 brankos
Pod Šmarno goro :-)
Uporabniški avatar
 Dule
brankos napisal/-a:Za soboto 20.1. planiram daljši trening tek po Pohograjskih gričih: Jetrbenk, Katarina, Sv. Jakob. Če je še kdo za akcijo in družbo se lahko pridruži, štart bo na Brodu mimo Slavkovega doma pol pa juriš v hrib. Razdalja cca. 20 km, cajt okoli 2.30 ure.

Branko, sporoči kdaj planiraš vmesni čas pri Slavkovem domu (mogoče se ti tam pridružim). Sicer je moja gorsko tekaška forma bolj boga (kot da kdaj ni bila :lol: ), no izgubil se na domačih terenih ne bom tudi če ti ne bom zmogel slediti.. 8)

ČAU ČAU
 Nataša
Larisa, poglej si temo o Goladi, mislim, da bodo oni kar primerni zate, imajo radi začetnike :wink:
Uporabniški avatar
 brankos
Dule napisal/-a:Branko, sporoči kdaj planiraš vmesni čas pri Slavkovem domu

Ja uro pa res pozabil-okol 14.30 pri Slavkovem domu, okol 14.00 pa štart na Brodu.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA