Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tae
tomaz ny napisal/-a:MIslim, da je težko oceniti tvojo kompetentnost glede tega kdo je legenda na TF in kdo ne. Že to, da si izpustil Barb, Pegaza, Natašo, MatjažaV, BAjsija pa verjetno še koga drugega priča dovolj dobro o tem. Po moje je tale tema neumestna.
Lep tekaški pozdrav :D .

tomaz ny, nikakor nisem imel namen nikogar užaliti, ker ga nisem omenil, kot legendo iz mojih oči. Je pa tako, da imajo vsake oči svojega malarja. Tudi, ko zberejo miss sveta, to ne pomeni, da je le ta dejansko najlepša na svetu, tako se je pač odločila tamkajšnja žirija. Zato naj tu vsak posameznik navede svoje osebe, ki se mu zdijo vredne tega naziva. Glede na to, da si svoje adute že omenil, bi te prosil, če lahko še za vsakega od njih napišeš zakaj se ti zdi tako "poseben."

Če pa večini omenjena tema ni všeč, se bom brez problema strinjal s tem, da jo Ero zbriše iz foruma.
 Nataša
Meni se tudi zdi ta tema brez smisla. Nagrade smo večkrat podaljevali, plemiški naslovi so tudi, za hardiče tudi vemo, kdo so. Ni treba lih brisat teme, kaj več pa tudi ni treba pisat...moje mnenje :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Nataša napisal/-a:... Meni se tudi zdi ta tema brez smisla...

V to področje prav zares ne paše, v področju "KR NEKI" pa bi se ta tema počutila "kot doma". :idea:

Pa, saj to sem že predlagal :arrow: nekaj tednov oziroma nekaj postov nazaj. :twisted: :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
Nataša napisal/-a:Meni se tudi zdi ta tema brez smisla. Nagrade smo večkrat podaljevali, plemiški naslovi so tudi, za hardiče tudi vemo, kdo so. Ni treba lih brisat teme, kaj več pa tudi ni treba pisat...moje mnenje :wink:

Ne, ne, Nataša,

če sem prav razumel tae-ja, je ta tema bolj v smislu "Glasovanje za naj avatar". Torej, vsak napiše, kdo je po njegovem najbolj zaslužen za vse pozitivno na TF.

V bistvu smo to, vsaj v prvi fazi, zelo divje vsi počeli, ko smo se trepljali po ramenih in si razlagali, kako fajn da smo (k'nede, Primus? Medva že veva! ;) )

Potem so prišle uradne nagrade in glasovanje za najnaj, kjer so nekateri dotični poželi kup nagrad in bli najbolj simpatični, telegentni, duhoviti, priljubljeni, najlepši in sploh sam še po zraku niso znal letat. Ampak to je bilo včeraj - kdo nas bo pa hvalil danes?

In pride en tae, ambiciozno zastavi temo, in nas NE OMENI med legendami. Ja boink, zdej pa še to. Primus, a smo se zato boril? Džabe pišeš že dve let, nič bolj te ne bodo izbral za najbolj legendarnega na TF (tko kt mene ne). Je že tko, moj ego bi ZMERI lahko ponucal še mal hofiranja in hvale. Je take sorte, da uživa pod reflektorji.
(Sem bil kr tko mal namrdnjen in sem se odločil, da se mal distanciram.)

Ampak to ne pomeni, da ne smemo govorit o tem, v Splošni debati, al pa v Kr Neki. Saj ni dosti razlike (no, je - v Kr Neki lahk udarm po mizi in koga spucam lastnoročno, tukaj moram pa mal špecat in lobirat). Je pa ta tema lepa prilika, da se spet spomnimo, zakaj nam je lepo skupaj in da omenimo koga, ki se še posebej potrudi za skupnost. Tomaž_ny-jev post je točno zadel smisel teme - vsak naj zase pove, koga ceni na TF. Nič drugega, kot javno glasovanje, prilika, da še kdo drug malo zasije, ne samo mi, ki veliko modrijanimo in se šopirimo kot taglavni na TF.

Evo, tkole je. Jaz svojih legend TF ne bom tukaj našteval. Zame je vsak legenda, ki premaga svoj lenitis ali kako drugo zasvojenost in naredi nekaj zase - in za svoje bližnje. Za hitre in vztrajne bodo poskrbele razne TF lestvice, za organizatorje Heraldična komisija, vsi ostali pa bodo našli prostor v naših srcih. Če hočete, objavite svojo najnaj lestvico. Če nočete, si jo zapomnite in poskusite postati čim bolj podobni svojim vzornikom.

Lep let,
Pegaz :)
Uporabniški avatar
 RoKo
[quote="pegaz Zame je vsak legenda, ki premaga svoj lenitis ali kako drugo zasvojenost in naredi nekaj zase - in za svoje bližnje. Pegaz :)[/quote]

Zadetek v polno.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
tae napisal/-a:Koga na tekaškem forumu bi lahko ocenili kot legendo ... iz takšnih ali drugačnih razlogov ... dobro pa bi bilo, da za vsakega napišete zakaj se vam zdi ta oseba tako posebna...

Osebno se mi zdi ta izziv, ki ga je postavil tae, odličen. Lahko je pljuvati, slovenska folklora ... Prav bi bilo, da bi znali tudi poiskat kakšno dobro lastnost pri kom. Če se nam ta lastnost zdi vredna, da jo obesimo na forum, pa dajmo.
Ocenjujem, da je bila tema pozitivno postavljena in sedaj mi bo postalo žal, da sem nekoga v preteklosti v tej temi navajal, saj izpade, da je to "kr neki". PA NI RES. Pa pohvalite koga, če si upate. Tae ni postavil teme zase, nikogar pa tudi nihče ne sili, da mora koga not pripopat. Ne razumem, zakaj ste popljuvali tako pozitivno stvar. :oops:
Vesel sem, da je vsaj Pegaz prižgal lučko spominov na pionirske dni. Jaz sem prepričan, da spada med tiste, ki bi naj bili v tej temi pohvaljeni. Pričakoval sem, da bo to kdo storil. Pa še veliko odličnih ljudi se skriva za našimi nicki in avatarji.
Nazadnje spremenil ZdravkoC, dne 06 Jan 2007, 21:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tae
Prepričan sem bil, da se v tej temi ne bom več oglasil, pa vendar. Pegaz, izkazal si se, da imaš glavo na pravem mestu. To šteje in to cenim. Roko in Zdravko, hvala za podporo.
Uporabniški avatar
 olson
Hojla!

Tudi jaz se popolnoma strinjam z Zdravkom C,pa naj mi zameri kdor hoče,pač ljudje smo si različni zato so si tudi mnenja drugačna :oops:

lp OLSON
Uporabniški avatar
 T1
Dobro jutro,

tudi sam dajem podporo tae-tu (tae-u, tau ..??). Mislim, da se zelo trudi in da ima veliko pozitivne energije, ki jo poskuša prenesti tudi na forum. Ne zdi se mi fer, da ga potolčemo dol, pa čeprav nas ni omenil.

Na forumu se večinoma oglašamo eni in isti, veliko jih samo bere forum in si verjetno niti ne upa pričeti nove teme, ker se boji, da bodo nekateri začeli "hoditi po njem".

Včasih kdo zastavi vprašanje, ki je bilo že prej dobro obdelano. Velikokrat se potem najde kdo, ki skoči pokonci in ga oblaja. Lahko bi mu le prijazno omenil, da je bilo to že obdelano, ali pa naj temo preskoči.

Kar se mene tiče, tae, le tako naprej. Tako ali drugače, ne moreš biti vedno vsem všeč, pa če se še tako trudiš.

LPT1

ps: saj res, bomo odprli tisto temo "Kamenjajmo prasca!" ? :wink:
 Nataša
ZdravkoC napisal/-a:Pa pohvalite koga, če si upate.

Zanimivo - prej je ta tema samevala, zdaj se pa kar vsi naenkrat postavljamo na eno ali drugo stran. Zakaj pa niste pridno naštevali legend, če se vam to zdi tako kul? Samo vprašam, ne me tepst, ker mi ni toliko do te debate, da bi se s komer koli kregala.

Aja, Zdravko, po moje je pohval na tem forumu zelo, zelo veliko. Jih je bilo in jih še bo. Saj nismo taki sisi pusiji, da si tega ne bi upali, a ne da ne? :wink: :P
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Nataša napisal/-a:Aja, Zdravko, po moje je pohval na tem forumu zelo, zelo veliko. Jih je bilo in jih še bo. Saj nismo taki sisi pusiji, da si tega ne bi upali, a ne da ne? :wink: :P

Pa ja. Vsak naj svoje prešteje. Prav imaš. Pa pazi na trebušček :heart
Uporabniški avatar
 Tuareg
ZdravkoC napisal/-a: Verjetno bi bolj vžgala tema "Kamenjajmo prasca"? :twisted:
:twisted: Se opravičujem, moral sem ... :( ... tisto na koncu v narekovajih ne berite

To pa sploh ne bi vžgalo, kamenjanje kogarkoli z vzdevkom "kralja" živali, tudi verbalno, to res ni primerno za branje, kaj šele za kaj več. Opravičilo je na mestu!

Še kamenjanje hudiča :evil: je lahko :roll: :?: glede na postživljenjsko
obdobje...
Uporabniški avatar
 mojcej77
Živjo, banda!
Vse skupaj me spominja na vprašanje, ki sem ga pred leti dobila na opravljanju izpita iz prve pomoči. In sicer:
Kateri organ v telesu je najbolj pomemben?
Se pravi...umm...hjah...
Nekako sva pristala pri tem (nekako sem po cincanju ugotovila, da bi mu bil ta odgovor najbolj všeč), da naj bi bili to možgani, a ne, in da je treba nanje najprej paziti, samo, če se ravno gremo, a ne (tako sem razmišljala), je telo itak tako povezano med sabo, da ti tudi najbolje varovani možgani nič ne pomagajo, če maš poškodovano kako ornk žilco ali pa imaš eno majhno luknjico nekje na koži, pa čez eno zarjavelo ketno...ipd.
Torej: itak smo med sabo vzročno in tudi naključno (torej usodno) povezani, tko da smo pomembni vsi. In komplimente si itak že cel cajt, kar jaz vem za ta forum, delimo v neizmernem obilju, tko da še ena taka tema ne bo nič škodila. Enemu so všeč te, drugemu druge stvari, a glede na izkušnje sodeč, se z višanjem stopnje zavedanja in odkrivanjem novih stvari, širi obzorje, in znamo cenit vedno več stvari (in ljudi...ali delov telesa). Vsem nam želim, da bi v življenju (in na forumu) odkrivali vedno več stvari in ljudi, ki se nas dotaknejo in znali vse skupaj spoznavati, doživljati, sprejemati in ceniti vedno bolj celostno. In na trenutke imeti "favorite of the day/hour/moment/...":)
Meni recimo je trenutno zelo všeč del vratu, pod ušesom, ki se odlično odziva na nežne in tudi strastne dražljaje. Zame je izredno pomemben. Pod njim utripa tudi zelo pomembna krvna avtocesta, tako da je potrebna tudi izjemna pazljivost.

lp,

m

pies: upam, da mi palec na levi nogi zdej ne bo preveč zameril, ker ne bi rada, da bi me spet tko hudičevo bolel kot lansko leto...priden palček, priiiiiden :shock:

pipies: take it as siriously as you wish! (but not too much is recomended)
Uporabniški avatar
 Vlajko
mojcej77 napisal/-a:... Kateri organ v telesu je najbolj pomemben? ...

V enemu vicu so se o tem, kateri je najpomembnejši organ v telesu, med seboj prepirali možgani, srce in rit. 8) In kdo je zmagal ... :arrow: Jasno, da rit. :wink:

Ko je le ta v znak protesta začela štrajkati za nekaj dni, je bilo zelo hudo, hudo ... :--

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA