Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Ja res, vsi imaste prav!
Itak, da ste hoteli povedati, da je NM Bajsi največja legenda TF-ja, od nekdaj in za večno, samo si niste upali povedati (napisati) naglas!!!??!!

A je taku, al nej?!
He, he, he,...
 matej-jethro
Mal sem v steno buljil, ko sem se pa vrnil je bilo sklenjeno, da mi je prav vseeno kdo je komu kaj! Navajanje...navajanje.....Če se mi zdi nekdo še prav posebej kul in je spoštovanja vreden ter so takšna tudi njegova dejanja mu direkt v faco zabrusim " ej, pa kje si ti legenda?!" :D
Seveda je nemalokrat to le hec vendar pa, ko gre " zares" je stavek obvezno podprt z močnim stiskom roke :wink:
Povsem normalno pa je, da ženskam to povem drugače.......

LEGENDE!!! se vidmo k se zagledamo :wink:
Uporabniški avatar
 Dule
matej-jethro napisal/-a:Mal sem v steno buljil, ko sem se pa vrnil je bilo sklenjeno, da mi je prav vseeno kdo je komu kaj! Navajanje...navajanje.....Če se mi zdi nekdo še prav posebej kul in je spoštovanja vreden ter so takšna tudi njegova dejanja mu direkt v faco zabrusim " ej, pa kje si ti legenda?!" :D
Seveda je nemalokrat to le hec vendar pa, ko gre " zares" je stavek obvezno podprt z močnim stiskom roke :wink:
Povsem normalno pa je, da ženskam to povem drugače.......

LEGENDE!!! se vidmo k se zagledamo :wink:

Tudi meni je LEGENDA vsak, ki piše na TF in hkrati tudi teče (magar po dežju ali mrazu).
To pa smo itak vsi kajne (računalnik pod pajsko pa v tek PRESS :P )

ČAU ČAU
Uporabniški avatar
 5rca
Bajsi napisal/-a:Helou!
Ja res, vsi imaste prav!
Itak, da ste hoteli povedati, da je NM Bajsi največja legenda TF-ja, od nekdaj in za večno, samo si niste upali povedati (napisati) naglas!!!??!!

A je taku, al nej?!
He, he, he,...

ITAK BAJSI :wink:
Uporabniški avatar
 Damijan
Obljuba daje dolg: ( http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?p=94370#94370 ):

Samooklicana in formalno nepriznana katedra za GPS igračke, smer Garmin, podeljuje akademske titule in s tem status legende:
- Cyclop_si,
- Klatež, ter še
- Usmiljeni brat,

Jasno: doktorji ( :lol: ) F-R:305

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA