prostor za obvestila in debato o forumu samem - delovanju, uporabi, težavah, predlogih, ... torej tehnični in ne vsebinski vidik uporabe foruma
Uporabniški avatar
 obi
Ali mi lahko kdo pojasni kakšna je razlika med mapo poslano in mapo odposlano v zasebnih sporočilih :?: :?: .
Zanima me tudi kako vem, da bo prejemnik dobil odposlano sporočilo.

lp obi
Uporabniški avatar
 ales
Ti lahko povem iz prve roke: ko pošlješ sporočilo se le to shrani v mapo odposlano in ko ga prejemnik odpre se ti preseli v poslano.

Še nauk: če pošlješ sporočilo, ki se ti prestavi v odposlano in ga tam pobrišeš-imaš pač rad pospravljeno - bo prejemnik sicer dobil obvestilo, da ima ZS, ki pa ga ne bo nikoli dobil. In potem ne pomaga niti Bog (Ero)! Od kje mi je to že znano?
Uporabniški avatar
 obi
Hvala. Zdaj je vse jasno.
Uporabniški avatar
 5rca
ales napisal/-a:Ti lahko povem iz prve roke: ko pošlješ sporočilo se le to shrani v mapo odposlano in ko ga prejemnik odpre se ti preseli v poslano.

Še nauk: če pošlješ sporočilo, ki se ti prestavi v odposlano in ga tam pobrišeš-imaš pač rad pospravljeno - bo prejemnik sicer dobil obvestilo, da ima ZS, ki pa ga ne bo nikoli dobil. In potem ne pomaga niti Bog (Ero)! Od kje mi je to že znano?

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA