Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 sunnydae
Samo za informacijo: včeraj zvečer so jih imeli v Hervisu na Jesenicah še polno škatlo, youth velikost po 250 sit...

Prava rumena mrzlica... :D
Uporabniški avatar
 bota
kakšen pomp je postal v sloveniji z temi zapestnicami, vse trgovine ki jih prodajajo ne želijo iti v izgubo z davkom ki ga morajo plačati državi in so zato nekje zapestnice dražje kot 1 dolar, to kar so pa naredili v giga sport pa je živa svinjarija da jih prodajajo po 500 sit, ter na račun drugih mastno pokasirajo denar.

ne vem če jim je bila to dobra poteza, mene že ne bodo videli več v tej trgovini
Uporabniški avatar
 Binch
Ja...hm....se vedno zamenjam original iz amerike poslano Livestrong zapestnico za eno youth varianto ... mam mejhno rokico kva cem ... ZS ...
 Iztokb
Mam 5 LIVESTRONG zapestnic 3 original zapakirane in dve odpakirani, na žalost mi je prijatelj iz amerike prinesel adult velikost in so vse prevelike za ročice katerim so bile namenjene, a ima kdo kako youth za zamenjat.

Hvala
Iztok
 ursad
Prijatelj si je za rojstni dan zaželel Armstrongovo zapestnico - Livestrong.
Ali morda kdo ve, kje se jo da kupiti?
Urša
Uporabniški avatar
 Andraz
čau

Res dober kolega si jo želi, zapestnico live strong namreč, že dolgo časa in sem mu jo obljubil, pa me zanima, če kje komu mogoče kaka leži (po možnosti nova)...
odkupim
lp
 vodnar42
kupim zapestnico live strong če jo ima mogoče še kdo.
lp sašo
Uporabniški avatar
 Pina
A ima kdo še kakšno na zalogi? Malo velikost?? Da jo dam zravn never give up-ice :) :laola :laola
Uporabniški avatar
 Pina
jap sem že vidla :) zato sem tudi napisala malo :).
No bom pa do naslednega leta počakala. :--( :--(

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA