prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 orlytm
Pozdravljeni,

kupujem nove copate, ker so moje Nike Air Pegasus omagale.
Od prodajalca sem dobil nasvet, da so te Asics gel gt-2120 prava stvar ... kaksne izkusnje?

Tecem 5x tedensko po cca. 8km, imam pa 77kg in nimam tezav z pronacijo. Tecem pretezno po makadamu.

lp
OrlyTM
Uporabniški avatar
 primus
S prejšnjima modeloma, 2100 in 2110, imam zelo pozitivne izkušnje, tako da ostajajo moj izbor Nr. 1.

primus
Uporabniški avatar
 lojzeP
imam podobne izkušnje kot Primus - sicer 1110 - BP :D , tako, da bi znal biti omenjeni model naslednja investicija ( s Pegazom nimava sreče pri sponzorjih :cry: )
Uporabniški avatar
 želva
Če nimaš težav s pronacijo si raje omisli 1120, razlika med obema je ravno v tehničnih dodatkih za pronacijo, ki model 2120 tudi malo podražijo. Sem imel že več parov 1000 serije (1070, 1090, 1100) za trening po raznovrstnem terenu in sem bil vedno zadovoljen
LP
Uporabniški avatar
 primus
želva napisal/-a:Če nimaš težav s pronacijo si raje omisli 1120, razlika med obema je ravno v tehničnih dodatkih za pronacijo, ki model 2120 tudi malo podražijo...

Dve leti nazaj sem med sezono 'vrtel' oba modela 1100 in 2100, pa sem imel 2100 bolj za 'ta lepš' - za vse dolge teke in seveda maraton.
Se mi zdi, da sem čutil razliko v blaženju in da je razlika v ceni med modeloma upravičena - zato sedaj tudi izbiram dražji model.
Seveda pa dopuščam možnost, da k 'čutenju' razlike nekaj prispeva tudi glava. :D

primus
 orlytm
no, sm vzel te copate in lahko recem samo ... vau! Nike air pegasus niso slabi copati, tale asics je pa se stopnicko visje. Blazenje, stabilnost noge in teza ... vse je TOP! I love it! :)

lp
OrlyTM

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA