področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 raziskovalec
raziskovalec napisal/-a:Bajsi čestitke, čestitke tudi Lidiji.

Bajsi, a je tvoj svinjak ta prav kraj da se Goladarje (fizične in moralno podpirajoče) pozove, da kaj napišejo pod temo Golada. :lol: :wink:
Da končno prešibamo tiste Kranjčane po številu postov.
Če se bo to zgodilo v času mojega sklicevanje Golade, bom morda dobil kakšen časten naziv (npr. kmet gruntar) ali celo častni meščan. S tistimi fevdalnimi plemiškimi nazivi tako in tako ni za računat. :mrgreen:

Če to ni ta prav kraj (mislim tale tvoj svinak) povej, bom šel s pozivom v Pegazov hlevček al pa k Slonovim Sralcem.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Pa sam smeškote sem hotel dodat. Pa so trije posti namesto enega. Bajsi, dav lahko mirno zbrišeš. :oops: Tole je še za v svinak preveč, Razy, Razy ...
 Nataša
Meni je pa ta svinjak najbolj všeč. Pri Pegazu v hlevu je treba bit na višjem spiritualnem in intelektualnem nivoju, v sralčevem dolu pa drugega razen sr...itak ni :twisted:

Ti, kar ostani, Raziskovalec, je fino in udobno. Pa še Bajsi je tak prjazen možakar! :wink:
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Vi kar veselo svinjajte in rijte po mojem svinjaku.

Pamž se bo rodil ravno v pravem času; letos je namreč kitajski horoskop v znamenju prašiča!!

Sicer pa s čestitkami le malo počakajte; najprej se mora dobro usidrati (beri nadpis pri Lillypie-ju), sicer sem pa naprej poslal take s cepini in derezami.
Uporabniški avatar
 pegaz
Nataša napisal/-a:Meni je pa ta svinjak najbolj všeč. Pri Pegazu v hlevu je treba bit na višjem spiritualnem in intelektualnem nivoju, v sralčevem dolu pa drugega razen sr...itak ni :twisted:

Ti, kar ostani, Raziskovalec, je fino in udobno. Pa še Bajsi je tak prjazen možakar! :wink:

@Razy: ti si velkom kjerkoli kej napišeš.
Tvoji ukrepi v Heraldični komisiji niso ostali neopaženi. Kip it ap! ;)

@Bajsi: too, klaso! :clap:

@Nta: Ja, za v Pegazov hlevček je pa treba bit čist na drugem nivoju (da ne rečem v drugem stanju). To vi ne štekate. Tko da.
Zelena njiva, plastičen sandal, okroglo, pol, mineva.
Nid aj sej mor?

Sicer ste pa vsi dobrodošli, da kaj tja napišete, tudi sveže/bodoče mamice!

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Staša
Juhu, še enega otročka bomo dobili!! :))) Bajsi, čestitke tebi in Lidiji!! Le pridno pazi nanjo. (ful dobr, upam, da bo fant in pol bosta z Lano par. ker če bo po mami, bodo njej tudi mal mlajši všeč. in potem se bo bajsiju na stara leta vsaj malce počeno srce zakrpalo...)... :lol:

Joj, smo se pa zdej res nabasal v tale svinjak kot na pravi prašičji farmi v Ihanu. Ampak je kr luštn, tko toplo se spet po dolgem času počutim. Mi kar paše bit tule, čeprav sem že naredila prve kilometre in bi spet lahko šla še izven kr neki. Skor sam fotr še manjka. Tini se bo kmal oglasu, MatjazV bo kaksno slikco čez nekaj časa prilepil... pa tko! A ni fino? :D

Sam za vraga, a mi poveste prosim, kako si lilipie na traktorju nalepim v post (ne v podpis)!!! :roll:
 Nataša
Men je tut fino. Pa diši.

Tekla si?!!!! Fouš, fouš, fouš, fouš... :evil: A je šlo? Kako je šlo? Vse povej...

Ne, naša Lana ne bo mela fanta. Miha je že včlanjen v D.A.D.D. (Dads against daughters dating) in brzostrelko je tut že kupu. Ker bo po njem in bo lepa!!!

Tini, ajde, napiš kej! Povej, kako gre gostincem slabo, odkar sam unija piješ, to povej!
Uporabniški avatar
 še1PR
Nataša napisal/-a:Ne, naša Lana ne bo mela fanta. Miha je že včlanjen v D.A.D.D. (Dads against daughters dating) in brzostrelko je tut že kupu.
He, he,...Še dobr, da bo mela Lana tud kako tetko, k ji bo alibi med datingom... :twisted: :wink:
 Nataša
Še dobr, da se tetka že vnaprej izda... :D
Uporabniški avatar
 še1PR
Nataša napisal/-a:Še dobr, da se tetka že vnaprej izda... :D
:shock: sej ni blo treba tle kej izdajat. a ni jasno, da so tetke za alibi? :wink: tetka se sam hvali od veselja k bo tetka! :oops: :wink:
Uporabniški avatar
 tini
Nataša napisal/-a:Tini, ajde, napiš kej! Povej, kako gre gostincem slabo, odkar sam unija piješ, to povej!

Ne, pa ne bom :P - ker se s tem ni za hvalt.
Se mi pa vsaj precej free casha na ta racun sprosca - ne vem, kam bi z njim :) .
Uporabniški avatar
 Vlajko
tini napisal/-a:... Se mi pa vsaj precej free casha na ta racun sprosca - ne vem, kam bi z njim :) ...

:D :D :D

Na kakšen način želiš, da ti dostavim svoj TRR? Po ZS :?: ... Ali po E-mailu :?: :wink:

PS:
Aja, Bajsi :arrow: Zdaj, ko sem že obiskal tvoj brlog :arrow: Tudi jaz vama iskreno čestitam. :D :wink:
 Nataša
tini napisal/-a:Se mi pa vsaj precej free casha na ta racun sprosca - ne vem, kam bi z njim :)

jest pa ne bom komplicirala s TR, prinesi kar v kuverti. Bomo nabavl plenice :wink:
 Nataša
Staša napisal/-a:če bo po mami, bodo njej tudi mal mlajši všeč

ne mlajši kr tko. samo EN mlajši! :wink: :heart
Uporabniški avatar
 MihaPR
Nataša napisal/-a:
Staša napisal/-a:če bo po mami, bodo njej tudi mal mlajši všeč

ne mlajši kr tko. samo EN mlajši! :wink: :heart

:heart :lol:

tini, res bi rabl plenice, kdaj prneseš kuverto :)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA