prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

tine33
Zanima me, ker sem zasledil v Poletu, da obstaja Poletova tekaska ekipa.Kje se jim lahko pridruzim in kaksni so pogoji za clanstvo?
 Marinka
Takole. Načeloma se čaka na naslednji razpis. Kot mi je znano iz druge roke, pa se vadnina plačuje, in sicer tam okrog 7000 SIT (oziroma ustrezno evrčkov) mesečno.
Dobi pa se kompletno testiranje, pa seveda tekaška oprema in vadbeni programi in še kaj. Plus slikca v Poletu vsake toliko.

Kot je bilo rečeno v postih na to temo že prej: padalcev ne odganjajo, odlični tekaški programi pa so objavljeni tudi na našem forumu (Poletov program vadbe) in zatem še Poletu za vsak tekoči mesec.
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Dvakrat tedensko se zbere vsaka skupina, le-teh je 4kom (termini tor-čet, pon-sre) ob 17h oz. 18h pred fitnesom LAguna - Ježica.
Nazadnje spremenil tomaz ny, dne 23 Jan 2007, 20:01, skupaj popravljeno 1 krat.
 mojA
hm, to verjetno ni v okviru Poletove ekipe ampak je bolj v okvirju ŠD Ježica oz. Koreljna
 larisa
Urednik priloge Polet je napisal : upam, da bomo letos organizirali Poletovo tekaško skupino - objava bo v Poletu, kdaj pa mi ni znal dobro povedati.

Larisa
Uporabniški avatar
 tomaz ny
mojA napisal/-a:hm, to verjetno ni v okviru Poletove ekipe ampak je bolj v okvirju ŠD Ježica oz. Koreljna

Ne. To je v okviru tekaškega kluba POLET.
 tine33
Kje pa se potem tece - jaz sem slisal, da v Tivoliju.Od Jezice pa je to kar oddaljeno
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Teče se v okolici Ježice.
Uporabniški avatar
 kustus
mojA napisal/-a:hm, to verjetno ni v okviru Poletove ekipe ampak je bolj v okvirju ŠD Ježica oz. Koreljna

LP

povem iz prve roke to je POLETova ekipa.
Uporabniški avatar
 Nadj@
tine33 napisal/-a:Kje pa se potem tece - jaz sem slisal, da v Tivoliju.Od Jezice pa je to kar oddaljeno

CIAO

do jeseni sm,o tekali po Tivoliju sedaj pa po neprometnih cestah do hipodroma Ježica in nazaj do Fitnesa potem pa še v fitness.
Uporabniški avatar
 Nadj@
tine33 napisal/-a:Zanima me, ker sem zasledil v Poletu, da obstaja Poletova tekaska ekipa.Kje se jim lahko pridruzim in kaksni so pogoji za clanstvo?

CIAO

do sedaj je bil v POLETu zmeraj razpis tam nekje konca februarja.
Uporabniški avatar
 Nadj@

CIAO

SMO POLETOVA EKIPA in nič drugega.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA