Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Da ne bomo samo modrovali o točkovanju na gorski lestvici imamo tukaj že vabilo za prvo nalogo:
V soboto, 3. februarja 2007, bo na Šmarni gori potekalo tradicionalno atraktivno tekmovanje, katerega namen je poskus rušenja rekorda v hitrostnem vzponu na Šmarno goro.

ORGANIZATOR Tekaški klub Šmarnogorska naveza
DATUM sobota, 3. februar 2007
KRAJ Tacen pod Šmarno goro
START v Tacnu ob vznožju Šmarne gore (gostilna Grad)
10:40 kategorije Z 1, Z 2, M 1, M 2 (otroci)
11:00 ostale kategorije (mladinski, članski, veteranske)

PROGA poteka od vznožja v Tacnu po klasični peš poti "Čez korenine" preko Sedla na vrh Šmarne gore.
Dolžina je 1850m, višinska razlika 360m.
REKORD proge
moški: 11:31 (Zarnik Sebastjan/2005)
ženske: 13:18 (Kosovelj Mateja/2006)

Prijave na dan prireditve od 9:00 do 10:30 v športnem parku policijske akademije v Tacnu
Startnina 10 EUR – kategorije 3 do 6 (mladinci, člani, veterani)
5 EUR – kategorije 1 in 2 (otroci)

Več informacij: http://www.smarnagora.com/content/view/128/205/
Uporabniški avatar
 RoKo
Tako hitro jaz ne pridem niti dol. :oops:
Uporabniški avatar
 olson
RoKo saj un tud ne,gor pa he he he. :D :lol:

lp
Uporabniški avatar
 Dule
vsak tekmovalec prejme spominsko darilo

A kdo ve kaj bo za darilo :?: ( Za topli obrok se ne upam vprašat ker je tolk kratka tekma) :oops:
Uporabniški avatar
 brankos
Dule napisal/-a:
vsak tekmovalec prejme spominsko darilo

A kdo ve kaj bo za darilo :?: ( Za topli obrok se ne upam vprašat ker je tolk kratka tekma) :oops:

Dule, točno še ne vem :oops:, predvidevam da bo majica, pravkar pa vidim, da nam je narava dala "darilo" - snežno prevleko na vrhu ŠG
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Dule mogoče bodo pa dali letos tople eskimske rokavice kosmato podložene :lol: :lol: .Ma ja nekateri pravijo samo da bo vzdušje neponovljivo ali ni tako!
ČAO!
 aleksander
Glede na letošnjo zimo se bojim,da bo do takrat spet regrat cvetel,kot je tu pri nas pred dvema dnevoma :twisted:

Če le ne pride kaj hudega se vidimo...LP Aleksander
Uporabniški avatar
 brankos
regrada ravno ne bo v soboto, sneg pa je tudi že šel. še mal sončka te dni, da se blato posuši in gremo ;)
Uporabniški avatar
 žine
Ja, domorodci mamo vse pod kontrolo. Danes je bilo že opaženih nekaj tipov, ki tipljejo po progi. Le ta je vse hitrejša, zgleda da bo do sobote celo suha. Drevi je na nekaj mestih še bilo blata do gležnjev :D. Se vidimo v soboto!
lpŽ
Uporabniški avatar
 žine
hojla!
proga je označena, kopna in skoraj suha. Na nekaj mestih je malo blata. Razmere so skoraj idealne. Se vidimo jutri pod Šmarno!
lpŽ
Uporabniški avatar
 tae
Žine, hvala da nas obveščaš o vseh malenkostih. Jaz sicer nisem gorski tekač, a bom vseeno prišel na to preizkušnjo, ker je ravno tako blizu. Drugače pa verjamem, da bo prišlo še več Kamničanov.
 marjan
Fantje in dekleta, odtecite še zame. Pokorite si Šmarno Goro po vaših željah :wink:

lp
Marjan
Uporabniški avatar
 brankos
marjan napisal/-a:Fantje in dekleta, odtecite še zame. Pokorite si Šmarno Goro po vaših željah :wink:

lp
Marjan

Marjan! Kaj si stopil med ravnince al je kakšna poškodba posredi ???
No veš da bomo Goro naskočil kot se zagre (v mejah trenutne forme). Razmere na progi so res zelo dobre, še megla se zgodaj dvigne pa bomo mel skoraj pravljico.
 marjan
brankos napisal/-a:Marjan! Kaj si stopil med ravnince al je kakšna poškodba posredi

Branko

Sem že pisal na temi prečenje čez Pohorje in tule ponavljam, da mi je pri spustu s Šmarjetne Gore pri Kranju na ledenem asfaltu spodrsnilo in sem šel v "ribo". Močno me boli rama in oba kolena. Imel sem še veliko srečo, da se nisem polomil, ker je bila kar brzina.

Danes sem pa Simono peljal v Slovenj Gradec, da so s Štajerci uklonili Pohorje, z otroki pa sem se namakal v Ptujskih toplicah. Z razboleno ramo sem komaj plaval kravl, a upam da mi bo pomagalo.

Ravninec pa čisti gorski tekač težko postane :wink: Sicer bi prišel na izboljšavo OR, tako pa drugič.

Čestitke za odličen tek, pa se vidimo na kakšni naslednji tekmi. :D

Marjan

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA