Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 bojanu
Lepo organizirana prireditev po lepi trasi. Vmes sem si v drugem krogu privoščil ogled Malega placa (tam, kjer so bile žabe najbolj glasne), zato sem malce kasno zaključil s tekom :lol:
Slika
Meni je všeč, če se na tekmi kaj dogaja (recimo v slogu veselice). Pohvale organizatorjem, ki so imeli nekaj spodrsljajev (tisto s podelitvami, pa preveč časa se je čakalo na podelitve, štart bi lahko že v najavi napovedali za ob enajstih), a ne zmanjšajo skupnega vtisa. Kolovoz mimo Malega placa so nasuli s peskom in se je od prejšnjega tedna dobro utrdil, drugače bi bilo fajn blatno (ok-urejanje gre na račun odprtja parka, pa kaj potem :wink: )

Dons sem mel foto fraj, a se je vseeno našlo nekaj slikc za v album
 Lučko
Hoj forumci. VENI, VIDI, VICI, tako nahitro bi lahko opisal prireditev v Bevkah :lol: . Forumke in forumci, a vam tole že spominja na klasiko :shock: ? Večini vražjih forumk, se priključi še ena huda vražička: Barb :lol: . Moški del TF, razen svetle izjeme Odzadnajk (bravo :cast: ), opravili svojo vlogo zelo rutinirano: bili smo zajci za naše hitre zajkle 8) ! Sam tek s strani TF-ja, se je kontroliral na vseh pozicijah: ob progi, na čelu, zlati sredini, ediiiiiiinooooooo zadnje čase škripa v začelju. Odkar nam Foter laufa okol 5min/km :lol: in pobira 10 mesta :lol: , smo TF-ci v hrbet zelo ranljivi, se prav nimamo več ljudi, ki bi za naše hrbte skrbel :shock: . Uf, a bo treba še hitrej laufat? :juhuhu:
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

bom kratek, ker moram še spokat za jutri in potem v posteljo, da ne bom spet zehal, tako kot danes zjutraj :cry:

pa saj ste že vse povedali - organizacija OK, razen 'premičnega' starta in podelitve ter občutnega viška decibelov pri ozvočenju. TF standardno suveren na progi in ob progi. proga super, tisti del skozi gozd je pa že skoraj idealen. analiza izčrpna, še posebej za nekatere, aneda? moj domači aktiv kmečkih žena zelo pohvaljen, jaz sem pa tudi uspešno potunkal fotkič v rožičevem pecivu. torej, še en uspešen in prijetno prebit dan v vaši družbi :D

aja, a niso ene klobase obljubljali? saj se ne pritožujem čez golaž a ... zame je bila klobasa večji motiv kot Ptujskih 5 :twisted:
 Lučko
Slika
Matjaž: pa sem ti reku, da ne bo dežja, da bo suho, da obuj ta nove "skajlonke" :oops: !
Nataša: grrrr Matjaž, dober sme nategnu, mam sam tastare superge sabo :evil: !
Matjaaažžž :nono: :-- :rol:
Uporabniški avatar
 matjaz
Lučko napisal/-a:Slika
Matjaž: pa sem ti reku, da ne bo dežja, da bo suho, da obuj ta nove "skajlonke" :oops: !
Nataša: grrrr Matjaž, dober sme nategnu, mam sam tastare superge sabo :evil: !
Matjaaažžž :nono: :-- :rol:

:D :D :D lucko ti si car :D :D :D
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D no koncno se moji vtisi. Lep tek se lepsa trasa. Zadovoljem s svojim tekom. Vzdusje in. Fotr in design. Zal pa sem moral kmalu domov, tako da komentarja na podelitev ne morem dati. Ampak napake se dogajajo. Se huje je ko kupis avto za par milijonov, pa ga drugi dan ze peljes na servis. Se moje slike sem nalozil v mojo galerijo. :D :D :D
Uporabniški avatar
 mirc
Dirka in vse okoli nje je bilo bolj ali manj standardno. Tudi razglasitev rezultatov in podelitev kolajn se je na koncu razpletla. Ptujskih 5 nismo slišali, ker sva s Tanjo imela popoldanske priprave na večerni maturantski ples.

Slike sem naložil v galerijo. Izbor:
Forumkovke s stopničk
Aleš v vlogi Odzadnjaka

Lp Mirč
Uporabniški avatar
 Filipid
Slika
Tale slika je pa glih za ta novo osebno Fotr :lol: :cast: .

Pozdrav!

Evo, se moji par besed o Bevkah. Dragi Lucko, mislim, da sem dovolj suvereno branil zadnje polozaje tako, da TF ni bil niti najmanj ogrozen s te strani. :-) 8) Sam sem s svojim tekom zadovoljen in je bil pravi balzam za rane dobljene med bitko v Radencih. :-) Zelo sem tudi vesel uspeha TF zverinic. :clap: :cast: In kako nasmejano so pritekle do medalj. :-) Cisti uzitek gledat. ;-)
O progi ste tako vse ze povedali in res je, da je ena lepsih. Tek po travniku in po gozdu je bil cista milina. O, kaj bi dal, da bi se kje znali speljat progo po tekacevem telesu tako prijazni podlagi. :cast: Okrepcevalnic je bilo dovolj, ponudba ustrezna in zelo prijazni domacini. Malcek je zmotil premik starta in pa manjko tusev. Pipa je sicer bila, ampak hudo skrita. :-) Decibeli so bili kot na vsaki veliki prireditvi. Ni bilo v Radencih nic boljse, samo vec prostora je bilo, kjer si se lahko pogovarjal. ;-) He, he, za malo bi pozabil pohvalit tudi postrezbo. Golaz je bil vredu in tudi tisti, ki smo branili zadnje polozaje smo ga bili delezni v izobilju. :rol:
Jaz sem jo pobrisal domov ravno ob zacetku podelitev otrokom tako, da bi tezko kaj povedal na to temo. Sem pa prikolesaril domov se ravno pred dezjem in sem tako zamudil eno tako kvalitetno tusiranje. :mrgreen:
Lep dan se naprej vam vsem zeli oranzni slon.

LP
Uporabniški avatar
 Dule
Moje poročilo s teka je pa en zbrisal :? . No nič hudga, upam da bom imel naslednjič več sreče.

Lep pozdrav vsem :wink: !
Uporabniški avatar
 Fotr
Dule napisal/-a:Moje poročilo s teka je pa en zbrisal :?!

Dule, tvoje poročilo iz Bevk je pod v "Vabila na prireditve", ostala poročila so pa pod "Poročila iz prireditev". :D Po moje kdo drug sporočila sploh ne more zbrisati. :D :D
Uporabniški avatar
 Fotr
Filipid napisal/-a:...Tale slika je pa glih za ta novo osebno Fotr...

Za nove evropske dokumente, :D pa še z novim dizajnom, :shock: jo bom kar uporabil! :D Dobro, da si me spomnil! :D :D
 Lučko
NAGRADNO VPRAŠANJE
Tekaške hlačke, ki jih nosi Polžek so znane firme. Katere firme:
a) NIKE
b) PUMA
c) SLOVENSKA VOJSKA
d) DOMA SEŠITE
Slika
Prvi, ki bo uganil dobi od mene PIVO za dve osebi in to na Krederici 05.01.2005.
Uporabniški avatar
 Staša
SLOVENSKA VOJSKA ?!?
Uporabniški avatar
 Staša
Aja... na Kredarici 5.1. ?!?!?!?!

Hmm, ampak veš kaj, jest sem glih tolk za akcije, da te bom držala za besedo! Sam če sem pravilno ugotovila.

Kredarica...5.1.2005... haha (upam, da je odgovor pravilen!!!)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA