prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Laufer
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
še1PR napisal/-a:..... Se grem pa s ČrnoPR sprehodit čez traso in če je kak kandidat za tako druženje...

No, tudi jaz bi naredil en izprehod po trasi v obratni smeri. Ali bi to slo?

lp, oranzni slon

Ker moja noga še ni OK :evil: in se bolečina še kar ponavlja :( , bi bil tudi jaz kandidat za sprehod. Ali se dobimo na istem mestu ob isti uri. Če ne pridem tako kot zadnjič samo na start. :D
Uporabniški avatar
 pegaz
Jusuf napisal/-a:Pegaz, cas je. :)

Dragi moj kompanjero, strinjam se.
Velkom bek.

Sicer sva imela pa povsem dostojnega organizatorja/priganjalca/motivatorja na delu. Razy, od sile si! :)

Kola je. Da bi zadostil vsem silnim načrtom, ki sem jih v silni vnemi nabajal na prednovoletnem druženju in jih je Jusuf zvito podmuklo zapisal, sem začel s predpripravami. Ob četrtkih bom zato sem in tja umanjkal, ker bom potreben drugod (=navadno v okolici Rožnika). :(
Ampak petek bo ostal opcija...?

Lep let,
Pegaz :)
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Nekam nemormalno me grlo boli.
Za tek tole ne bo dobro.
Tako, da se ob 17:00 pridružim sprehajalcem. Predlagam štart na običajnem mestu, glede smeri pa po dogovoru.

Lep dan
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Uf tele novoletzne želje so bile ambiciozne. :oops:
Bo res treba začet tečt. :wink:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Bo danes sploh kdo teku :?: Al je danes samo organiziran pohod po Golovcu? :oops: :)

Lep sneženi dan še naprej!

LP, Mojca

p.s.: a je mogu ta sneg zapadit?! :cry: :evil:
Uporabniški avatar
 še1PR
raziskovalec napisal/-a:Predlagam štart na običajnem mestu, glede smeri pa po dogovoru.
Na štart pridem, v katero smer jo mahnem bo odvisno pa od starta nadaljnih obveznosti...
Se že veselim, da vas spet vidim! :)
Uporabniški avatar
 še1PR
iz Jusufovih zapiskov...izjave soGoladark napisal/-a:
...Ce bo alja bo tudi ona!... ce gre Alja v Amsterdam gre tudi ona...
:shock: Ej a kdo slučajno pozna tole Aljo? :wink: :lol:
No, drage soGoladarke! se veselim treningov z vami...!!! :lol:
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Kva je zdej, a je sploh kdo k' b' šu tečt!
Sami pusiji, pa grlo, pa tardeča, pa sneg, pa euro, ...
NM Bajsi je že nabrusu svoje dereze!

No, resno, je kdo, ki bi šel navkljub vsemu tečt?!?
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Najprej naj cestitam Lidiji in NM Bajsiju. :) Srecno!
8) Daj, Bajsi, ti lepo pridi in prinesi derezice na sprehod. Tako ali tako je praksa na Goladi, da se jih vecina ne prijavi ampak samo pride. :twisted: Snega je tako malo, da se postene kepe ne naredis zlepa. :) Sem ze sanke gledal, pa sem tudi odnehal. ;)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Tale "sneg" ni nobena ovira ne za tek, ne za hojo.
 eggy
Oj,

Alja...pa seveda te poznamo.... :)
(...tko.....vsi zamižat......ker to je bolj ZS.... a si se imela fajn?????)

Pa Razyja, pa Bajsija (btw.....čestitam), pa Slona, pa če že hočte.... tud Jusufa :) tud poznamo...

Danes žal ne bom mogla z vami na sprehod, čeprav mi je ideja glede na vreme zelo zelo všeč. Bom pa vsekakor spiritualno z vami. In....še vedno upam in se veselim klasične Golade, pa naj bo to četrtek ali petek.

Imejte se kar najlepše....
eggy
Uporabniški avatar
 milkec
Jaz pridem laufati, kakopak!
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Evo, ker še ni nihče napisal, pa se oglašam.

Včeraj smo se Goladarji organizirali v dve skupini:
- tekaška (MojcaZ NM Bajsi, Milkec in Maj) naj poročajo kaj so doživeli, če so kaj doživeli, preživeli vsekakor so, ker na cilju ob prihodu druge grupe ni bilo več njihovih avtomobilov, ki je tekla v običajni smeri,
- pohodniška (Še1PR s Črno, Or._slon, Laufer in Razy) ki je hodila po skarajšani nasprotni smeri (1,5 h).

Na startu nas je častila Še1PR z ekzotičnimi sladicami (ki pa so bile fenomenalno dobre).

Druga skupina je med izvajanjem pohodniške aktivnosti prijetno klepetala. Laufer je imel glede na svojo poškodbo težave pri nočnem sestopu po severni steni Golovca in je šepajoč prišel v bazni tabor (mu želim čimprejšnje okrevanje).
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 26 Jan 2007, 15:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Jest sm se fajn mela :D , upam, da tut ostali (čeprav se mi je zdelo, da je šel včerajšni tek zato počasi, ker sem bila edina ženska med njimi :oops:). Fajn je blo tečt v družbi samih dobrih tekačev.

Sploh nismo potrebovali lučke, ker je bela snežna odeja oddajala tok svetlobe, da se je dalo videt tudi brez nje.

Hvala za družbo! Zato komi čakam vsak četrtek, da lahko tečem v družbi! :laola

Alja, hvala za sladek prigrizek. :wink: Sem ga šele doma pojedla (njami, kako je bil dober :) ) . Imaš zelo prijazno in poskočno psičko.

Se vidimo!

LP, Mojca
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Eko, kola je. ;) V cetrtek ob 1700. Na obicajnem mestu. :!: Tekaci in pesci dobrodosli. :D Program bomo sestavili po zeljah udelezenk in udelezencev. :twisted:
Ja, cas je. :twisted: Cas je za zacetek moje tekaske sezone. :) Srecno!

lp, oranzni slon

p.s.: Je bilo zadnjic tako lustno, da ni kaj dodat. :) Lahko samo ponovimo. :)
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA