prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 trafic
Imam avto Renault Trafic Passenger in iščem prtljažnik za kolesa , ki se namesti na zadnja vrata avtomobila (odpiranje navzgor).
Mogoče kdo ve kje bi lahko prtljažnik nabavil oziroma kje se ga bi dalo videti in preiskusiti

Hvala
Uporabniški avatar
 matej712
verjetno Thule (samo to je kar nekaj €€€)

sicer so pa po mojem mnenju boljši nosilci, ki se montirajo na vlečno kljuko. Ker vrata prtljažnika+nosilci+kolesa zna biti precej težko in nevarno - sploh če so zraven otroci.

jaz imam v mislih tale izdelek

prek ebay-a pride še kakšnih 10% cenejši (z vračunano poštnino)
 trafic
Bi bilo, samo potem si moram urediti vlečno kljuko, ki pa tudi ni poceni
 Branka
Prtljažnik za na zadnja vrata je cenejši, kakor tisti za na kljuko http://www.extremevital.com/bikes/product_info.php/cPath/118_179/products_id/618.
Pozanimaj se, če je v njihovem seznamu sploh naveden Traffic :roll: . Potem zagotovo paše.
Če pa ni naveden, pa še vseeno lahko paše, vendar ti v trgovini prodajo komplet, ki še ni
sestavljen, in tako ne veš, če bo sploh ustrezal :evil: . Najbolje bi bilo, če poznaš koga, ki
ima tak prtljažnik doma, pa da prej preveriš.

Mi imamo doma VW Caddy-ja. Na škatli od prtljažnika je pisalo, da paše na VW Touran-a, za Caddy-ja pa
ni bilo omenjeno. A je vseeno pasal 8) .

Čeprav je traffic ogromen 'voz', nimate v njem prostora za kolesa ?
Kaj pa kovček na streho in del krame v njega, kolesa pa v avto ?
 trafic
Hvala
V avtu je osem sedežev, od katerih samo enega ne potrebujemo, tako v avtu ni prostora za kolesa
Na strehi pa ne bi rad prevažal dodatnega bremena, najmanj pa kolesa - bi bil previsok (kaj šele potrošnja)
Bom kupil kar za zadna vrata
Imam nekaj že nagledano, samo ne vem ali bo ustrezalo, saj med navedenimi ni Tafica.
Bom kupil pa probal, če ne pa vrnil

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA