No, kakor veste...

Dule napisal/-a:Še moj kratek raport s teka. Tudi jaz sem bil na teku v dvojni vlogi (malo v tekmovalni in malo v varstvu otrok) .
Ja Tekaški forum je bil res zelo številen . Mislim pa, da imajo organizatorji tekov (voditelji tekov) probleme z našo prepoznavnostjo (menim da so v dilemi ali smo TS2 (2xvečja) ali TF (1xmanjši)), zato menim da če hočemo da organizatorji ne bodo imeli problemov pri prepoznavanju našega imena, da si zrihtamo drese z velikimi rdečimi pikami in napisom TF na hrbtu (morebitni sponzorji pa čisto majhni).
Rezultate teka nam obljubljajo za danes(ko pišem smo že 23.05. )
na naslovu:
http://www.sportno-drustvo-bevke.si/
Sam sem danes tekel na 7km (predvsem zaradi varstva otrok) .
Spet sem se prepričal, da je vsaka proga zahtevna ne glede na razdaljo, če greš na "polno moč". Sam osebno grem raje na daljšo razdaljo (14 ali 21km) kjer lahko med tekom zabušavaš in uživaš, tek na 7km je pa skoz "sprint" na maksimalnem utripu . Tako sem dosegel svoje maksimalni utrip: 173 povprečen, ter 185 maksimalen pri "sprintu " v cilj. Skratka se mi pozna da treniram bolj uživaško in ne delam intervalnih treningov . K sreči imam v planu dolge teke, kjer bolj uživam, od kratkih sprintov bi me lahko še pobralo .
Moje čestitke vsem za uspešen tek, še posebno pa novim nosilcem medalj .
Bor napisal/-a:nč čudnga da je staša zmagala........sej gre po luftu !!!![]()
Lučko napisal/-a:dpop napisal/-a:P.S. Lucko... kaksne hlacke mas pa ti... jest mam doma
se ene od JLA... poluatomske... same se spustaju
Poluatomatske![]()
. To so pa ful stare, si jih iz muzeja NOB dubu. Mi mamo zdej BETI-superelektronikssporttelovadnehlacke
![]()
![]()
Lučko napisal/-a::D Darko, pivo lahko že čez 2 uri v Kamniku dobiš
mirc napisal/-a:...Aleš v vlogi Odzadnjaka
Lp Mirč
Odzadnjak napisal/-a:Lučko, glede na tvoje velikorat uporabljeneeno resno vprašanje:
Ko sem se peljal proti Bevkam, smo na Brezovici kjer zaviješ dol z avtoceste in potem levo proti Vrhniki srečali čisto pravi jeep, nedvomno vojaški in nedvomno z ameriško in slovensko zastavo...
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA