Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Lučko
stasa napisal/-a:SLOVENSKA VOJSKA ?!?

:D Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees. :lol:
Zate bo pivo takoj kse vidva, v dolin :lol: . Veš, sm mislu, da se bo prvi Lojz al pa njemu podobn uglasu, pa sm se mal zazihru :wink: .
PS
Superge so mi tud neki znane :shock: :?:
Uporabniški avatar
 Staša
Čak čak... to pa ne velja. A sem jest klele ena drugorazredna forumovka, al kaj? LojzeP, kaj ti misleš? In ostali forumovci? A more EU-Lučko bit odgovoren za svoja dejanja in besede, al bo tako kot v ameriški vojski, kjer kar naprej iščejo izgovore?!?

No, kakor veste... :(
Uporabniški avatar
 Bor
Lučko napisal/-a:Slika
.

nč čudnga da je staša zmagala........sej gre po luftu !!! :P

lp bor
Uporabniški avatar
 Dule
Dule napisal/-a:Še moj kratek raport s teka. Tudi jaz sem bil na teku v dvojni vlogi (malo v tekmovalni in malo v varstvu otrok) .
Ja Tekaški forum je bil res zelo številen . Mislim pa, da imajo organizatorji tekov (voditelji tekov) probleme z našo prepoznavnostjo (menim da so v dilemi ali smo TS2 (2xvečja) ali TF (1xmanjši)), zato menim da če hočemo da organizatorji ne bodo imeli problemov pri prepoznavanju našega imena, da si zrihtamo drese z velikimi rdečimi pikami in napisom TF na hrbtu (morebitni sponzorji pa čisto majhni).

Rezultate teka nam obljubljajo za danes(ko pišem smo že 23.05. )
na naslovu:
http://www.sportno-drustvo-bevke.si/

Sam sem danes tekel na 7km (predvsem zaradi varstva otrok) .
Spet sem se prepričal, da je vsaka proga zahtevna ne glede na razdaljo, če greš na "polno moč". Sam osebno grem raje na daljšo razdaljo (14 ali 21km) kjer lahko med tekom zabušavaš in uživaš, tek na 7km je pa skoz "sprint" na maksimalnem utripu . Tako sem dosegel svoje maksimalni utrip: 173 povprečen, ter 185 maksimalen pri "sprintu " v cilj. Skratka se mi pozna da treniram bolj uživaško in ne delam intervalnih treningov . K sreči imam v planu dolge teke, kjer bolj uživam, od kratkih sprintov bi me lahko še pobralo .

Moje čestitke vsem za uspešen tek, še posebno pa novim nosilcem medalj .

Prestavljam moje poročilo sem, kjer mora bit. Kriva za mojo napako pa je ura pisanja poročila 1:37 zjutraj :bum:
 dpop
Bor napisal/-a:nč čudnga da je staša zmagala........sej gre po luftu !!! :P

hja... glede na to da je tekla cisto ob polzku... je imela vpogled
tudi znotraj hlack... mislim... z notranje strani, kjer je verejtno
etiketa (SAS - Svobodna Armada Slovenije)
jest sem opazoval hlacke bolj od zadaj (se vidi na sliki) pa ni bilo
kaj dosti videti... res pa je da se nisem FOKUSIRAL na polzkove hlacke...
hmmm... kaj me je ze zmotilo :wink:

skratka... Stasa zmaguje povsod, kjer se pojavi... tek, kviz...

predlagam da Staso posljemo drugo leto na Evrosong... ce hocemo
zmagat

LP Darko

P.S. Lucko... kaksne hlacke mas pa ti... jest mam doma
se ene od JLA... poluatomske... same se spustaju :lol: :lol:
 Lučko
dpop napisal/-a:P.S. Lucko... kaksne hlacke mas pa ti... jest mam doma
se ene od JLA... poluatomske... same se spustaju

Poluatomatske :shock: :?: . To so pa ful stare, si jih iz muzeja NOB dubu. Mi mamo zdej BETI-superelektronikssporttelovadnehlacke :shock: :oops: :lol:
 dpop
Lučko napisal/-a:
dpop napisal/-a:P.S. Lucko... kaksne hlacke mas pa ti... jest mam doma
se ene od JLA... poluatomske... same se spustaju

Poluatomatske :shock: :?: . To so pa ful stare, si jih iz muzeja NOB dubu. Mi mamo zdej BETI-superelektronikssporttelovadnehlacke :shock: :oops: :lol:

pa sej jest takih ne nosim...to mam se od zaduzenja 15 let nazaj
zdej nosim obicne... cez pa oblecem elasticne ZOLNA-sport
sam v njih je moj DETEL bolj na tesnem... zato pa takooooo
hitro tecem... da jih lohka prej slecem :lol: :lol:

LP Darko

P.S. a lohk jest tut na pivo na kredarico pridem... sej obljubim
da bom svoje pivo prinesel, pa sam bom gor prisel.... :wink:
 Lučko
:D Darko, pivo lahko že čez 2 uri v Kamniku dobiš :wink:
 Odzadnjak
Lučko, glede na tvoje velikorat uporabljene Slika eno resno vprašanje:
Ko sem se peljal proti Bevkam, smo na Brezovici kjer zaviješ dol z avtoceste in potem levo proti Vrhniki srečali čisto pravi jeep, nedvomno vojaški in nedvomno z ameriško in slovensko zastavo...Slika

Sem mislil, da so tvoja kolica, a so šla v nasprotno smer... :D :D :D
 dpop
Lučko napisal/-a::D Darko, pivo lahko že čez 2 uri v Kamniku dobiš :wink:

Pazi... ker JAZ bom ob 16:00 v Kamniku... tako da...

LP Darko

P.S. kje pa mislis da bom ce je mojih "boljsih 99%" tam
(vcasih je bila boljsa polovica... pa se je stanje v osmih
letih spremenilo) :wink: :wink:
 Odzadnjak
mirc napisal/-a:...Aleš v vlogi Odzadnjaka
Lp Mirč

Aleš, to si pa tako dobro opravil, da ti takoj odstopim tiste šampinjone (če ti le teknejo) ali pa jih podari dobrim ljudem okrog tebe.
BRAVO :cast:

Za ostalo se bova že zmenila...
 Odzadnjak
Še nekaj slik.
Uporabniški avatar
 bojanu
Odzadnjak napisal/-a:Lučko, glede na tvoje velikorat uporabljene Slika eno resno vprašanje:
Ko sem se peljal proti Bevkam, smo na Brezovici kjer zaviješ dol z avtoceste in potem levo proti Vrhniki srečali čisto pravi jeep, nedvomno vojaški in nedvomno z ameriško in slovensko zastavo...Slika

A je bil tale :idea:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Ja, živjo !
Vidim, da samo še mene čakate, al kako ? :oops: Sem imel comp. na bolniški, pa sem mogu najprej za to poskrbet.

Včeraj je bil res en tak no, kako naj rečem, en hudo fejst dan. 8) 8)
Prireditev zelo prisrčna in že sedaj vleče na misli za drugo leto. Redke napake so sestavni del, čeprav mi je ljubše, da spijemo še eno rundo v pričakovanju rezultatov, kot pa da "zalutamo" med tekom kot v Radencih.Tokrat je bilo ob progi prav prijetno, tako, da sem čutil dolžnost, da sem se eni zelo glasni druščini cca 2 km pred koncem lepo priklonil. :cast1: Odziv je bil seveda tako pozitiven, tako, da sem se še sam začel smejati svoji neumnosti. V cilju pa itaq klasika - od smeha do piva, pa obratno, pa zopet ...

Na novo odkrinkane face so bile tudi razkrite - svakim danom, svakim pogledom sve više napredujem.
Žensk(ic)e pa zopet najbolj obtežene z obeski - vsa čast redkim moškim izjemam.

Lučko je pa tut znan, da da zanga, tko, da bo še lahko prišel na vrsto. Tokrat sem , sorry, mogu braniti Barbine "žulje", ko je zrihtala pivo za golaž. Se pa ve , da jest rad - golaž jem ...

Čevapi v standardni ( ničhudegadomovhiteči ) družbi so kar lepo padli po pivu - se ve, kdo smo med bolj vztrajnimi. :D :D

Dobrodošli v moji rostni občini v soboto
:toast:
2x LP
Uporabniški avatar
 Staša
Pri koliko forumovcih (oz. forumovkah) se je danes jedlo gobice?

1

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA