vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Uporabniški avatar
 mirc1
Imam težavo glede izšušenih ustnic to se mi dogaja ze lep čas(nekje dve leti), in to poleti in pozimi.Ali naj grem k zdravniku ali predlagate kakšno drugo rešitev ker labele in podobne zadeve stvar rešujejo samo kratkoročno in moram ves čas seboj nositi labelo.
Hvala za odgovore.
Uporabniški avatar
 vanja
Jaz s sabo ne nosim labele, ampak Vichy Nutrilogie levres. Meni odlično pomaga!
 jelena
Pomaga tudi ognjičeva 'maža'. Dobiš v lekarni. Sprva ni ravno najbolj prijetna, prime pa ko sam :twisted: :wink: . Men je zelo hitro pocajtala kožo in ustnice uničene od višinskega sonca in vetra. LP Jelena
Uporabniški avatar
 mirc1
Pa to popravi za del cajta,ka jest sem naveličan nonstop labelo sabo vlačt.
 jelena
Moraš jo večkrat nanest, pa ne samo pred tekom. Pred spanjem na debelo, potem pa še parkrat čez dan, da se ti obnovi povrhnjica.
Če ne prime, menjam z mojimi sklepi :wink:
 Marinka
Jelena,

a te sklepi še vedno mantrajo? Se lahko slišiva na to temo oziroma na temo glukozaminov, ki enim pomagajo, drugi kljub jemanju niso opazili sprememb, tako da ne bi spet začeli na forumu dolge debate ZA ali PROTI. Se rajši kar sami zmeniva.

Lep pozdrav
Marinka
 jelena
Halo, Marinka!
Poglej na zs, lp jelena
 Tku
@mirc1:
To se tudi meni večkrat dogaja. Predvsem odkar smo v službi v novih prostorih, kjer je vedno par stopinj pretoplo.

Ugotovil sem, da sem zaradi tega nekoliko izsušen (dehidriran), kar se najprej opazi na ustnicah. Odkar pazim, da več pijem, s tem skoraj nimam več težav.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA