prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Jusuf
:twisted: Koncno! :D Mene ze vse boli od tetovaz s kavca. ;) Juhuhu! :) Gasa, nema slonu spasa! :D

lp, Jusuf bre InSlama
Uporabniški avatar
 softi
Na pa ga mamo :D . Hudič se je s ketne spustu :twisted: . Morda v četrtek lahko pričakujemo nov rekord proge?

Dobrodošla nazaj :D
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Ajoj, softi, tale je pa huda. :) Hmm..., no.., ce dobro premislim bi morda lahko naredil rekord Golade v hoji. :) Do sedaj sem sprehod opravil najhitreje v 93-tih minutah. :twisted: Torej bom v cetrtek zopet hodil, ker bo ene 3km jutranjega teka za zacetek cisto dovolj. :)

lp, oranzni slon
p.s.: Hoja je moja ideja, ampak Jusuf je toliko casa znaral, da sem mu obljubil hitro hojo. :twisted: Ja, kola mamo. :D
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Vidim, da sta Oranžni slon in Jusuf že v pogonu.
S tem se Razy do nadalnjega poslavlja od kordinacije :D :cry: :wink:
tega projekta.
Laufal seveda bom. Skoraj gotovo že v četrtek.

Kvala OS in J :cast1: Tole breme organizatorja je bilo prijetno, ga pa je res tudi v veselje ponovno vrniti ustanoviteljem.

Se vidimo,
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 30 Jan 2007, 18:46, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Na tem mestu bi se rad zahvalil raziskovalcu za vzorno organizacijo in koordinacijo. :) Brez njegovih torkovih najav bi tale tek zanesljivo zamrl se pred novim letom. Torej, Razy :cast: :cast: hvala ti za ves vlozeni trud. :toast: Bomo tole ustrezno obravnavali ob prvi priliki, da se malo dol vsedemo. :D

lp, oranzni slon

p.s.: Jusuf je tudi mnenja, da je Razy car. :cast:
Uporabniški avatar
 pegaz
Ja, res hvala Razy, da si popazil na tale naš edini tradicionalni organizirani prosti TF trening na tej strani Ljubljane.

Se priporočam še za kdaj, da vskočiš, če bo jasno, da smo mi šterje iz dvojca brez krmarja (Slon, Jusuf, Otto, Pegaz) mal odsotno zamaknjeno odtavali. ;)

Ampak taglavno je tečt. In to znamo še zmer.
(Apčiiihhhh)
(upam, da bo jutr bolš)

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 še1PR
oranzni_slon napisal/-a: p.s.: Jusuf je tudi mnenja, da je Razy car. :cast:
tud jaz sem takega mnenja! :clap:
Uporabniški avatar
 še1PR
eggy napisal/-a:(...tko.....vsi zamižat......ker to je bolj ZS.... a si se imela fajn?????)
ful mižim, ampak sem vsen že tle! :? :wink: 1. poročilo, da je blo ful fajn, sem mela na prejšnji goladi..., ampak bo še prilka, da ti bolj podrobno razložim :wink: :D

verjetno se v četrtek pridružim slonu...pa ČrnaPR tudi
Uporabniški avatar
 Laufer
:twisted: Ne glede na moje zdravstvene težave, ko bom jutri že tretji dan skoraj od jutra do večera pri dohtarjih, se pridružim na pohodu. Samo dol bo verjetno šlo zopet bolj počasi. :( Ne vedo še nič kaj je narobe z menoj. :?:

Bo že nekako, se moram sprostiti v prijetni družbi.
:TF)

Sedaj se bom preimenoval v polža !
Uporabniški avatar
 pegaz
Laufer napisal/-a:Sedaj se bom preimenoval v polža !

Ej smola, Laufer... :(
Te bomo vseeno veseli!
LL, Pegaz :)
 eggy
še1PR napisal/-a: 1. poročilo, da je blo ful fajn, sem mela na prejšnji goladi..., ampak bo še prilka, da ti bolj podrobno razložim :wink: :D

Super.....samo da bo še kdaj....
Zelo možno, da bo že ta četrtek priložnost. Imam plan eno tako....na izi Golado, več eggy mašina ne zmore, je kr mal zrjavela :)

se vidimo.....
eggy
 eggy
Laufer napisal/-a:bom jutri že tretji dan skoraj od jutra do večera pri dohtarjih, se pridružim na pohodu. Samo dol bo verjetno šlo zopet bolj počasi. :( Ne vedo še nič kaj je narobe z menoj. :?:

......pa kaj si si mogu glih tok komplicirano bolezen izbrat :)

Želim ti, da se zdravje čim prej vrne.
Uporabniški avatar
 Laufer
eggy napisal/-a:
Laufer napisal/-a:bom jutri že tretji dan skoraj od jutra do večera pri dohtarjih, se pridružim na pohodu. Samo dol bo verjetno šlo zopet bolj počasi. :( Ne vedo še nič kaj je narobe z menoj. :?:

......pa kaj si si mogu glih tok komplicirano bolezen izbrat :)

Želim ti, da se zdravje čim prej vrne.

Hvala, mogoče bom do četrtka vedel kaj več :)
 eggy
A ja......pa še to:

Razy.....res si car, bi te moral za "PR-ovca za Golado izvolit"

Udeležba je bila pogosto, kjub neznosnim "zimskim pogojem" zavidljiva (kako se že reče.....tromestna :))

lp,eggy
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Hvala za vse pohvale :oops: :D :wink:
Večina zaslug gre pa vam udeležencem teh zimskih podvigov.
tako, da smo carji kar vsi vsi, pa še bomo.
Laufer to je volja.
Se vidimo jutri :lol: tokrat bom menda celo tekel.
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA