Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 methey
a model se da tudi zvedet?
 ex-laufar
To je tekmovalni model čevlja, star nekaj let, uporabljen le eno sezono.
Uporabniški avatar
 stari
Slika

Prodam vrhunske tekmovalne smuči za prosto tehniko Madshus ,dolžine 195cm.Smuči so dobro ohranjene in redno peglane.Tisze z velikim napisom so nve cena 250€,z malim napisom so lanski model cena 220€.Poleg tega pa še Smuči Madshus 195 cm ,stare 3 leta,cena130€. Vse smuči so za težo 70-75 kg.
:roll:
 gogo
:lol: :lol: :lol: Khm, 3 leta stare dile po polovicni ceni? Nimam komentarja, lahko si pa mislim, g. Starman. Veliko streče pri prodaji, mislim da jo boste rabili. :cry: :cry: :cry:
Uporabniški avatar
 stari
Gogo,kaj pa te moti pri ceni ,smuči so takšne kot so,če ne veš kaj je naprodaj je tvoj problem,če te zanima lahko vprašaš.Lahko pa si na medmrežju pogledaš tehnične karakteristike za posamezno smučko,potem ti bo jasno zakaj razlika.Nočem biti žaljiv,Pregovor pravi :Le čevlje sodi naj kopitar.Kar pa se tiče sreče brez skrbi ,dela zakon trga. :roll:
Ali veš kakšna je razlika med smučko za250€in tisto za 130€?Če veš pravilen odgovor ti dam 10% popusta pri najdražjih smučkah! :juhuhu:
 zavodsky
Stari, na poste takih primitivcev kot je Gogo je skoda casa odgovarjati, vse kar lahko recem je da gre za vrhunske smucke in da bi si jih z veseljem omislil, ce bi bila moja malha malo globja.

Lp

Zavodsky
 hribovc
zavodsky napisal/-a:Stari, na poste takih primitivcev kot je Gogo je skoda casa odgovarjati, vse kar lahko recem je da gre za vrhunske smucke in da bi si jih z veseljem omislil, ce bi bila moja malha malo globja.

Lp

Zavodsky

A si boš nove omislil, ali ti niso nobene ostale, si vse prodal?
 gogo
stari napisal/-a:Gogo,kaj pa te moti pri ceni ,smuči so takšne kot so,če ne veš kaj je naprodaj je tvoj problem,če te zanima lahko vprašaš.Lahko pa si na medmrežju pogledaš tehnične karakteristike za posamezno smučko,potem ti bo jasno zakaj razlika.Nočem biti žaljiv,Pregovor pravi :Le čevlje sodi naj kopitar.Kar pa se tiče sreče brez skrbi ,dela zakon trga. :roll:
Ali veš kakšna je razlika med smučko za250?in tisto za 130??Če veš pravilen odgovor ti dam 10% popusta pri najdražjih smučkah! :juhuhu:

je, razlika 120Ř. pa ne bodi uzaljen, pac razmisljam, ce kupis novo stvar, imas obicajno nekaksno garancijo
Uporabniški avatar
 stari
Razlika je v smučki kar velika,te ki so nove so model ,ki je bil narejen za Torino 2006,ima vgrajeno NIS ploščo za premikanje vezi obdelane so na kamnu .Kar pa se tiče garancije ,zlomi se lahko nova ali pa stara smuča.
 marko teka
jaz ne tekam na smučeh moja ata in mama pa pravita da je zelo zabavno.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA