Jep

.
Lani pozimi. Povsod sneg, led, gozd, tema...in ko sem prišla končno na kolesarsko stezo sem se sprostila in nehala biti pozorna na vsak korak

...
... sledil je filmski padec

... kot prvo sem se spotaknila na kupčku snega, ki je bil ob potki in res ne vem, kaj sem motovilila tako ob robu... ko me je vrglo sem naredila še kak korak in pol po zraku, vključno s kriljenjem in poskusom lovitve ravnotežja. To je bil moj najbolj odkritosrčen poskus hoje po zraku

....
Zarila sem v tla, kot da sem plačana za to, da stvar opravim temeljito. Ko sem letela po zraku, sem imela čas celo razmisliti, kako naj padem, da bo čimmanj škode

, tako da sem se vrgla na desni bok, s poudarkom na desno roko.
Obležala sem za par sekund, se pobrala in odtekla še nadaljnih 7 km do doma. Ni se mi zdelo, da bi bilo hudo. Doma pa sem videla, da je nisem tako poceni odnesla. Na desnem komolcu sem imela kar precejšnjo rano in okoli podplutbo vijolične barve (obleka pa niti praske), pa tudi sicer sem naslednjih nekaj dni menjavala barve

. Komolec me je kar fino bolel še kakšen mesec, še danes (leto po tem) pa se vidi sprememba na koži od rane. Ampak na take vrste brazgotin sem ponosna - itak.
Se vidi, da sem na bolniški in se rahlo dolgočasim
.
A kako sem padla ob šestih zjutraj poleti ob Kosežkem bajerju na veliko veselje tam prisotnih ribičev, sem že povedala

Ok, ok...sej vem, to je pa že preveč

... ampak ribiči so pa uživali.
Lp
Snežinka
p.s.: to, kako me je pred kratkim ugriznil pes in kako sem od Rožnika do Mosteca imela neželjenega spremljevalca, pa vem, da sem že pisala....