prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 tini
Hoyla!

Verjetno se vidmo (ene 70:30 da pridem :wink: ).
Uporabniški avatar
 milkec
I'll be there

Mogoče celo točno!
Uporabniški avatar
 milkec
Če bo šlo tako naprej, bo potrebo tole čvekarijo preimenovati v tradicionalni pohod!

V glavnem že drugi teden zapored se je izkazalo, da je trenutno pohodništvo bolj in kot tek. In kakorkoli že, slon alam al yusuf, dobiš rumeni karton. :lol: Razlog si pa že sam najdi.
Uporabniški avatar
 tini
Tudi jaz opazam, da tale pohodniska sekcija postaja vse mocnejsa. :cry:
Vlajkotov planinski koticek ocitno dobiva konkurenco. :ignore:

Slone, s takim pristopom pa ne bo slo pod 45 :twisted: :) .

lptini
Nazadnje spremenil tini, dne 01 Feb 2007, 21:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 izyemna
OK,
tule pa poročilo ženske pohodniške ekipe (še1PR, izyemna, Črna):

mi smo se imeli prav fino in skoraj dosegli pohodniški rekord. Tudi 2,1818181818181818182-kratni rekord proge ni od muh! :wink: :twisted:

slon se je izredno izkazal, saj smo na vrhu odprli njegov nahrbtnik in si privoščili skoraj pravo roštiljado... ja, fantje, mal ste bli vsen prehitri za nas in smo vam lahko le pomahali, ko ste jo mahali navzdol! :wink: :lol:

pa nič bat, čeprav nam je slon razložil bistvo moškega teka, se vam bomo z veseljem spet pridružile... tudi vi imate seksi rite... :cenz: sploh v pajkicah... :lol:

naslednjič tečemo,
pozdravčke
še1PR, izyemna, Črna
Uporabniški avatar
 še1PR
PS: izražena je bila želja, da objavim še nekaj fotk bolj in malo manj rednih Goladarjev na prednovoletni žurki.

PS1: če ima kdo željo po boljši resoluciji lahko slikco dobi po mailu
Nazadnje spremenil še1PR, dne 01 Feb 2007, 22:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 milkec
izyemna napisal/-a:ja, fantje, mal ste bli vsen prehitri za nas

Izurjen Tinijev nos je že na vrhu hriba zavohal slastne vonjave (kaj drugega kot slastni čevapčiči), ki so širile iz doline, in je zato pač v ekstazi letel v dolino.
 eggy
Oj,

Še moje poročilo.
Sicer ne vem točno, kam naj se štejem. Sem bila v trojici (ja, obema hvala za spremstvo). t.i. IZI variante. Meni je bilo prav fajn.

No, kar se tiče roštiljade.....se je tudi nam zazdelo, da smo nekaj vohali. Če bo taka reklama, se bojim, da bo vse več pohodnikov. :roll:

Pa imejte se skrajno lepo in.....se kmal prec hitr....vidimo
eggy
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

:P He, he, me veseli, da Vlajkotov pohodniski koticek dobiva konkurenco. :) No, tudi stevilcno se je tale pohod in tek kar ustalil. :) Ravno okoli tromestne stevilke. :) Jako vzpodbudno. :D Sedaj moramo samo se dogovorit taktiko in strategijo kako se bomo pomerili s tekaci kranjskega ovala in sestavit ekipo. :) Ežoj, kam si poniknil? ;)
Skratka, meni je bilo lustno. Smo globoko dihal in se veliko smejal. :D Ja, pa se rekord v pohodu je bil hudo ogrozen v silovitem zakljucku. :) Eto, tako je bilo. :)

lp, Jusuf Ahmad ElIslam
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Bajsi napisal/-a:...Kaj pa v petek, bi kdo mendral!?!?

8) Bajsi, cez kaksen mesec te bom zelo vesel ob podobnih predlogih. :P Cez kaksen mesec. :) Morda se pa najde kaksna sorodna dusa. :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Včeraj sem po 14 dnevnem več ali manj premoru tudi sam zakuril Razy zarustano mašino. Hvala Eggy in Maj, da nismo bili prehitri :oops: :lol:
Tini in Milkec sta bila tako ali ztako razred zase.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Samo toliko, da ne pozabite. :) Ta teden je tudi Golada. ;) Ob 1700! V cetrtek! Sam bom ta teden se izvajal pohodnisko verzijo. :) Predprijave dobrodosle, niso pa obvezne. :) Padalci naj bodo pozorni pri doskoku, da ne bodo pristali v Kanalu :!:
Srecno! :twisted:

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 tini
Mene zal ne bo, ker bom takrat med krsitelji CPPja na Gorenjskem :twisted: .
Uporabniški avatar
 MihaPR
Mej kartico za zamenjat sabo :)
btw, zakaj bi kršil predpise, sej če ni pločnika greš lahko po levi strani ceste :)
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA