Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Fotr
stasa napisal/-a:Pri koliko forumovcih (oz. forumovkah) se je danes jedlo gobice?

A misliš šampinjone? :shock: :D :D
Uporabniški avatar
 Staša
Ja, seveda. Jaz sem jih imela za zajtrk - prepražene na česenčku in olivnem olju, zdaj pa župco kuham...
njami njamo

PA DOBER TEK!
Uporabniški avatar
 Fotr
stasa napisal/-a:Ja, seveda. Jaz sem jih imela za zajtrk - prepražene na česenčku in olivnem olju, zdaj pa župco kuham...njami njamo

To pa je motivacija, :shock: verjetno bom šel prej po gobe kot pa dobil gobe za zmago. :? Edino gobo, ki sem jo imel, je bila v želodcu! :cry: Še hujše pa je imeti gobe po obrazu. :shock: Gobo sem rabil pri vojakih za šivanje nogavic, :cry: čeprav v vojsko bolj paše atomska goba. :shock: V šoli smo se obmetavali s šolsko gobo, :D ki je bila takrat še morska goba, :( sedaj za to uporabljajo plastično gobo. :( No ja včasih sem tudi gobe šel nabirat, spomnil pa sem se, da je Martin Krpan z Vrha pri Sveti Trojici (to je blizu Bevk menda), švercal kresilne gobe. :shock: Na stare leta pa se obnašam, kot bi se najedel norih gob. :shock: :D :D
Samo toliko, da ne boš mislila, da nimam izkušenj z gobami! :D :shock: :D
 Odzadnjak
bojanu napisal/-a:A je bil tale :idea:

Nak... nekako ni bilo tistega moža v belem not videt - vsaj stal gotovo ni, ker so se prehitro peljali za tak veličasten pozdrav ljudstvu.
Uporabniški avatar
 polžek
[quote="stasa"]Aja... na Kredarici 5.1. ?!?!?!?!

A z mojimi hlačami? :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 ales
Odzadnjak napisal/-a:Aleš, to si pa tako dobro opravil, da ti takoj odstopim tiste šampinjone (če ti le teknejo) ali pa jih podari dobrim ljudem okrog tebe.
BRAVO :cast:

Za ostalo se bova že zmenila...

Ne vem, iz reakcij drugih je blo razbrat, da sem šel mal predaleč, ampak jaz sem samo zlo zares vzel tvojo zadolžitev, da prevzamem tvojo medaljo. Pa še občutek, stat na zmagovalnih stopnicah, sem po četrt stoletja moral mal sprobat.

Aja, mi smo doma za kosilo tudi že ene gobe pojedli(ampak še ne tistih od Odzadnjaka). Sem naredil zelnjavni fajitas z dodatki piščančjega mesa, z velik čilija pa v tortilje zavit-še zdaj mi roke dišijo po njem.

Ne vem, ne vem, če ne bom res porabil še ta drugih gob.

Te pa čaka še kolajna, pa majčka in ena multimedijska tipkovnica-skratka nepokvarljivo blago, ki ti ga dostavim prvič ko grem v LJ.
Uporabniški avatar
 lojzeP
Veš Fotr, Krpanova vas pa niti ni tako zelo blizu Bevk. :nono: Po mojih informacijah ( zelo točnih ) gre za kraj nad Pivko, ki je tudi označena s Krpanovim logotom ( glej grb občine Pivka ). Sicer so pa to kraji odkoder izhajajo naši predniki, pa tudi Marina ( kot prava Postojnčanka - a sem se prav izrazil ) bi znala temu prikimati. Sicer bo pa Staša, kot geograf vedla še lonček pristavit. :ignore:

2x LP
 Lučko
:D Hvala Lojze, da si se zame potegnu :cast: . maš :drink v dobrem :wink: .
Ostalim pa tkole :arrow: sm purajtu, de me vi z Amiji mešate :shock: :nono: . Jz sm sam TF-SV-EU-NATO profi, nism pa Ami vujak :nono: . Pa z uno kripo tud nimam nč, jz mam službenga Pucha če je treba :-- . Amen! :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Barb
Mislm, pa ne morem tko
v službi sem že od 6:50 pa še nisem nič naredla sam na forumu še zanm bit
Pol pa že napišem nek prispevek(mislim, da sem ga dala pod vtise s prireditev-al neki tazga-skratka tam imate zahvale), pa pol ugotovim, da ste se večinoma razpisala tule
Skratka hvala vsem še enkrat
..no Aleš tud mi smo si zapomnl nekaj imen-čeprav vas je tolk, da mal problemov pa klub vsemu mam-to bo vrjetn zarad EMŠA,ki se mi je prejšen teden spet nekaj povečal
LUČKO-vražička :twisted: ,a ???????Čakaj,da me še bolj spoznate.Itak boš pa zdaj kot moj osebni zajček imel dovolj prilik za to :juhuhu:
Mirč-mimogrede lepa fotka-sej bom od ostalih tud še pregledala,čeprav sej vam povem-tule mi bodo dal kmal odpoved,če bom še sam na forumu.Mogoče me pa pol Forum zaposli-Kaj bi pa lahko bla???? :?:

Lojze,žule,ki so nastal zaradi grebe za pivo je pa pol striper polizu,ker jih ti nisi hotu :hehe:
Nazadnje spremenil Barb, dne 24 Maj 2004, 15:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 mare
Vidim, da ste se po teku spet dobro imeli. Jaz bi se vam zelo rad pridružil, ampak kot nalašč moram vedno po teku takoj nekam iti, tokrat sem bil spet taksi služba za otroke.

Sicer pa je bil tek res super. Mene so prav navdušili za vaške teke. Le drugič bom vzel nekaj sira za v ušesa. Jaz sem na tem teku prvič v življenju tekel počasi in brez prehitrega štarta in ugotovil, da je to pa res pravi užitek in mi je bilo prav žal, da nisem odtekel še tretjega kroga.
Uporabniški avatar
 nada
Aleš, glede tega :arrow:
BTW:A si potem našla onega, ki si mu obljubila ... :arrow:

ti povem naslednjič, ko se kje srečamo ('majo stene ušesa, pa še mlajše generacije berejo ta forum :wink: )
 dpop
Pri nas pa nismo v soboto nic "gobic" dobili.... :oops: :cry:

LP Darko

P.S. zena skos jamra k ni nobenih frisnih "betov" ... da o
klobukih ne govorim :wink:
Uporabniški avatar
 triman
Vse pohvale za super organiziran tek. Mi je prišlo prav, ker je bil start ob enajstih, ker sem prišel iz stajerskega konca in to ne kaj dosti pred deseto. V bistvu sva z ženo združila obisk pri stricu, ki je iz Bevk, še z obiskom teka. Pričakoval sem bolj ravninsko progo in sam asfaltt, tako, da me je kar malo presenetil začetek. Na srečo sem tekel na 7km in pristal absolutno na 3. mestu. Na 14 je bila zame konkurenca prehuda. V bistvu sem tekel vseh 7 km nekaj metrov za najboljšimi, ampak še enega tako hitrega kroga ne bi niti slučajno zmogel. V nagradni vrečki so bile zraven tudi gobice, ki so pa še zaenkrat v hladilniku. :))
Sem pa navdušen nad druščino forumcev, vašim navijanjem in druženjem. Mi lahko pove kdo kako pridem do vaše majčke ?
Lep pozdrav vsem, Miran
Uporabniški avatar
 Staša
MADONCA!
Sva pravkar z Barbaro ugotovili, da je tudi ona v napačni kategoriji. Torej je ona prva, jaz druga...
Uporabniški avatar
 Barb
Ja Staša to pomen,da me morš vsaj na vožnjo zraven vzet

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA