Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Perdurabo
Skoda da se ne bomo videli Ales.Hvala za kritike.Poskusili nomo porihtat tisto kaj je blo narobe.
Uporabniški avatar
 meduza
camelbag za pitje med potjo?

Nahrptik moraš imeti + obvezna oprema, ki je nujna tudi če nebi bila obvezna

Vodo za pit moraš imeti.

Lansko leto sem imel vodo v camelbag. Smrdela je po kloru in ni bila uporabna. Popili so je sotekaci brez vode. Voda je bila iz pipe (pasman) in mislim da je bila klorirana (lahko, da sem sam kloriral).
Priporočam stakleničeno vodo, ki je lahko preliješ v camelbag.
Tudi nekaj hrane moras imeti

srečno, se vidimo
 matej-jethro
Perdurabo,Aleš & Meduza! Tenks za odgovore! Vse je jasno in tud logično. obvezna oprema gre itak v ruzak in zakaj ta ne bi imel vreče s tekočino, mislmmm.....
Teb Aleš (in Tini,bojda) pa power na Malti!!!!
 Perdurabo
Zelo bi rad da Simona Trobec spet pride ker je vrhunski sportnik in zarad tega da Darija Bostijancic ma konkurenco.
Prosim da komentirate obe steze www.islandpasman.com vi kateri veste kaj je Pasman.Ales,Marjan......
 Simona T
Perdurabo napisal/-a:Zelo bi rad da Simona Trobec spet pride ...

Resno razmišljam, da bi zopet prišla k vam na Pašman :D . S seboj imam namen pripeljati še moža, da bo videl, kam me je lansko leto poslal :twisted: . Glede konkurence pa jaz nisem prava oseba, je toliko dobrih deklet, da rajši ne bi o tem. Zadovoljna bom, če dosežem svoje osebne cilje :juhuhu: .
Kar pa se tiče udeležbe iz Slovenije, vse kaže, da bo kar dobra zasedba :clap: .

Glede proge pa morda samo to:
- sama zagovarjam toliko kontrolnih točk na takih mestih, ki omogočajo čimbolj enake pogoje za vse (tudi za tiste, ki otoka ne poznajo).

Želim vam veliko uspehov pri organizaciji in upam, da se vidimo.

LP
Simona
Uporabniški avatar
 žine
Grem tudi jaz sprobat tale škraping :D Če kdo rabi prevoz, ali pa bi želel v soboto že biti doma - jaz bom z avtom - in se mi lahko priklopi.
lpŽ
Uporabniški avatar
 mirko1
da ne bi spregledal. Žine, prošnjo za prevoz sem ti poslal na pm
lp ,mirko
 matej-jethro
Še eno :?: za fajterje škrapinga 2006: A je mogoče pametn, ker so skale ostre, imet kakšne rokavice?
 Simona T
matej-jethro napisal/-a:Še eno :?: za fajterje škrapinga 2006: A je mogoče pametn, ker so skale ostre, imet kakšne rokavice?

Jaz sem mnenja, da so rokavice dobrodošle in sicer tanke in oprijete.

Kar pa se tiče obutve, naj le ta ne ima premehkega in tankega podplata.

Lp,
Simona
 matej-jethro
Hvala,Simona! Ampak superge bom pa kr tekaške za teren vzel, pa kar bode-bode 8) .....

se vidmo k se zagledamo :wink:
 trs
pokrenut je novi škraping blog na adresi http://skraping.blog.hr/, na kojem natjecatelji mogu medjusobno razmijenjivati inormacije o prijevozu, smještaju i sličnom. Također cemo se truditi informirati vas o svim novostima vezano za pašman škraping....

.p.s dosada prijavljeno 53 natjecatelja :wink:

veselimo se vašem prihajanju

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA