prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 si05400
Pozdrav

A ne bi bilo zanimivo, da bi bile proge zarisane in označene tule http://turizem.gis.ljubljana.si/web/pro ... ture=sl-SI
.
Forumovci bi poskrbeli za opise prog in traso.
Ljubljana pa bi jih objavila na zgornjem spletnem naslovu.
Kasneje bi lahko zadevo razširili na Slovenijo, druge športe in tekmovanja.

Verjamem, da bi potem tudi proge lahko označili z markacijami.
Belinka sponzor z barvo!! :laola

LP Andrej
Uporabniški avatar
 si05400
Naredi sem tudi drugi korak.
Kontaktiral sem LUZ.si.
Spodaj je tudi njihova povratna informacija.

Zanima me, če ste forumovci pripravljeni na sodelovanje.
Potrebno bi bilo zbrati tekaške proge in jih opisati.
Te podatke bi potem zbrali na enem mestu na internetu in bi bili dostopni tekačem občanom in turistom.
Začetek je povezan s portalom Ljubljane vendar se zadeva lahko razširi na celo slovenijo.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Veseli smo vašega odziva in idej za implementacijo novih vsebin na internetnem portalu.

Z veseljem smo pripravljeni sodelovati in širiti koristne vsebine, ki jih predlagate.

Tudi sami razmišljamo o nadgradnjah portalov z novimi vsebinami in imamo v ta namen

zasnovanih kar nekaj projektov, vendar včasih je težko prodreti z novimi idejami.

V zvezi z vašim sporočilom vam moramo sporočiti, da LUZ d.d. ni vzdrževalec vsebin na internetnem portalu www.ljubljana.si , smo samo iniciator dobrih rešitev, katere tudi implementiramo. Za vzdrževanje vsebin skrbi mestna uprava. Zato ne moremo sami odločati o novih vsebinah, ki se bodo pojavile na spletni strani. Če bi imeli večji vpliv, bi imela Ljubljana in širša okolica (tja do Celovca, Testa, Pule,…) najboljši spletni portal, na katerem bi bilo mogoče izmenjavati veliko količino zelo koristnih podatkov.

Opisal sem vam samo nekaj dejstev, ki pa z možnostjo našega sodelovanja nimajo nič skupnega. Ekipa na LUZ-u je pripravljena na sodelovanje in predlagamo, da se dogovorimo o nadaljnjih aktivnostih na skupnem sestanku, ki bi bil organiziran v tednu med 12.2. in 16. 2. 2007. Teme sestanka:

- predstavitev ekip

- definiranje projekta

- terminski plan projekta

- razno.

Lep pozdrav

Marjan Lenarčič
Uporabniški avatar
 MihaPR
Problem: tole je samo za Ljubljano.
Če gledam samo Ljubljano je www.mapmyrun.com že dovolj dober.
Uporabniški avatar
 si05400
Oj Miha

V MapMyRun je zadeva res enostavna.
Se pravi, da je škoda truda.

LP andrej
Uporabniški avatar
 Wega
Samo klikni na search in izberi Slovenija namesto united states
 antonija
A obstaja kje kaksen zemljevid poti in stezic okrog roznika?
Uporabniški avatar
 Vlajko
Bigk, :arrow: zelo luštne proge si predlagal. :D

Z ženo si ob lepih vikendih pogosto izbereva Šobčev Bajer kot izhodišče za luštne sprehode tja proti Bodeščam, Ribnemu, Koritnemu, Bledu. :roll:

S pomočjo tvojih idej pa bom kdaj pa kdaj te prikupne potke ponovil še z nekoliko hitrejšimi koraki. :wink:
Uporabniški avatar
 perpetruum
...ali obstaja kje kakšen natančnejši zemljevid (specialka) Golovca z okolico (proti Orlam in naprej...)...

sem se te dni prvič podal na ta hrib in je prav luštno....ampak bi se kmal izgubu (nisem več vedel kje točno sem pustil avto :oops: )

...na Googlu je slika še kar slaba...preveč gozda in se ne vidi potk... :cry:

lp...perpetruum
Uporabniški avatar
 raziskovalec
perpetruum napisal/-a:...ali obstaja kje kakšen natančnejši zemljevid (specialka) Golovca z okolico (proti Orlam in naprej...)...

Perpetum pridi jutri ob 18:00 na Golado (na koncu Goce Delečeva). Ti bomo vse sproti razkazali in razložili.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA