Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
vanja napisal/-a:
MitjaG napisal/-a: Še Vanja me malo prepriča in prijava bo šla v Zagreb :lol:

Mitja, greva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Jaz sem bila že lani zelena od zavisti, ko sem brala vaša poročila... Samo, je pa malo dosti, 61km??? :oops:

:lol: He he he sploh ne če gleda z zadnje strani je čist mal namesto 61 pogledaš od zadaj in je prav lepa cifraaaaaaaaaa :lol: :lol: :rol: :rol: 16 a ni to super ha,ha.
ČAO!
Uporabniški avatar
 vanja
tomaz.zupancic napisal/-a: :lol: He he he sploh ne če gleda z zadnje strani je čist mal namesto 61 pogledaš od zadaj in je prav lepa cifraaaaaaaaaa :lol: :lol: :rol: :rol: 16 a ni to super ha,ha.
ČAO!

Ja, hvala, Tomaž! Eno tolažbo človek mora imeti... :? Je pa tudi res, da se vedno da odstopiti :roll:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
vanja napisal/-a:
tomaz.zupancic napisal/-a: :lol: He he he sploh ne če gleda z zadnje strani je čist mal namesto 61 pogledaš od zadaj in je prav lepa cifraaaaaaaaaa :lol: :lol: :rol: :rol: 16 a ni to super ha,ha.
ČAO!

Ja, hvala, Tomaž! Eno tolažbo človek mora imeti... :? Je pa tudi res, da se vedno da odstopiti :roll:

Klele ni nobenga odstopanja dijo porko, :lol: klele se gre za življene al pa smrt :lol: :lol: :lol: .Ma ne se hecam.Imaš delno prav.Samo jez se držim tega načela če že nastopim grem do konca razen če mi telo ne sporoči da ni nekaj v redu.Zato se pa raje prej saj toliko pripravim da pridem skoz, če se ne gre za rezultat toliko.Seveda pa je odvisno tudi od okoliščin kako in drugače.Vse je še v rokah Gospe KONDICIJE :lol: .Sam kaj pol hudiča če te pa zamika da bi šel še nazaj laufat :lol: :lol:
.Ma take sile pa tud ni.Je pa res, da saj zase vem, da sem lahko nevem kako fantastično pripravljen in če pridem skozi cilj še čist okej seveda v narekovajih.In bi kakšen rekel da bi lahko pretekel še enkrat pa defenitivno tega ne bi naredil.Zakaj?Ker sem si že pred samim startom v glavi pripravil do tega da naredim to kar sem si zastavil s samim s seboj in z progo.
AJD ČAO!
Uporabniški avatar
 miro
Tudi jaz razmišljam , da bi ponovil to preiskušnjo. Se bomo morali dogovarjati za skupni prevoz, oziroma bi se bilo dobro.
Drugače je za tekače dobro preskbljeno, rešilni kombi vozi skozi v krogih in "čaka na stranke".
Lepe pozdrave.
Miro
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
miro napisal/-a:Tudi jaz razmišljam , da bi ponovil to preiskušnjo. Se bomo morali dogovarjati za skupni prevoz, oziroma bi se bilo dobro.
Drugače je za tekače dobro preskbljeno, rešilni kombi vozi skozi v krogih in "čaka na stranke".
Lepe pozdrave.
Miro

Madonca pol je to tko kot ko gre človek v Radence in sem dobil bolečino v hrbet in so vzadaj vozili in seveda tudi kakega pobrali.
Na rešilca se ni za zanašat al ni tko ha,ha.
Najbolj ziher so lastne noge :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 INOT
tomaz.zupancic napisal/-a:INOT a praviš če bo zdravje si tam :lol: .Ka pa če bi še jaz probal :lol: :lol: pa da mi dupe in srce prokuca ha,ha.Bom mal še premislil glede da letos še nimam dolgega treninga ker tale Čazma je nora od norosti.
Hej stari 4xpretečeš Čazmo pa si pretekel SPARTATHLON v Grčiji :lol: !
Bom malce prespal!
ČAO!

Dobiš teranov liker v cilju,če prideš :wink:
Uporabniški avatar
 vanja
INOT napisal/-a: Pa novo trenerko imam :!:

Ojej, s tako trenerko bi pa jaz tudi... :D :D :D A pride navijat v Čazmo?
Uporabniški avatar
 ZdravkoC

Inot, mislim da ti je trenerko Vanja nanjušila. Ne bo lahka :wink:
Uporabniški avatar
 INOT
vanja napisal/-a:

Ojej, s tako trenerko bi pa jaz tudi... :D :D :D A pride navijat v Čazmo?

Pride!
Uporabniški avatar
 vanja
@ZdravkoC: ? A se ne smem razveselit takega lepega kužija :oops: :D :D :D

@INOT : Juhu, še en razlog več, da jo mahnemo v Čazmo! :D Ma, bo treba še malo potrenirat :?

Lep pozdrav vsem!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
vanja napisal/-a:@ZdravkoC: ? A se ne smem razveselit takega lepega kužija :oops: :D :D :D

@INOT : Juhu, še en razlog več, da jo mahnemo v Čazmo! :D Ma, bo treba še malo potrenirat :?

Lep pozdrav vsem!

Ne mau vornk bo treba še potrenirat da se pride do cilja :lol: !
ČAO
Uporabniški avatar
 INOT
vanja napisal/-a:@ZdravkoC: ? A se ne smem razveselit takega lepega kužija :oops: :D :D :D

Lep pozdrav vsem!

Jaz še kakšen sprehod s psom in pol upajmo,da bo šlo pod 7 ur :lol:
Uporabniški avatar
 INOT
tomaz.zupancic napisal/-a:

Lep pozdrav vsem!

Ne mau vornk bo treba še potrenirat da se pride do cilja :lol: !
ČAO

Stari dovolj kondicije imaš za ta sprehodek :wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
vanja napisal/-a:@ZdravkoC: ? A se ne smem razveselit takega lepega kužija

Seveda, le da menim, da si ga, glede na slikco avatarja, verjetno nanjušila. In če je tako, mu ne bo lahko, bo mu pa lepo :wink:
(Vprašaj Mitjeka ... ha ha)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA