prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 MatjazV
Današnji dolžinski trening po Gorenjskih klancih je bilo nekaj posebnega. Trojka, ki bo čez slab mesec na maratonu na Malti zastopala barve tekaškega foruma - Aleš, Tini in moja malenkost, smo štartali okoli devete ure z Brda. Na začetku je bilo precej hladno, tako da smo rabili nekaj km, da smo se ogreli na delovno temperaturo.

Slika
Tik pred štartom

Med tekom smo že kovali načrte za tekme, ki prihajajo. Tinija sem spotoma prosil, da naj bo na Malti prizanesljiv do mene in naj ne divja preveč ter, da me vsaj na cilju počaka. Je obljubil, da bo.

Aleš je načrtoval res zanimivo progo tako, da je bilo med potjo vsega: klanci spusti, kolovoz, zasneženo in zaledenelo cestišče...

Na 16. km nas je pričakala Alenka, da smo lahko dopolnili svoje zaloge in malo prigriznili ter spili.

Slika

Vreme in Gorenjski hribi ter griči, ki so nas obkrožali, so bili res čudoviti. Škoda bi bilo takšno dopoldne preživeti doma.

Hvala Alešu, Tiniju in Alenki za dobro družbo in odlično idejo za današnji trening.

Pa še nekaj FOTK
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ekola pa ste se imeli fino fajn.Tista slika s pogledom na Storžič je pa krasna.
Vse okoli sama lepa belina :wink: .Dobri ste, želim vam vsem trem izvrstne rezultate na Malti!
ČAO!
Uporabniški avatar
 MatjazV
No, takole pa zgleda še satelitska slikca naše današnje dogodivščine

Slika
Uporabniški avatar
 matej712
Bravo!
Jaz sem uspel komaj v dveh tekih toliko km nabrati (sicer sem kar zadovoljen, glede na to, kako jo je skupil moj gleženj).

Sobota: Primskovo-Mercator-del.most-Orehek-Breg-Meja-ob železnici nazaj do Orehka in po isti poti domov 16km
Nedelja: Primskovo-Rupa-Mlaka-Srakovlje-D ob ograji-Ilovka-Britof-Mercator-čez polje in Planino domov 16km

V glavnem asfalt :? , ampak po zasneženih in neravnih podlagah raje še ne tečem.
Uporabniški avatar
 Vlajko
matej712 napisal/-a:... -Orehek-Breg-Meja-ob železnici nazaj do Orehka ...

To mi je pa nekam znano. :D Ravno včeraj sem "mlel" nekaj podobnega, seveda z izhodiščem in zaključkom v Drulovki. Prav čudovito je teči po tej tanjši 10 cm odeji iz puha. :wink:

To bom tudi danes proti večeru ponovil. :arrow: Z lučko na glavi. 8)

PS: Hardičem pa iskrene čestitke. :cast1: Čeprav .... :arrow: Precejšnji "košček" včerajšnjega popoldneva sem v nizki preži čakal na (recimo Tinijev) klic :toast: iz BUF-a, vendar ... :-(( :wink:
Uporabniški avatar
 matej712
Vlajko napisal/-a:To bom tudi danes proti večeru ponovil. :arrow: Z lučko na glavi. 8)

ob progi ni spluženo, v sobote je bilo že popoldan malo "poledice"
lahko, da se je včeraj kaj posušilo, ampak PREVIDNO :!:
 janezu
žine vabi v nedeljo ob 10.uri v puštal-šk.loka na cca 25 km ,malo gor-dol! glej treningi v ljubljani lp ju
Uporabniški avatar
 Vlajko
Z Juncem sva današnji prekrasen dan izkoristila za obisk mojega Sorškega kroga. :D

Ker je bil to najin prvi skupni tek po nekaj mesecih, sva tekla čisto lagodno (no, mene je sapa, vseeno, "dajala" nekoliko bolj kot veliko mlajšega, bolj pripravljenega, predvsem pa lažjega Junca, a ni bilo sile :wink: ) ter ves čas klepetala ter izmenjevala novosti, ki so se nama zgodile medtem. 8)

Tek nama je ob tako lepem vremenu ter razgledom "za bogove" zelo hitro mineval. Mimogrede sva bila na Orehku in ko sva švignila mimo Tekačičine hiše, sva imela le še dober kilometer do cilja v Drulovki. :D

Za potencialne ponavljalce :arrow: trenutno vam na tej trasi prav nič ne uide: tekli boste po snegu, ledu, blatu, ceste pa so že kopne in suhe. :P
Uporabniški avatar
 SasoP
Danes sem po daljšem času opravil s (sicer meni priljubljenim) krogom okoli Brda. Sporočam, da je proga slaba - na začetku je precej ledeno, potem brozga, od 6. km naprej pa v redu. Led in brozgo prekinjajo posamezni kopni, skorajda suhi odseki :D , ravno si misliš, da si iz najhujšega, ko...brozga spet škropi vse naokrog. Drugega ne kaže kot na trdo cesto. :?
 janezu
žine vabi jutri-ned. ob 9.00 na 20-25km po polhograjkih hribčkih(glej treningi v ljubljani)odhod izpred powerfita ob 8.30 lp ju
Uporabniški avatar
 žine
žal - tole se je zgodilo že danes :( lahko pa vam jutri kje ob poti zrihtam kakšno okrepčevalnico :D
lpŽ
Uporabniški avatar
 SasoP
Brdo sem danes vključil v svoj daljši konectedenski tek, tako da vam lahko z veseljem sporočim - razmere so, razen krajših blatnih odsekov, ugodne. Število sprehajalcev in tekačev je bilo temu primerno, poleg vseh teh pa še mladenki na konjih. :lol:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
SasoP napisal/-a:Brdo sem danes vključil v svoj daljši konectedenski tek, tako da vam lahko z veseljem sporočim - razmere so, razen krajših blatnih odsekov, ugodne. Število sprehajalcev in tekačev je bilo temu primerno, poleg vseh teh pa še mladenki na konjih. :lol:
¨

Ja ja :lol: to si ti videl skozi 8) 8) nekaj kar galopira na... :lol: pol si pa še ti zagalopiral kot 8) 8) :wink: .....
Sam da je sho :wink:
ČAO!
Uporabniški avatar
 SasoP
tomaz.zupancic napisal/-a:
SasoP napisal/-a:Brdo sem danes vključil v svoj daljši konectedenski tek, tako da vam lahko z veseljem sporočim - razmere so, razen krajših blatnih odsekov, ugodne. Število sprehajalcev in tekačev je bilo temu primerno, poleg vseh teh pa še mladenki na konjih. :lol:
¨

Ja ja :lol: to si ti videl skozi 8) 8) nekaj kar galopira na... :lol: pol si pa še ti zagalopiral kot 8) 8) :wink: .....
Sam da je sho :wink:
ČAO!

Ha-ha, tako, kot sem jaz galopiral tam mimo, galopira samo kak resno poškodovan konj. Sho sicer še ni, se pa da stopit. Je treba "lavfat" pravijo... 8) :P
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA