prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 SamoR
Resno razmišljam o nakupu Garmin Forerunner 305. Prosim srečne lastnike, da mi napišejo vrstico ali dve o njihovem (ne)zadovoljstvu.
lp Samo
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
SamoR napisal/-a:Resno razmišljam o nakupu Garmin Forerunner 305. Prosim srečne lastnike, da mi napišejo vrstico ali dve o njihovem (ne)zadovoljstvu.
lp Samo

Veliko na to temo se je pisalo na http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... sc&start=0

Sicer pa moje izkušnje: super urca, GPS signala ne izgublja sploh, kot se to dogaja pri starih modelih!!
Sem jo pa imel že dvakrat na servisu, vedno zaradi napajanja: enkrat so bili zamazani kontakti na hrbtni strani ure in so jih očistili, v drugo pa mi je delala samo, če sem jo imel priključeno na USB. Napake na servisu sploh niso odpravljali, ampak sem dobil brez besed novo uro z novim datumom garancije!!!

Torej: Nakup močno priporočam seveda na način, da bo možno uveljavljati garancijo (24 mesecev)... Kakšne šverc robe jaz ne bi kupoval... :wink:
 SamoR
Hvala obema.
2MUCH4ME, kje si kupil zadevo? Glede na dobre reference o reklamaciji se mi zdi to pomembno.

Na tem področju sem novinec, a prvi vtis je, da karkoli kupim, vedno se najde nekdo, ki je imel slabe izkušnje.

lp Samo
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
http://www.agp.si/index.php?ids=94&t=0

Uvoznik in serviser pa je baje v Šenčurju pri Kranju!

Pa še malo popusta naj ti dajo! Ko sem jo jaz kupoval julija, je bila s popusti veliko cenejša!!! :evil: Izgleda, da tudi tu višajo cene ob prehodu na evro! :-((
Uporabniški avatar
 landlord
Kakšne šverc robe jaz ne bi kupoval... Wink

Jao, jao :)

Vesele praznike vsem.
Uporabniški avatar
 tini
2MUCH4ME napisal/-a:Sem jo pa imel že dvakrat na servisu, vedno zaradi napajanja: enkrat so bili zamazani kontakti na hrbtni strani ure in so jih očistili, v drugo pa mi je delala samo, če sem jo imel priključeno na USB.

Tudi sam sem imel tezave z zamazanimi kontakti - pomaga obcasno ciscenje z alkoholom. In spet dela cist ok.

Prej sem posedoval 301ko (in jo letos poleti nesrecno izgubil v Istri) pa lahko recem, da je 305ka korak naprej. Sicer ima malo pocasnejsi startup, zato ima pa cel kup dodatnih funkcij, pa ful boljsi signal in to je to.

Je poseben gust teci z 301karji (kot npr. to soboto v Logatcu -konkretno z Alesem), ko njim piska in izgublja signal, tvoj pa "vlece". :)

lptini
Uporabniški avatar
 klatez
2MUCH4ME napisal/-a:...Pa še malo popusta naj ti dajo! Ko sem jo jaz kupoval julija, je bila s popusti veliko cenejša!!!....

Ja, v Sloveniji ti ne dajo več nobenih pametnih popustov za Garmine. Baje uvoznik dovoli največ 5%. :evil:
Bo treba vseeno malo pogledati na tuje... :bum:

Ve kdo, če imajo Garmine kakšne mednarodne (svetovne) garancije?

Razlog:
2MUCH4ME napisal/-a:...Napake na servisu sploh niso odpravljali, ampak sem dobil brez besed novo uro z novim datumom garancije!!!...

Tudi sam sem imel probleme s pasom za srčni utrip pri 301-ki, pa sem moral poslati na servis kompletno uro in v enem tednu sem dobil novo.
Verjetno je proizvodna cena teh igračk na Tajvanu nižja kot je cena ene servisne ure v Sloveniji... :roll:
Če kaj ne štima (kar ni tako redko), pač dobiš novo (zato pač mora biti ustrezna garancija). :--
 SamoR
2MUCH4ME, ali je skrivnost, koliko si dal za 305-ko?
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Redna cena -15% !!!! 88KSIT

Sem pa preveril in drži, kar pravi klatez: Uvoznik po novem dovoli največ 5% popusta!!! :evil:
 zappa
Ravnokar sem se peljal mimo reklamne table, ki pravi, da imajo pri Hartlauerju 305-ko za 342 EUR (82k SIT)!
Uporabniški avatar
 bobr
Ma dobro zakaj so evropski Garmin distributerji navadni požeruhi z maržo?
V USA se da dobit 305ko v promociji za okoli 200$. Katastrofa :x

Če ima kdo dobro domačo vezo za super ceno se priporočam.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Ni nujno evropski distributer kriv. Iz lastnih izkušenj vem, da je lahko za eu distributerja cena večja, kot je v USA za končnega uporabnika.
 boki
Ali Forerunnerja 305 lahko nastaviš tako, da bo kazal podatke v km, km/h ali uporablja samo anglosaške merske enote?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 35

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA