prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 še1PR
danes v stilu :lol: . v trojki do observatorija, v petorki do odcepa za Fužine in nadaljevanje spet v trojki. Vse pod budnim očesom ČrnePR. Mal hoje, mal teka. Baje v razmerju 1:2. Za tek.

So nam povedali, da se išče Ludvik. Prijetno kosmat. :wink: Ga tudi do dol nismo našli. Sem preverila tudi v okoliškem grmovju in mu nastavila past... Preverimo naslednjič... (Upam, da ne Črna z glavo naprej!) :wink: :D Oglas WANTED lahko ostane. :wink:

Slon sem vedla, da se lahko zanesem na une plonk ceglce iz tvojga žepa... :wink: :wink:

Ob prilki spet.
Uporabniški avatar
 še1PR
Še to. Do naslednjič naštudiram tele vezalke.... :wink: (Vse za rekord.PRESS).. :wink: :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

:twisted: Eto, konec je hecov. :D Spet sem nazaj. :) Rdecih oci in zelene koze kakor vedno. :) In vas pozivam drage in dragi moji Goladarji v cetrtek ob 1700 na obicajno zborno mesto. ;) Piskotov ne nosite s seboj. :) Sedaj je na vrsti "trpljenje". :twisted: Torej, v pogovornem tempu jo bomo mahnili v kroznico. Smer izberemo tik pred startom. :)
Govoril sem. :twisted:

lp, Jusuf RafsanPidzami
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) He, he, ze vidim, da se je Jusufu ze cisto speljalo. ;) Let it be. :)
:P No, v petek se ni pogresal samo Ludvik, ki se je po mojem mnenju samo zapil s prijatli, ampak je na listi iskanih tudi ena macka. Kdor jo najde naj jo da nazaj. :)
Alja, ali tista past za Ludvika lovi tudi macke? :) Se dobro, da sem imel seboj navodila, kako se jo nastavi in si lahko plonkala, sicer bi petkova Golada popolnoma zgresila namen in smisel. :twisted:
8) No, priznat je tudi treba, da je v petek softi razturala. :) Je prisla ravno prave volje na start, da smo jo komaj krotili do observatorija. In potem tudi komaj lovili po hribih in dolinah Golovca. :) Cist je divja. :)
Padla je tudi ideja, da se start prestavi na kasnejso uro. 1800? 1900? Kaj vam odgovarja? Dajmo tole premislit do cetrtka. V ponedeljek bom objavil vaso voljo. Ob pomanjkanju le te pa svojo. :)

Srecno!

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
še1PR napisal/-a:Še to. Do naslednjič naštudiram tele vezalke.... :wink: (Vse za rekord.PRESS).. :wink: :wink: :lol:

8) Jebela, Se1PR nehaj take linke objavljat. Sem se totalno zapletel, ko sem tole vadil in je se ona opica iz reklame za Aero cista amaterka v primerjavi z menoj. :D Se dobro, da se najde kaksna dobra dusa, da mi pomaga iz tako zapletene situacije. :) Ampak za rekord je treba pa res na vse mislit. ;)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 izyemna
Hoj,
tkle je moj predlog z urami:
zdejle, dokler sem še lublančanka, lahko tudi kasneje. Potem, ko bom pa migrirala dnevno sem in tja (enkrat od marca naprej :?: ), pa ne vem, ce se bom vozila nazaj v Lj na Golado - tako da mi je ob 17.00 ali pa ene 15-30 min prej cist OK. Jaz sem bolj za to, da ostane ura kar nespremenjena, ker mi je res fino tect v vasi druzbi. :D

lp
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Tale 17:00 ura se mi je zdela kar dobra, tako kot Izyemni - glede na dosedanjo udeležbo kaže, da je večini v redu. Sam je ne bi menjal, dokler vročina ne udari preveč. Bom pa z nami - vami tudi, če bomo tekli kasneje. V četrtek popoldan sem načeloma črtal druge obveznosti.

Oranžna mačka z imenom Ludvik pa se še vedno išče. :wink:
 maj
Ja, se pridružujem za isto uro dokler nam ne bo prevroče. Matr, mačke pa res nobene, tud rdeče ne. Sam mačka imam včasih hehe.
Uporabniški avatar
 softi
raziskovalec napisal/-a:Oranžna mačka z imenom Ludvik pa se še vedno išče. :wink:

Danes vidla eno oranžno žival, ki je trzala na ime Ludvik. Pa pomoje, da ni taprava, ker ta zverina je bila ON maček in ne ONA mačka. Torej mačka Ludvik se išče naprej.

Na Goladi bo po ta novem OBVEZNA oprema lučka, ker Golovc postaja nevarna zadeva, same pasti, k minsko polje. Da se ne bo pol ponoč slišal...Pa drek, pa ne no...A si ti tut notr padu? :wink:

Joj Slon no, dej no nehi no, mi bo kar nerodn no :oops: . Feed my ego more, more :twisted:.
Pa sej, k človek teče ob takih "gazelah", pol drgač k hitr sploh ne gre.

Tale petkova večerna varjanta meni zelo ustreza, ker čez teden ob 17-ih ne morem (delokrepačloveka).

Torej prejšnji petek mi je bilo prav v veselje spet tečt z vami, pa dejmo to ponovit spet ta petek. Ja?

Dežek gre :D

p.s. jutri okrog 18-ih bi šla en krogec odlaufat, ampak na izi. Bi kdo šel zraven? Grem tudi če dežuje...
Uporabniški avatar
 pegaz
softi napisal/-a:p.s. jutri okrog 18-ih bi šla en krogec odlaufat, ampak na izi. Bi kdo šel zraven? Grem tudi če dežuje...

Softi,
našega dežurnega TriPriganjača ta teden ni, tako da bi šel pa jaz na tek po torkovi goladi.
Ura je kar v redu. Se namalam ob 18 na koncu UGD.

Če pride pa še kdo (Slon &Co? ), pa še tok bolej.

Od kraha do kraha do končne zmahe,
Pegaz :)
Uporabniški avatar
 še1PR
oranzni_slon napisal/-a:Alja, ali tista past za Ludvika lovi tudi macke? :) Se dobro, da sem imel seboj navodila, kako se jo nastavi in si lahko plonkala, sicer bi petkova Golada popolnoma zgresila namen in smisel. :twisted:

8) Ja upam, da je blo tist za mačke in ne za slone! :wink: :twisted: :lol: :lol: Bom mogla naslednjič preverit kaj plonkam... :wink:
Uporabniški avatar
 še1PR
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
še1PR napisal/-a:Še to. Do naslednjič naštudiram tele vezalke.... :wink: (Vse za rekord.PRESS).. :wink: :wink: :lol:

8) Jebela, Se1PR nehaj take linke objavljat. Sem se totalno zapletel, ko sem tole vadil in je se ona opica iz reklame za Aero cista amaterka v primerjavi z menoj. :D Se dobro, da se najde kaksna dobra dusa, da mi pomaga iz tako zapletene situacije. :) Ampak za rekord je treba pa res na vse mislit. ;)
lp, oranzni slon

Mah to je bilo še u redu, ko bosta vidva tvorca take treninge od nas zahtevala... bo šele :evil: :wink: :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 še1PR
pegaz napisal/-a:Če pride pa še kdo (Slon &Co? ), pa še tok bolej.
Sem se končno prebila čez vse tole pisanje... :wink:
Verjetno pridem tudi jaz.
Uporabniški avatar
 softi
Še 1PR, tole sm si pa kr oddahnila. Da bova družno bremzali letečega Pegaza. Čeprav se zadnje čase v mestu govori, da nekej velik ure treninga šprica :roll: .

Poskrbljeno za after s slatkiši :wink: .
mmmmm, taki dobri slatkiši,mmmmm,res so dobri.....
Uporabniški avatar
 še1PR
softi napisal/-a:Poskrbljeno za after s slatkiši :wink: .
mmmmm, taki dobri slatkiši,mmmmm,res so dobri.....

Softi, a ti slučajno Jusufa izzivaš??? :shock:
Jusuf napisal/-a:Piskotov ne nosite s seboj. :) Sedaj je na vrsti "trpljenje". :twisted:
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA