Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tae
Prišel sem na idejo, da bi se tu "pofločkali" starši, se pravi "imetniki" otrok. Zakaj ? Meni osebno se večkrat zgodi, da bi rad tekel ali kako drugače treniral in nimam varstva za otroke, sabo pa jih tudi ne morem vzeti. Če bi se nas tu zmenilo več, bi lahko organizirali skupne treninge z varstvom za otroke. Vsakič bi se nekdo javil, da pazi otroke, medtem ko starši tečejo. Fora je v tem, če je otrok več, jih je lažje motivirati za kakšno igro, ker posnemajo druge. Dvema hitro postane dolgčas.

Moja otroka:
- Din, naslednji mesec bo star 5 let
- Taja, stara 1 leto in 3 mesece
Uporabniški avatar
 mojcej77
Živjo!
Čeprav (še) nimam otrok, podpiram odlično idejo in se javim za varuško, če boste kaj tekli v Celju (tuki so superca proge!).

lp,

m
 born2run
Ponosna mamica 2 sončkov :)
Dobra ideja!
 jesen
Živjo,
jest sem v ponedeljek kr z otroškmu vozkam laufov na Bledu, fajn krog ker je otrok zaspal(7mescov) sva šla še enga pa je blo...
Bled je sicer men všeč bol med tednom saj je med vikendom tam :o :( 8) :P :x :x :x :x :x :x :x :x :lol:
Uporabniški avatar
 Bernie
Martin, Manca, Metod, starost 10, 6, 2 leti. Pravi zalogaj, zato izmenično mami teče, ati doma, mami doma, ati na košarki. Drugače pa pozdravljam idejo :lol:

Bernie
 HanaMB
Dva pubeca - 10 in 5 let. Zdržita po potrebi uro sama doma, da mama odteče svoj krog, sicer pa večji gre že občasno zraven, na 4-5 kilometrov, z malim pa včasih tečeva slab kilometer počasi, z roko v roki. Je pa hecno, petletniku se zdi normalno, da ko ljudje ZRASTEMO - TEČEMO in sem ponosna, da nima doma vzgleda, da ko ljudje ZRASTEMO - SEDIMO PRED TELEVIZIJO :P
Uporabniški avatar
 Junc
Prinas imamo 2 punčki. Tisa - 2.5 let, Mija - 9 mesecev. Ati teče, mami pa rabi varuško za med tem, da mal počije. Hahaha
Uporabniški avatar
 sosed
Ponosni očka triletnega cukra, s katerim sva se lani udeležila prvega skupnega teka - "Očkov tek" v Tivoliju! upam, da bo skupnih tekov še mnogo... drugače pa tečem, kadar dobim varstvo - hvala babi :cast1: - in seveda kadar nimam zjeb....a kolena :roll:
Uporabniški avatar
 EčO
Dve punci 7 in 11 let! Starejša tudi že zelo navdušena za tek! Kakšno dobro uro pa počakata sami da oči in mami tečeta. Včasih pa gremo kar vsi 4. Počasi :lol:
Uporabniški avatar
 Darja
Tae, ideja o skupnem treningu, z varstvom za otroke, sploh ni slaba. Jaz sem za. Naša 10-letnica bo lahko dobrodošel animator za mlajše.
 ton
Hja, midva z ženo sva začela skupaj teči ravno zato, ker imamo pri Kogoju ob treningih še varstvo in lani do poletja tudi atletsko šolo za tavečje pamže. Zdaj, čez zimo (muli sta 4 in 9), imamo kar varuško - in četudi košta, si boljše investicije ne znam zamisliti.
 brzinca
Mi imamo tudi Hano 4 in Elo 2,5 .Mami se zdi da teče zmeraj manj ,tata se pa,kar bori za svoj čas.
Uporabniški avatar
 tae
Glede na to, da sem odprl temo in da se vas je že nekaj pojavilo, je čas da se ponovno oglasim. Slovenija je po eni strani majhna, kljub temu pa smo iz precej različnih krajev. Moj prvi konkretni predlog je, da izberemo kraj morebitnega potencialnega skupinskega treninga z varstvom malčkov. Že sedaj vem, da vedno ne bo prav za vse, zato bi se lahko držali večinskega strinjanja in vsakič zbrali drug kraj. No, glede na to, da sem jaz iz Kamnika, seveda predlagam Kamnik z okolico (Mengeš, Domžale, Trzin, Ljubljana). Kljub mojemu predlogu pa to ne pomeni, da se nebi bil pripravljen pripeljati tudi kam drugam.
Uporabniški avatar
 Darja
Tae, za koliko otrok hkrati bi pa ti organiziral varstvo? Glede na to, da bi bile takšne "varstvene" skupine sestavljene iz otrok precej različne starosti, je po mojem mnenju skrajni domet 5-6 kratkohlačnikov skupaj. Tudi ne poznamo se še, kar zna biti pri določenih malčkih velik problem. Se lahko mirno omejiš na strogo lokalni nivo. Menim.
LP vsem!
Uporabniški avatar
 tae
Darja, nisem še razmišljal toliko naprej. Najprej se moramo dejansko dobiti, da vidim koliko bi nas bilo in na podlagi tega bi lahko planirali za naprej.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA