prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

matej-jethro
olson napisal/-a:Živjo!
Pa še dva časa od mav bol starejšga veterana
Kamniški vrh-29,04
Grintovc-1,47,57
Mislim,da časa povesta vse(tud tstar se še ne damo).

lp. OLSON :nono: :lol:

Ja, lepi časi so to :cast:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
MihaPR napisal/-a:Kva s pa tečn ;) a je zoprn, če nis tapru ;)

Ej MihaPR dokler te lastna senca ne prehiti pol si najhitrejši :lol: :lol: .
Pa na vsakih par metrov poglej za sabo če se kaj kadi PRAŠINA PRESS, če se dviguje prah pol je to noro hitr :lol: .Jest dostkrat pogledam če kej prahu dvigujem in če ga pol sem našpiljen :lol: .Samo da se špili Kamniški vrh.
Boste pol vidli kaj se dela na teku na Vodiško planino letos in sploh ne bo dolga pa tut nevem kako kratka ne.Nekaj vmes bo :lol: :wink: .
ČAO!
 BIK
Hojla!

Tale Kam. vrh mi ne da miru! Res da sem bil na njemu le enkrat ni pa se mi zdelo da bi šel počasi pa vendar čas ne preveč dober! Vem da gre proti vrhu več poti mi lahko kdo svetuje katera je najhitrejša! Avto pa bi parkiral pri odcepu za vas Slevo!
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Komaj čakam ludnice :rol: :rol: :rol: :rol: .
Se tipkamo :juhuhu: .

Lp
 hribovc
BIK napisal/-a:Hojla!

Tale Kam. vrh mi ne da miru! Res da sem bil na njemu le enkrat ni pa se mi zdelo da bi šel počasi pa vendar čas ne preveč dober! Vem da gre proti vrhu več poti mi lahko kdo svetuje katera je najhitrejša! Avto pa bi parkiral pri odcepu za vas Slevo!

Katera pot je najhitrejša? Najkrajša, povsod čim bolj naravnost - pa ene 700 metrov je višinske razlike, od mosta.
 matej-jethro
Kamn.vrh-my way: od parkirišča 2x čez potok.....do lesene lope "bife koza"....potem pa levo od melišča na vrh! Marsikaj sem že probou pa je ta vedno zmagala :wink:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Sobota velja, po tej poti?
 matej-jethro
Pa glej tega, mislmmm :twisted: Mihatov, ti se kr še mal na Golovc vzpenjej, enkrat junija, ko bom meu čas, se bova pa zmenila :wink:
Uporabniški avatar
 MihaPR
a, se mi je zdel, da se boš ustrašu :)
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Ali bo jutri tek na planino in kje imate zbor?

Lp

Mario
 hribovc
matej-jethro napisal/-a:Kamn.vrh-my way: od parkirišča 2x čez potok.....do lesene lope "bife koza"....potem pa levo od melišča na vrh! Marsikaj sem že probou pa je ta vedno zmagala :wink:

Seveda saj je za minim. 2 minuti hitrejša in krajša od mosta!
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
No pa sva le odtekla s Tomažem na Vodiško planino. Zelo lep in dober trening je bil, kar ga bom z veseljem ponovil. Sicer na poti je bilo nekaj snega, malo blata, ponekod polomljene smreke toda nič zato, na vrh sva le prišla. Z veseljem se bom udeležil te podobne tekme, da bomo rušili rekorde :lol: :lol: . Na poti nazaj sva srečala nekaj sprehajalcev , ki so veselo hodili na planino .
Na koncu smo šli še na malo debato v gostilno pri Jarmu na čajček. Malo podebatirali in odšli domov.
Nekj fotk iz debate:
http://www.email.si/apps/es_gallery/a.p ... h&id=19279
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja pa sva jo potegnila gor do vrha Vodiške planine :lol: .Vmes še dvakrat ustavil da sem kolegu roko dal :lol: :wink: je blo preveč tekočine v riti :lol: .
Kot je MARIOLINO dejal sama tekma bo potekala po drugi trasi bo pa za spoznanje bolj nora bolj odklopljena kot se šika.
Sam ta potek treninga bova in bomo seveda ponovili da pademo pod magično mejo 30minut in še manj :lol: .Ja moram omeniti da bomo pa probali še zrušiti rekord v samem spustu z vrha Vodiške planine po uhojeni poti ne po bližnjici.Ja MARIOLINO fotke so pa ena a, tudi Pr* Jarmu so bili prijazni ustrežljivi tako kot vedno.
Mariolino sine bo pa kmalu hotel najprej za tabo potem pa pred teboj leteti naokoli :lol: .Ja same smreke pa bomo odstranili da bo potek treninga še bolj avtentičen.Bomo šli še na kak drug hribček malce višji kot je bila ta Vodiška planina :lol: mogoče še kak Storžič pade kmalu v bližnji prihodnosti.
Ma ja tud sva se pogovarjala okoli Teka po ulicah Krope na kratko, skratka bilo je zanimivo in upam da bo tako tudi naprej.
ČAO!

P.S.
Švic je pa zastonj :lol: :wink: bil!
Drugič bo pa večja doza švica :lol: !

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA