prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 tini
SpelaS napisal/-a:
mene pa zanima, če slučajno kdo ve kje bi se dalo kupiti mp3, ki ima pašček ki se ga namesti na roko (na nadlaht). Ali se da mogoče tak etui kupiti posebej?? Hvala za odgovor.

Lahko si omislis Applovega Ipoda (kot jaz) in si dokupis se armband.

http://www.epl.si/ipodnano/accessories.html

lptini
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Tini, kje se pa da to kupit? Cena? In funkcionalnost?

Rabim en mp3 ko bo orng delal, ne pa ta zdejšni, ko sem ga že ene 5krat vrgla ob steno, ko nikakor ni hotel delat. :evil: Pa še baterija se kmalu sprazni. :evil:
Drgač pa tut sony ne zgleda slabo. No ja, ne vem še kaj bi sploh mela. :oops: :? Neki si bom mogla nabavit.
:wink:
Hvala za odgovor!

LP, Mojca

p.s.: Tini, sm te vidla v soboto v Piranu, ko ste tekli od garažne hiše pa dol do Tartinija. Pridni, ni kaj. :clap:
 k9atos
če nisi udarjena na boljše znamke, ti priporočam MP3 -Audix, 1Gb, s flash memory (znano je, da s flashom ni težav pri preskakovanju in porabo baterij), fm-radio.......v kompletu dobiš še armband, kateri je zelo uporaben, ga sploh ne čutiš, je nemoteč. sam ga uporabljam za tek in kot usb ključ, bi pa dodal, :laola da baterija, kljub pogosti uporabi zdrži presenetljivo dolgo .

Dobil sem ga za darilo, po mučnem zasliševanju je cena kompleta okoli 50e mislim, da v Merkurju
:twisted:
Uporabniški avatar
 brankos
SpelaS napisal/-a:Živjo,

mene pa zanima, če slučajno kdo ve kje bi se dalo kupiti mp3, ki ima pašček ki se ga namesti na roko (na nadlaht). Ali se da mogoče tak etui kupiti posebej?? Hvala za odgovor.

Etui sem pred dnevi videl v Mercatorju v Šiški - cena okoli 8 €.
 SpelaS
Zdravo,

tini in brankosu hvala za odgovor. LP, Sp.
Uporabniški avatar
 map
jest mam kr mobi SE K750i pa 1G kartico, dela super.
Uporabniški avatar
 Sebi
Ne, nima traka za okoli roke. Ima samo trak za obesit okoli vratu.
Uporabniški avatar
 PUHKO
Jst imam Ifun, ki je tm okol 50 EUR, ma 1 Gb placa.....baterija pa zdrži tm za ene 4 ure teka....

Nosim ga pa v žepu na riti, ki je ravno tolk velik da gre zadeva notri...

Ful fajn da tehnika napreduje..... :D
Uporabniški avatar
 Car
po vaših nasvetih sem se povabil v ta veliko Mercatorjevo štacuno v Dravljah in spotoma zagonil osem pa pol tisoč pokojnih tolarjev....sedem sem jih namenil nakupu 1G MP3 igrački v Comtromu, preostanek sem zafučkal v Mercatoriju za nakup tistega "naročnega" traku iz neoprena...nad "no name" zadevicama sem navdušen, zaenkrat vse funkcionira kot se šika...verjetno bo kaj narobe z mojim ušesi, ki očitno niso ustrezno oblikovana, zato slušalke venomer skačejo ven...nakup naglavnega traku se je zato zdel naslednji logični korak...tako opremljen se zdaj počutim kot robocop/runner...... :twisted:..moja potrošniška duša je zadovoljena in pomirjena...
Uporabniški avatar
 jana teka teka
Tudi jaz imam Canyon model in sem zelo zadovoljna z njim. Imam ga nekaj več kot eno leto in je kot nov. 8)

lp
jana
Uporabniški avatar
 zlopi
Hoj,
jaz imam Mp3 predvajalnik/player Sandisk Sansa (e250) 2 Gb FM.
Z njim sem zelo zadovoljen, sem pa na ebay-u zlicitiral tudi 2 armbanda, tako da imam zdaj enega viška. Oba sta še nerabljena.
Slika
Slika

Pri prvem je osnova črna in ne siva, kot je na slikci.

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 Cipreska
Jaz imam iPod nano in pripadajoč armband (apple) in nimam pritožb. Vse dela, pa če sem na fitnesu ali pa če tečem. Slušalke imam applove in mi ne padajo iz ušes, več težav imam s tisto črno peno na slušalkah, tista večkrat pade dol ali ostane v ušesu.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA