področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

PROSPORT
Od ponedeljka 21.8.2006 dalje bo v veljavi 20% popust za člane TF v naši trgovini v BTCju. Velja za vse izdelke, razen revije kjer je popust 10%.
Velja pri plačilu z gotovino, pri plačilu s kartico je popust 16%!
Popusti se ne seštevajo.
Namig: Da boste deležni popusta pomaga, da poznate svoj vzdevek in geslo za prijavo.
Našo ponudbo si lahko pogledate na:
http://www.prosport.net/
Uporabniški avatar
 Tatjana
Kaj pa naročilo preko spleta? Nismo vsi iz LJ in ne hodimo dosti krat tam mimo ;)
 PROSPORT
Edino rešitev vidim, da mi pred prvim naročilom zaupaš psevdonim in geslo. Lahko pošlješ na job2@siol.net. Ta mail uporabljam samo jaz-Rok.
 PROSPORT
Imate kak drug predlog za dokaz članstva pri naročilu preko spleta?
Uporabniški avatar
 Tatjana
Kaj pa potrditev preko ZS? Pri naročilu se vnese up. ime na TF, potem pa ti preko ZS zahtevaš potrdilo naročila.
Uporabniški avatar
 Nadj@
PROSPORT napisal/-a:Edino rešitev vidim, da mi pred prvim naročilom zaupaš psevdonim in geslo. Lahko pošlješ na job2@siol.net. Ta mail uporabljam samo jaz-Rok.

CIAO

To bi se moralo urediti kako drugače saj GESLA res nemoremo dajati kar počez.
Uporabniški avatar
 MihaPR
:) ideja z naročilom prek zs je kar fajn :) odvisno samo, kako je izvedljiva. samo potrdilo naročila prek zs, ki je bilo opravljeno prej v spletni trgovini mogoče.
aja, ma kdo mogoče bon za 20% za ljubljanski hervis?
 PROSPORT
Tudi sam nisem najbolj za sprejemanje gesel. Samo se tako na hitro nisem spomnil boljše rešitve.
Naredimo takole: Preko ZS mi pošljite osebne podatke (ime, priimek, naslov), mi vas vnesemo v naš sistem in potem preko spleta naročite.
Jasno se morate pred prvim nakupom logirati tudi v spletni trgovini. Prvič vam popust vnesemo ročno, nato gre to avtomatsko.
Članstvo v Prosportu vam velja 1 leto od vpisa, nato lahko podaljšate. Tako imamo za vse naše člane.
Pri osebnem nakupu v trgovini se bo potrebno logirati samo prvič, potem vam bomo dodelili našo člansko številko in z osebnim dokumentom boste lahko kupovali ceneje.
Če ima še kdo kakšno tehnično vprašanje bi bilo lepo, da se zdaj javite, da skupaj poiščemo rešitev.
Uporabniški avatar
 kustus
MihaPR napisal/-a::)

LP

Miha jest mam za 15%
Uporabniški avatar
 kustus
MihaPR napisal/-a::)

LP

Pošlji na ZS sporočilo kam dostavim bon če ga še rabiš
Nazadnje spremenil kustus, dne 22 Avg 2006, 17:58, skupaj popravljeno 1 krat.
PROSPORT napisal/-a:Od ponedeljka 21.8.2006 dalje bo v veljavi 20% popust za člane TF v naši trgovini v BTCju. Velja za vse izdelke, razen revije kjer je popust 10%.
Velja pri plačilu z gotovino, pri plačilu s kartico je popust 16%!
Popusti se ne seštevajo.
Namig: Da boste deležni popusta pomaga, da poznate svoj vzdevek in geslo za prijavo.
Našo ponudbo si lahko pogledate na:
http://www.prosport.net/

Če sem to dobro razumel, velja naveden popust (20%) tudi za izdelke Blueseventy. Imam prav?
 PROSPORT
Ja, če gledaš maloprodajno ceno na spletu, lahko.
Tiste cene za naročilo preko Zveze nimajo s trgovino nič.
 tadej
Ali ta popust za člane TF še vedno velja?
Uporabniški avatar
 MihaPR
ja,
samo če plačaš z gotovino, če je kartica je samo 16%, ker je 4% provizije za kartico.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA