Zadnjič, dan po tem ko sem objavil post s foodpod težavami, sem preizkus ponovil z novo baterijo (Varta High Energy). Zopet sem bil deležen 2 "hitrostnih špic", sicer so bile 3, vendar sem se neklje res ustavil zaradi razvezanih vezalk, tako da je to upravičeno. Drugače pa zopet, 1x zabeležena hitrost 0km/h, čeprav se nisem ustavil, je pa res da tudi no bilo opozorila "check sensor" ali podobnega, tako da sem dejansko za ta "postanek" ugotovil šele za računalnikom, ko sem videl graf. Drugo je bila max hitrost, ki je znašala 20,3 km/h in se je res pojavila le v enem od sample-ov, kar pomeni da je bila v destih sekundah hitrost 9,5 na začetku in koncu, vmes pa 20,3.
Danes pa sem podrl rekord, najprej za trenutek 20,3km/h, nato pa čez 20 min kar 40 sekund 22,3km/h
U glavnem, zanimivo je da se mi te zadeve ne pojavljajo vedno na istih delih ustaljene trase, pač pa vsakič kakih +- 200-300 metrov od tam stran.
Res ne vem, ali je zadeva občutljiva (kajti na to zadevo naj bi vplivala razna elektro-magnetna valovanja, ki sicer ne vem v čem vse se nahajajo, sam vem le da verjetno v kablih, vodih,...verjetno ne poznam vseh dejavnikov)na promet, kjer sem zasledil 20,3 km/h namreč ni ne žic ne kablov,... je pa res da je kakih 20 metrov stran kar prometna cesta.
Kot kaže bom zadevo malce poslal na pregled v Novo Mesto, oz. jih bom vsaj poklical., ura je sicer odlična, osebno težav s merjenjem utripa sploh nimam, kot kaže pa footpod tej uri ni usojen.
Lp, ZigaS