prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

hitrijoža
Kapo in klobuk dol - 10 x preteči to gor dol stezo, ki se mi pa zdi celo daljša od 2 km, vzponi so pa takšni, da jih komaj prehodiš. Pa nisem od v čeraj! Koliko je pravzaprav višinska razlika od starta pa do cilja??
Uporabniški avatar
 andrejl
hitrijoža napisal/-a:Koliko je pravzaprav višinska razlika od starta pa do cilja??

slabih 70...
Uporabniški avatar
 tae
hitrijoža napisal/-a:Kapo in klobuk dol - 10 x preteči to gor dol stezo, ki se mi pa zdi celo daljša od 2 km, vzponi so pa takšni, da jih komaj prehodiš. Pa nisem od v čeraj! Koliko je pravzaprav višinska razlika od starta pa do cilja??

Hitrijoža, kapo in klobuk si boš lahko snel šele, ko mi bo to dejansko tudi uspelo, zaenkrat so to le želje in neki dolgoročni cilji.
Uporabniški avatar
 Andraz
hehehe jest krog pretečem 3-4x pa se mi zdi, da sem car :lol:

blatno pa je ja, ampak ni panike se da.....

sem pa že mal raziskoval v levo od Trima, kjer se baje pride čez 2 mostička na asfaltno cesto proti Tunjicam in pol nazaj proti Kamniku, ampak sem prekmal zavil levo v hrib in po mal brezpotja naredil tak kratek krog!

lp
a. :evil:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Tista trim steza je superca, samo "igrala" bi bilo potrebno osvežiti, pa oznake tudi, mogoče po zgledu Rožnika v Ljubljani tudi narediti "manjši" in "večji" krog.
Tam na vrhu nekje gor se da zavit desno, pa prideš na vrh pri gostilni ven :)
 matej-jethro
Bravo, Miha! Kamnk ti leze pod kožo :lol: A ti povem še eno? Npr., če greš pri skakalnici (nekdaj) po hribu navzdol v iztek in takoj gor v klanček, pa prideš na Žale :wink: Kul, a ne?......
Uporabniški avatar
 MihaPR
Nebi šu jest še na Žale zaenkrat...

je prestrmo mičkn :)
 matej-jethro
A veš kva bo strmo? Strmo bo, ko boš pohištvo v stanovanje nosu enkrat te dni....he he
Uporabniški avatar
 še1PR
matej-jethro napisal/-a:Strmo bo, ko boš pohištvo v stanovanje nosu
ej jethro, dej ti uno plučnco u smeti vrž! si sestrci, pa pol tud posredno men take dečke ponuju, k si bomo težko pomagal z njimi... (tini bo po malti šaru, pegaz bo zvončke naberu,...) :wink: :wink: bi nam pa čist prav pršla tud tvoja pljuča! no ja, sej bova sestriPR u roke pljunli... :wink: :wink: ampak bi te vsaj za dirigenta uporabl :wink: :wink:
 matej-jethro
Pa to ni res :shock: kakšne pritiske vršijo na bolanega človeka. Komaj pišem in le še malo živim (za Pašman..hehe), se pa obesijo name z nekim švedskim pohištvom in zdej pa delaj čuda!! mislmmm, a je to fer?
Mi je pa žal, iskreno in skrušeno priznam, ker sem predlagal meni podobne pomagače (Tini, Pegaz...)! will not happened again :wink:
Alja, na redkem kamniškem zraku, stvari kr same po luft hodjo :shock: bo že kako.....
 hitrijoža
[quote="MihaPR"]Tista trim steza je superca, samo "igrala" bi bilo potrebno osvežiti, pa oznake tudi, mogoče po zgledu Rožnika v Ljubljani tudi narediti "manjši" in "večji" krog.
V zadnjem Občanu nam novo stari župan Tonti obljublja, da "bodo letos izvedli sanacijo celotne trase trim steze" - mogoče bo še žičnica?
Uporabniški avatar
 MihaPR
hehe, a tako kot v Ljubljani :)
Super, a se da kje dat kakšne predloge?
Uporabniški avatar
 tae
Upam, da ni prepozno za objavo, pa vseeno. Trenutno je lep sončen dan in ker slučajno žena ne dela, me ne bo na tradicionalnem teku ob 16h. Dva sva zmenjena ob 11h dopoldne pred Toscano. V planu je ena ravninska varianta (okoli 12 km). Če kdo želi naj se pridruži, drugače pa upam, da se vas bo čim več zbralo ob 16h, ker je bila zadnje čase bolj boga udeležba.
 AinE
Zanimivo. Ta teden se je pa na tej strani veliko dogajalo. Celo postojnčani poznajo naš trim. Kdo bi si mislil!

Danes ob 16. uri me ne bo.
Kaj če bi kdo predlagal kakšen drug termin? Meni bi bilj ustrezalo med tednom. Mogoče nekoliko pozneje, saj se dan daljša.

Prijeten tek in druženje vsem, E.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA