prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

grega_
Ja, bila je res dobra tura v prijetni družbi ob prekrasnem vremenu. Zbral se je devet duš željnih gorskega teka in užitkov v naravi. Če pa je na čelu kolone še prekaljeni Šavs, pa vemo kako to poteka... :)

PS: Žine nas osrečuje s svojimi predlogi treningov....najava naslednjega skupnega teka, pa kaže v katero smer se vse premika... :wink: višje je, boljše je...

Lp Grega
 grega_
Žine, ali je tvoj predlog glede ture Črnivec - Kranjska reber - Lepenatka - Gornji grad - Menina - Črnivec še aktualen? Kakšna nova varianta? Kdaj? Vreme je res bl tko ja, sam za gorske tekače ni ovir....

Lp Grega
Uporabniški avatar
 žine
hja, glede da je na +1500m verjetno kar nekaj snega in še nepregaženo, bi jaz to traso prišparal za ko bo kopno. Je pa v planu.... :D Jutri sicer v planu nekaj po Polhograjcih, cca. 20 - 25 km....nekaj takega kot zadnjič. Štart ob 9 zjutraj, trase pa še nimam čisto.....bom še malo pretuhtal in jutri zjutraj ob 7 objavim tukaj gor. Če te zanima se priklopi - dobrodošel!
lpŽ
Uporabniški avatar
 brankos
ola Žine sicer sem jaz nekaj okol Polhograjcev (Legastja, Govejk, Gontarska planina, Tošč, Gonte, Grmada, po cesti do Legastje) planiral za popoldan. Če mi uspe prestavit obveznosti na popoldan, se lahko dopoldne družno lotiva te trase ali pa kake iz tvoje ideje.
Uporabniški avatar
 žine
Torej - jaz štartam ob 9h pri Legastji (popoldne žal ne gre) Bo pa ena taka klasična, z Gontami, Grmado in Toščem ja.....morda bi vmes prečkal še Hrastnico, tako malo za popestritev :D
lpŽ
 janezu
če boste uvidevni do starejših,prideva s šavsem! lp ju
Uporabniški avatar
 brankos
janezu napisal/-a:če boste uvidevni do starejših,prideva s šavsem! lp ju

Al pa vidva z mlajšimi - Janez mi smo nalogo za ta teden že naredili že danes! 22km 1200 NDM + in -. Se skoordiniramo za drug teden ...
Uporabniški avatar
 žine
ja....mal smo se zgrešil danes. Pa spet naslednji vikend, ta zadnja dolga pred Pašmanom!
lpŽ
 grega_
Ja, dons je bla lušna turca po Polhograjcih, še mal sončka smo ujel na vrhu Tošča. Najbrž sta naša malce starejša kolega (Janez in Ivan) še malce utrujena od prejšnjega tedna, pa potrebujeta več časa za regeneracijo :D . Se mal hecam...Gremo kmal spet skupaj z Ivanom na čelu...z zelo kratkimi postanki na progi :)

lp Grega
 grega_
Živjo,

A so mel na ljubljanskem koncu gorski tekači kakšen skupen trening al se kj planira za jutri?

Lp Grega
Uporabniški avatar
 žine
hojla,

jaz sem se mal izneveril danes in sem samotarsko odrajžal eno + dvajsetko na relaciji Šentvid - Šentviški hrib - Medno - Grmada - Šmarna gora - Rašica - Šentvid. Naslednjič (po Pašmanu bi pa to ponovil - v kakšni družbi, z veseljem! :D )
lpŽ
Uporabniški avatar
 brankos
grega_ napisal/-a:Živjo,

A so mel na ljubljanskem koncu gorski tekači kakšen skupen trening al se kj planira za jutri?

Lp Grega

Grega jaz se bom očitno se nekaj potikal po polhograjcih - planiram štartat tam nekje okoli 12 ure.
 grega_
JU,če bi bil jutr ob 9h v Prebačevem bi šli loh skupi na predlagano turo čepulje-mohor-jošt. Bi blo to ok?

Lp Grega
 Geek
Pozdravljen
Zanima me, če termin; torek, četrtek, ob 17.00 v Kosezah še velja. Kakšna je tam scena, na kolk se teče. Če termin drži bi se vam jutri pridružil. Nisem glih začetnik je pa res da nisem že neki časa resno teku, pa bi rad prišel nazaj v formo.
Uporabniški avatar
 EčO
Ja termini pri koseškem bajerju v torek in četrtek in nedeljo še veljajo! Prid pogledat :!:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA