prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Matiček
Sem dobu v dar I-pod Nano in ima funkcijo Nike I-pod, ki naj bi bil pripomoček za tek, meri razdaljo itd., treba pa je imeti še kompatibilne najkice! A to kdo pozna ali uporablja, komentarji? Hvala lepa!
 longi
dokupiti moras Nike+apple sport kit in imeti tudi superge ki to omogočajo;

sport kit vsebuje enoto ki jo vtakneš v nano + en kos ki ga vtakneš v supergo - le ta mora imeti posebno odprtino v podplatu

v sloveniji težko dobis kompatibilne superge, mogoše kakšen model shox, drugače pa so trgovine slabo založene
nič drugače pa ni s sport kitom. jaz ga v sloveniji nisem zasledil

vse to pa dobis v avstriji, skoraj v vsaki "trafiki" :D

drugače pa stvar deluje in je dobro grafično podprta. je pa bolj gadget - ko vidiš kako deluje je ne uporabiš več :D :D :D
Uporabniški avatar
 Matiček
longi napisal/-a:...drugače pa stvar deluje in je dobro grafično podprta. je pa bolj gadget - ko vidiš kako deluje je ne uporabiš več :D :D :D

Aha, hvala, sam še citirano če mi lahko obrazložiš, ne štekam najbolj tale gadget... :oops:

Ne bi se ravno igračkal s stvarco, sm kr zagnan vzdržljivec... :wink:
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
V trgovini Tomas sport na Čopovi se da dobiti superge Structure triax 10+ s katerimi lahko uporabljate i-pod Nano.

Lep pozdrav
Uporabniški avatar
 Matiček
ts čopova 14 napisal/-a:V trgovini Tomas sport na Čopovi se da dobiti superge Structure triax 10+ s katerimi lahko uporabljate i-pod Nano.

Lep pozdrav

Imate tudi senzor in resiver, kakšna bi bila skupaj cena s suprgami cca.?
Hvala vsem za info.!
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
Imamo samo superge (€119,99),senzor in reciver pa dobite v kompletu v trgovini Nike shop na Mestnem trgu v Lj za €29,17.

Lep pozdrav
 AND1
Air max moto model ki podpira tudi možnost Ipod-a dobiš tudi v Hervisu!
Uporabniški avatar
 Matiček
Ja, krasno! :cast:
Nimam več vprašanj! Hvala lepa!
 longi
ts čopova 14 -ali se dobi tudi oblačila iz kolekcije nike+ :?:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA