Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Nataša
kvaj to za en motokultivator?!Slika
Uporabniški avatar
 lojzeP
Jao, jao. Še dobro da imate nas fizikalce, da je vsaj kej narejenega.
Sej ni , da bi se človek dol iz ketne trgov, ampak kar je preveč je pa preveč. Dve strani na eno temo v enem dopoldnevu - dejte mal unga irca najdt.
Barb - ara je šele en teden "gor", pa ima že skori tolk prispevkov kot jaz - samo , da ne bo še kdo rekel, da ve kako je to , ko se z mano klepeta. :roll: :idea:
A pa Lučko bo kao bodigard. Se bojim, da bosta zdej Tjaša in Barbara imeli intervale ob Savi. :twisted: :twisted:

Zdej grem pa še sam pogledat, da niso še meni kake kosooke makine pozabili zrihtat. :driver:

2x LP
 Lučko
Barb napisal/-a:LUČKO-vražička ,a ???????Čakaj,da me še bolj spoznate.Itak boš pa zdaj kot moj osebni zajček imel dovolj prilik za to

BarbSlika jz, jz, jz se ne upam bit tvoj osebni Slika, me je čist mal strahSlika. :oops: :wink:
Uporabniški avatar
 Dule
triman napisal/-a:Vse pohvale za super organiziran tek. Mi je prišlo prav, ker je bil start ob enajstih, ker sem prišel iz stajerskega konca in to ne kaj dosti pred deseto. V bistvu sva z ženo združila obisk pri stricu, ki je iz Bevk, še z obiskom teka. Pričakoval sem bolj ravninsko progo in sam asfaltt, tako, da me je kar malo presenetil začetek. Na srečo sem tekel na 7km in pristal absolutno na 3. mestu. Na 14 je bila zame konkurenca prehuda. V bistvu sem tekel vseh 7 km nekaj metrov za najboljšimi, ampak še enega tako hitrega kroga ne bi niti slučajno zmogel. V nagradni vrečki so bile zraven tudi gobice, ki so pa še zaenkrat v hladilniku. :))
Sem pa navdušen nad druščino forumcev, vašim navijanjem in druženjem. Mi lahko pove kdo kako pridem do vaše majčke ?
Lep pozdrav vsem, Miran

Miran dobrodošel med nami :laola . Čestitam ti za super rezultat. Za majčko imamo rubriko dresi Tekaškega foruma v splošni debati, pa se postavi v vrsto. Glede na to da si zeeelo hiteeer verjamem, da se bo tudi zate našla majčka TF :D .

Res smo prava druščina TF, ki se na tekih vzpodbuja med seboj in veseli rezultatov vseh, tako prvih kot tudi nas zadnjih.. :clap: :lol:
Uporabniški avatar
 Barb
lojzeP napisal/-a:Barb - ara je šele en teden "gor", pa ima že skori tolk prispevkov kot jaz - samo , da ne bo še kdo rekel, da ve kako je to , ko se z mano klepeta. :roll: :idea:
A pa Lučko bo kao bodigard. Se bojim, da bosta zdej Tjaša in Barbara imeli intervale ob Savi. :twisted: :twisted:

Ej pa ipak sm ženska-čvek,čvek,čvek-mi je v krvi :P
Pa tisto "skor" mi še mal fali,da te dohitim.Kaj ti morem,če si ti fizikalec, jst pa ne :hack:

Ne Lučko ne bo bodigard,ampak zajček,ker je v Bevkah pokazal,kako dobr tempo ma. :rol:

Ja pa tisto o foušiji tud še nisi slišal.
Če pa bi se Tjaša za kaj takega odločla(ampak dvomim),te pa povabva,pa boš lahko navijal :clap:
Uporabniški avatar
 Tjaša
lojzeP napisal/-a: A pa Lučko bo kao bodigard. Se bojim, da bosta zdej Tjaša in Barbara imeli intervale ob Savi. :twisted: :twisted:

HA, HA, HA! Oj, Lojze, nič se ne boj. Dokler mojga Lučkota punce zgonjo na 180 utripa s tekom, dvomim, da mu gre še kaj druzga po glav. :wink:
K pa že neki let zemlo tlačim tud vem, da je treba najprej z descem :twisted: :evil: :twisted: opravt, ne pa se s konkurenco ukvarjat! Z barb se bova pa (če bo kriza) kar prek gov.si zmenile, a ne Barbara? :D

Včeri je Lučko šibal z NatašoP in je bil res zgonjen, pa ona tud. Kar počakte, da napiše kaj o doživetjih!
Uporabniški avatar
 Barb
[quote="LučkoBarbSlika jz, jz, jz se ne upam bit tvoj osebni Slika, me je čist mal strahSlika. :oops: :wink:[/quote]

Lučko strah mene al tistga, kar je Lojze napisal(da bi se s Tjašo pol našli ob Savi)

Dejto no,sej boste kmal spoznal, da ne grizem. :twisted:
Uporabniški avatar
 Barb
Tjaša napisal/-a:
lojzeP napisal/-a: A pa Lučko bo kao bodigard. Se bojim, da bosta zdej Tjaša in Barbara imeli intervale ob Savi. :twisted: :twisted:

HA, HA, HA! Oj, Lojze, nič se ne boj. Dokler mojga Lučkota punce zgonjo na 180 utripa s tekom, dvomim, da mu gre še kaj druzga po glav. :wink:
K pa že neki let zemlo tlačim tud vem, da je treba najprej z descem :twisted: :evil: :twisted: opravt, ne pa se s konkurenco ukvarjat! Z barb se bova pa (če bo kriza) kar prek gov.si zmenile, a ne Barbara? :D

Včeri je Lučko šibal z NatašoP in je bil res zgonjen, pa ona tud. Kar počakte, da napiše kaj o doživetjih!

No vidiš Lojze-pa spet dokazujemo,da smo ženske boljše od moških.Ne sam , da večkrat stojimo na stopničkah,tud tkole :--
Tjaša mislm, da ga bova morali še marsičesa naučit.

Drugač pa lahko ja prek gov,kakšen biznis skleneva,da ne bo šlo spet komu kaj v nos

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA