vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Joe
Jaz ponavadi začnem takoj, ko ni vročine, seveda "na easy".
 jing&jang
Večina "znanstvenih" teorij in tudi mnenja nekaterih tekačev tukaj so, da je treba počivati toliko časa, kolikor časa si bil bolan. Potem pa vsaj 1 teden na "easy", nato pa spet normalen tempo....
Uporabniški avatar
 Vlajko
Včeraj in danes sem po treh tednih končno lahko začel s t.i. "easy" tednom. :D Le upam lahko, da ni bilo prekmalu. :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
JOEY je povedal pravilno da naj človek prične tečti po gripi, ko nima več vročine in to seveda postopoma glede na svoje sposobnosti, ki jih ima trenutno.Pretečeš pa toliko da čutiš utrujenost potem pa postopno dviguješ dolžino in ostalo seveda.
Da pa prideš na isto raven kot si bil pred boleznijo pa traja ponavadi 1mesec ali pa kak teden dlje odvisno od tega koliko ti pobere moči taka bolezen.Veliko lepih užitkov pri samem teku.
ČAO!
 brzinca
Takole!Gripo je potrebno odležati,če ne imaš veliko šans za miokarditis(ni luštna zadeva ,ker je kar smrtna) potem pa začeti po približno 10 dnevih z Lahko rekreacijo.Tako so mi povedali zdravstveni krogi.
Uporabniški avatar
 areh
Jz ne bi začel že takoj ko nimam več vročine. Ponavadi še počakam par dni, če ne druga se mi pol še bol lušta..
lpA

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA