Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 mediterano
pegaz napisal/-a:
pomladna napisal/-a:Se opravičujem, če sem koga prizadela. Ni bilo namerno. Vem, da je maraton na 42 km nekaj izjemnega. No, odslej si želim, da pretečem 5 kilometrov, tek na 5 km, velja?

Pomladna, nič se ne sekiraj, na začetku tako vsi nič ne vemo!

- tisti, ki še niso pretekli maratona, itak ne vedo, za kaj gre;
- tisti, ki smo to dali skoz, se pa blagohotno ne vznemirjamo, če kdo kako besedo po pomoti narobe uporabi, aneda, mediteraneo? :)

Ti kar pogumno začni in nadaljuj - najprej 5 km, pa 10, pa mali maraton, če i bo pa še všeč, pa čez par let tudi veliki!

Lep let, Pegaz :)

Ne ne, zadnje kar sem mislil ,je bilo da bi jo vznemirjal, samo opomnil jo sem in mislim da imam prav, ni bilo mišljeno zlonamerno, res ne :!: :wink:
Uporabniški avatar
 mare
Pomladna, jaz verjamem, da je 5 km zate maratonska razdalja in upam, da boš svoj cilj dosegla. Sicer pa nisi rekla nič narobe, dokler ne govoriš o tekaških disciplinah. Podobno lahko napišeš da si šprintal za avtobusom, pa to ne pomeni, da se je dogajalo na tartanu v šprintericah Ti citiram iz SSKJ:

maraton -a m (a) žarg., šport. maratonski tek:
tekmovati v maratonu; tekli so kot na maratonu //
publ., navadno s prilastkom tekmovanje na
razmeroma dolgo progo: avtomobilski, kasaški,
plavalni maraton

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA