Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 BoF
Hja... Kot meniš de je prav... :roll:

Уууу бре другарице :!:
Uporabniški avatar
 lojzeP
letos ne bo težav s šopingom in podobnimi aktivnostmi, ki so pogojene z odpiralnim časom :D - uskrs imajo 8.-10. 04
Uporabniški avatar
 olson
Živjo! :lol:

Prijavljam sebe in prijatelja Andreja.
Zanima me do kdaj je treba plačati in koliko.

lp OLSON :P
Uporabniški avatar
 BoF
olson napisal/-a:Živjo! :lol:

Prijavljam sebe in prijatelja Andreja.
Zanima me do kdaj je treba plačati in koliko.

lp OLSON :P

Poglej na prejšnjo stran ponudbo od GTA Neptun! :roll:
 GTA NEPTUN
Ponudbo in ostale informacije lahko vidite tudi na naši internetni strani
www.gta-neptun.si -> Potovanja in izleti po Evropi ->

Lep dan
Gašper
GTA NEPTUN
04/58-35-800
Uporabniški avatar
 Vlajko
Čisto tako "za firbec" me zanima trenutna situacija :arrow: A smo kaj pridni s prijavami ... al ne? :wink:

PS:
Upam, da bom ta teden lahko končno začel migati, drugače bi znal biti zame tisti tek na 21 km huda kalvarija. :roll:
Uporabniški avatar
 klaudi
Jaz sem prijavljena. Mogoče bi bil v začetku marca čas, da se pofočkamo še enkrat.
 MARTIN S
Lep pozdrav vsem

Manjša skupina - en kombi, se nas resno pogovarja za obisk Beograda, vendar nikjer še nisem zasledil razpisa za letošnji maraton. Na bgdmarathon.org, je razpis za lansko leto, letošnji je pa le v koledarju dogodkov. Ali kdo mogoče ve, kdaj je bil razpis objavljen lani, ali je proga vsako leto enaka in ali ima kdo iskušnje z zasedenostjo hotelov v času maratona
Uporabniški avatar
 Vlajko
Če boste natančno preleteli celotno temo (6 strani), zlasti pa poste uporabnika GTA NEPTUN (Turistična agencija, ki nam pripravlja potovanje na BGD Maraton), boste zvedeli vse, kar vas zanima. Tam se lahko pod pogoji, ki so razpisani, tudi prijavite (do zapolnitve prostih mest). :wink:

Če pa vseeno vztrajate pri potovanju v lastni režiji, se boste morali nekoliko tudi sami znajti. (ISKANJE na tem forumu oziroma na celotnem spletu.) :idea:
 GTA NEPTUN
Lep pozdrav iz GTA NEPTUN!

Trenutno je prijavljenih 25 oseb. Lepo bi bilo če bi se zainteresirani, ki še niste prijavljeni čimprej prijavili (nekje do 15.marca), da bomo lahko odhod v Beograd kmalu zagotovili.

Gašper
GTA NEPTUN
Uporabniški avatar
 olson
Hojla :lol:

Gremo v Beograd jaz in Andrej sva že prijavljena. :juhuhu:

lp OLSON :beer:
 GTA NEPTUN
Lep pozdrav iz GTA NEPTUN!

Trenutno je na našem seznamu prijavljenih že 29 oseb. Še nekaj prijav, pa bomo odhod lahko zagotovili. Čas za prijavo smo uspeli podaljšati do nekje 30.marca.

Lep sončen dan,
Gašper
GTA NEPTUN
04/58-35-800
 Marinka
Sporočim takoj po Sežani. Če grem, prijavim 2-3 osebe.

Lep pozdrav
Marinka
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA