prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 tae
AinE napisal/-a:Celo postojnčani poznajo naš trim. Kdo bi si mislil!

Ta postojnčan je bivši kamničan, sicer se bo pa Andrej verjetno sam javil.
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Lep pozdrav ljubitelji teka, vedno več vas srečujem in videvam vsepovsod, tako da je bilo samo vprašanje časa kdaj bom naletel na forumu na temo iz naših logov. Malo zaradi nevednosti, malo zaradi strahu pred neznanim se vam oglašam šele sedaj. Pregledal sem forum in ugotovil, da imamo iste ali vsaj podobne želje po gibanju v naravi. Glede skupnih treningov upam da se vam bom lahko pridružil, ni vprašanje volja temveč služba ki zahteva prisotnost petek in svetek. Ali se za skupni trening dogovorite že prej kam in kako, da veš vzeti luč, vodo itd. s seboj?
Upajmo, da se vidimo za vikend, do takrat pa srečno :D
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Pozdravljen BO-JAN, načeloma je zaenkrat tako, da se dobimo v soboto ob 16h pred Frana Albrehta, tam se zmenimo kam in koliko bomo tekli, običajno tam nekje 10-15 km, najdalj sva šla s taetom: na Primoža in nazaj. Če imaš kakršnokoli idejo ali predlog o dnevu, uri, progi itd. je več kot dobrodošlo, da to objaviš na forumu, če ne pa samo pridi v soboto, če bo kdo tam OK., če ne greš pa še vseeno lahko sam :)

Vabljeni pa seveda tudi vsi drugi :)
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Zdravo!
Imam vprašanje ali dva za vse, ki tečete v okolici Kamnika. Že dalj časa opažam verjetno kilometerske oznake na cesti za Stari grad, Duplico, Moste in verjetno še kje, pa me zanima ali kdo pozna te trase, kje se začnejo, kje je obrat in kje končajo. Verjetno obstaja kakšna izmerjena trasa tudi po gozdu, za vse informacije vam bom hvaležen. Ali je trim steza v Kamniku res dolga 2000m tako kot piše na tabli?
Hvala za vse informacije in DOBER TEK!
 Olinad
Moje (bel spray) so na vsakih 500 m od doma (Groharjeva na Duplici) na Korenovo do Gostilne Kralj oz glavne ceste(5,3 Km) in nazaj vseskozi po pločniku.Tu občasno preizkusim svojo pripravljenost. Druga moja označena zavije pri Fruktalu levo proti Mengšu in naredi krog po Mengeškem polju. Tretja (najlepša) pa je trasa Maistrovega teka, ki ga je pred letu organiziral (lahko bi ga še kdaj) Lado Urh.

Lep pozdrav
Uporabniški avatar
 olson
Moje oznake pa vodijo na stari grad ali pa v Palovče do lovske koče ,te niso označene na dolžino v metrih ampak so namenjene za treniranje fartleka. :lauf:

lp OLSON :twisted:
 AinE
Aha! Zdaj pa vem kdo dela oznake. Me je že en tekač spraševal, če sem jih jaz naredila :shock: :?:

Se srečava, E.
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
A tako dobr se znajdete 8), meni še na misel ni prišlo, potem pa sprot vse pozabim, kar sem si s kolesom izmeril :cry:

V glavnem pa takole: od zdravstvenega doma, čez Bakovnik in Duplico po Korenovi do Podgorja ( skozi vas, ne po cesti) nazaj - 10 km;

na drugo stran: od zdravstvenega doma mimo smodnišnice do Stranj, čez most in nazaj čez Mekinje - tudi 10 km;

od z.d. proti Samotnemu malnu, čez hrib v Godič, mimo gostilne Rušovc do velikega jezu, čez jez in cesto v Košiše, na Mili vrh, čez Zaprice nazaj - cca. 12,5 km;

od z.d. do doma v Kamniški bistrici in nazaj 28 km;

od z.d. čez Mengeš, Trzin, Črnuče, Tomačevo, do Velane (pri Kolinski) - mali maraton.
Uporabniški avatar
 tae
Lahko tudi mi odpremo novo temo KAMNIŠKE TEKAŠKE PROGE.
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Zdravo
Hvala za informacije, ki so in bodo koristile tudi ostalim. sam se največ gibljem po polju do fructala in naprej proti Mengšu, tudi podgorske gmajne me pogosto gostijo, trim, Stari grad, popolna neznanka pa mi je trasa Maistrovega teka.
Lep pozdrav in SREČNO
 hitrijoža
[quote="olson"]Moje oznake pa vodijo na stari grad ali pa v Palovče do lovske koče ,te niso označene na dolžino v metrih ampak so namenjene za treniranje fartleka. :lauf:

Proti lovski koči v Palovčah so tudi kilometrske oznake (beli sprej) in rdeče oznake (puščice in smerne črte na drevju) - ali so te zadnje za fartlek in do kam peljejo, ker jih je vse polno. Ker gre za precej znan teren, sem najprej pomisli, da so drevesa pomalali lovci.
 MarkoJ
[quote="DuleKTKV"]
od z.d. do doma v Kamniški bistrici in nazaj 28 km;
[/quote]

Kako zgleda tek med tistimi avtomobilističnimi divjaki? Mene že nekaj časa mika, da bi tekel do KB, pa me je zadnjič streznilo, ko sem pešačil od Kraljevega hriba do Stahovice in sem v enem ovinku za las ušel temu, da bi me povzil norc, ki je vozil na količek. Sama sreča, da sem 10 metrov višje menjal stran ceste, po kateri sem hodil.

Če bi bilo po moje, bi postavili v Stahovico rampo in za vsak avto računali 2€.
Uporabniški avatar
 THOMAS
Jest imam pa zmerjene razdalje iz Duplice (zraven pekarne) do Žej (čez križišče do koder je pločnik), trasa skozi po glavni cesti in nazaj na štartno mesto je 11km.
Duplica-Moste-Žeje-Vodice-Skaručna-Šmarno-Vižmarje-Šentvid 21km.
Duplica-Žale-Mamutov most-Duplica 10km.
Duplica-Stari grad(po cesti)-Duplica 14,5km.
Duplica-Mekinje-vznožje Sv.Primoža-Duplica 17km.
 sputnik
olinad napisal/-a:Tretja (najlepša) pa je trasa Maistrovega teka.

Kje pa je tale trasa Majstrovega teka?
 Olinad
"Maistrov tek" ima (je imel) začetek pri gostilni Goručan (nogometno igrišče Virtus)preko Bistrice, desno ob cesti za Volčji potok, pri odcepu za golf igrišče levo, po cca 200m levo skozi vas in gozd do poti (zdaj je že cesta), desno čez hrib, po spustu desno do in skozi golf igrišče do asfaltne ceste, nato levo v Rudnik mimo galerije Repanšek,skozi Hudo, na začetku Radomelj desno do gostilne Zlata kaplja, preko starega mosta in do Homca, nato po lokalni cesti skozi Nožice, Šmarco, mimo Menine in skozi "Sibirijo" do igrišča oz. cilja. Dobrih 12Km ,oznake pa so že slabe, sam pa še raje uberem še bolj gozdno varianto.
Lep pozdrav
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA