prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
še1PR napisal/-a::shock: A ni pegaz samo konj in ne konj+človek? (grška_mitologija.PRESS) :wink: :wink: :D

8) Hmm, meni se nikoli ni zdel ravno bel. :) (lipicanci PRESS) ;) Grem gledat, kdo je kdo v antiki. :)
lp, Jusuf AhmedEl'Drvar
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji, sneguljčice in palčki,

en lep pozdrav iz zimske pravljice, kjer nam je preko dneva namedlo še 20cm snega in zdaj zaskrbljeno pogledujemo proti vrhu hriba, če bo kaj sonca al bodo samo oblaki z 80% verjetnostjo padavin.

Vaši pomladnogoladni zapisi mi zbujajo skomine, ker tereni za tek sicer so, a ni prave motivacije, da bi člouk s sabo lopato nesu in imel taprav tekaško-gozdarski fitnes.

Kar se tiče kojnov upam, da bo elJusufi našel pravo mitološko razlago in uspel združiti mitološkega krilatca in tuzemskega klepetača v eno matrixmetafizično strukturo. Da bomo bl vedli, kdo je kdo pri vseh teh ludvikih, palčkih, trobenticah, egometrih, čokoladah, sneguljčicah in podurnih turbotekih.

Tko, pozdrav iz daljnje nemčenlandije, z vami sem v duhu, kmalu pa tudi v telesu (na nedeljskem Runnerjevem teku).

(ahem) SMUUU-ŠAJMO VSIIIII, BOOOOJAN IN MIIIIIII.....

Pospravček, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 milkec
Torej, kakor vzamemo, princ gor ali dol... jaz se za ta teden pofočkam!

Glede smeri oz. trase teka pa nima smisla razpravljati, ker se nikoli ne ve, kaj se bova s Slonom odločila 2s pred štartom. Glede na to, da nama je bilo v nedeljo rahlo dolgčas na Golourhu, sva predabitarala vsaj 20 prog.
No na koncu sva se skoraj sporekla še o najini nedeljski, ko sva pri observatoriju trmoglavila vsak v svojo smer!
 jonsi
Jest tud pridem ... da sprobam še drugo prvenstvemo smer

razen če ne bo spet :argue: :arrow: :arrow:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Jest vas tut že pošteno pogrešam (tek pa še bolj :cry: ). Pa me verjetno še kakšna dva tedna ne bo. :cry: Mi je dohtar predpisal 2 tedna čistega mirovanja oz. ležanja v postelji. :cry: Ne vem kako bom zdržala ampak j.... ga :oops: , kar je treba je treba.

Fajn se mejte pa pridno tecite. :) V dveh tednih se mi bo ziher nabralo par kg odveč :oops: zato bom pa potem tok bolj z veseljem tekala po Golovcu. :D

Lep pozdrav,

Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 Laufer
Zanima me, če je kdo interesent za pohodno verzijo. :)
Še vedno poškodovan in psihično čisto na dnu, zato bi rad hodil v družbi. :D

Za pohodnike priskrbim tudi piškote in čajček!
 eggy
Oii

Je pa mogoče čas, da se še jaz malo oglasim.
So me eni prav čudni virusi napadli in sem...... ja, robčki so moji najboljš prjatli. No, komaj čakam, da se izvelečm iz tega, do takrat pa.....dobr tečte in prav lepo se imejte.

eggy
Uporabniški avatar
 milkec
Laufer napisal/-a:in psihično čisto na dnu, zato bi rad hodil v družbi.

Tole je pa že kar grozno slišati... Saj se boš pozdravil in spet boš grizel klanec... Le upati moraš!
Pa pridi na kako kolesarsko Golado, če že ne bo pohodnikov... Nas pospremi kos poti, naredi krog po svoje in potem se dobimo v cilju... Boš videl, bo tudi to pomagalo.
Uporabniški avatar
 tini
Ce ne pride kaj vmes, pridem tudi jaz na en easy tekec.
 eggy
tini napisal/-a:...... pridem tudi jaz na en easy tekec.

Joj.......sam da mu ne bi kdo slučajno verjel :)

lpe
Uporabniški avatar
 raziskovalec
tini napisal/-a:Ce ne pride kaj vmes, pridem tudi jaz na en easy tekec.

Poznamo tinijev na easy, namesto 40 min 45 min,
čudežno če se ga zamoti s pogovorom pa 50 min,
:lol: :o
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Laufer napisal/-a:Zanima me, če je kdo interesent za pohodno verzijo. :)

Za pohodnike priskrbim tudi piškote in čajček!

Joj, Laufer, a kolesariš lahko.
danes nisem prepričan, da pridem (služba press).
Uporabniški avatar
 softi
Milkec, Tini in ostali hitrotekači, dejte prosim dones Jusufa al Slona al kaj že je, fajn zmatrat :twisted: , ker včerej je mogu revež en ultra zenovski tek tečt, pa zraven je mogu bit še mal psihoterapevta, pa mal bolničarja,...Hvala Slon!!!

Uživejte dones, bom spiritualno zraven 8)
Uporabniški avatar
 še1PR
Punce!! Kaj je zdej to? :shock:
MojcaZ napisal/-a:...Pa me verjetno še kakšna dva tedna ne bo. :cry: Mi je dohtar predpisal 2 tedna čistega mirovanja oz. ležanja v postelji. :cry:

eggy napisal/-a:So me eni prav čudni virusi napadli in sem...... ja, robčki so moji najboljš prjatli. No, komaj čakam, da se izvelečm iz tega

softi napisal/-a:bom spiritualno zraven 8)

Snezinka napisal/-a:...tako da Golada mene vidla neki časa bo ne...
...

Tole ni čist nič v stilu:
izyemna napisal/-a:Sneguljcice vseh dezel zdruzite se! Telih palckov ena sama ne more vec nazaj drzat.

:twisted:

No, držim pesti, da se čim prej "sestavite"! :wink: :lol: :laola
Nazadnje spremenil še1PR, dne 01 Mar 2007, 13:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 še1PR
Laufer napisal/-a:Zanima me, če je kdo interesent za pohodno verzijo. :)

Laufer! Hoj! Daj ga nehat srat! :wink: Ko bo tvoja terapija mimo, te itak ne bomo dohajali! (no, vsaj zase to z gotovostjo trdim. :wink: ) Smuk na kolo, pa pridi! :wink:

Jaz pridem na en iberZEN za katerega nagovarjam tud razyja :oops: 8) . Me ima, da bi nadaljevala najino debato iz časov... 8) Ti Laufer prid s kolesom pa se nama boš pridružu. Če ne bo razyja, bova šla sama. PBjevcev jaz (še :wink: ) nisem sposobna lovit... :wink:
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA