Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Andraz
Čau, sem se odločil, da po vzoru različnih družb, ekip, tekačev odprem eno temo za vse, ki tečejo okoli Gradiškega jezera pri Lukovici. Da se prešejemo, pofočkamo... :lol:

Če kdo ne pozna te tekaške poti lahko malo opišem. Če se peljete iz Domžal proti Trojanam, boste v Lukovici zagledali smerokaz proti Gradiškemu jezeru. Krog je makedamski, up & down, dolg cca. 4200m, v lepem polen sprehajalcev, v že temnih večernih in zgodnjih jutranjih urah pa čudovito osamljen, že kar mističen, vsaj meni.

Se pa včasih srečam s kom, ki ga pozdravim, pa bi mi blo zanimivo vedet približno kdo je kdo, torej da vidmo!?!?

še posnetek up & down - ov!! :)
Slika
 AinE
Andraž, jaz sem že ena tistih, ki se včasih ob koncu tedna nagradim s tekom okoli Gradiškega jezera :D . Ugotvaljam, da je bolje, če se tja odpravim bolj zgodaj, saj je popoldne kar preveč sprehajalcev. Običajno naredim 3 kroge.

Slišala sem, da domačini, če se ne motim, enkrat spomladi, organizirajo tek okoli jezera. Kdo kaj več ve o tem :?:

Lp E.
Uporabniški avatar
 brankos
Mene je lani poleti na gradiško jezero odnesel predvsem kajak - prav prijeten trening se da naredit, potem pa še dva ali trije krogi tek okrog jezera - in je poletni večer zapolnjen.

AinE napisal/-a:Slišala sem, da domačini, če se ne motim, enkrat spomladi, organizirajo tek okoli jezera. Kdo kaj več ve o tem :?:
Lp E.

Tek naj bi bil predvidoma 26.5.2007 - to sem zasledil v koledarju tekov.
 hribovc
[quote="brankos"]Mene je lani poleti na gradiško jezero odnesel predvsem kajak - /////////
So te kaj ribiči stran podil?
Uporabniški avatar
 Cowboy
AinE napisal/-a:Andraž, jaz sem že ena tistih, ki se včasih ob koncu tedna nagradim s tekom okoli Gradiškega jezera :D . Ugotvaljam, da je bolje, če se tja odpravim bolj zgodaj, saj je popoldne kar preveč sprehajalcev. Običajno naredim 3 kroge.

Slišala sem, da domačini, če se ne motim, enkrat spomladi, organizirajo tek okoli jezera. Kdo kaj več ve o tem :?:

Lp E.

lansko leto (2006) je bil jeseni. drugač je pa tek tradicionalno konec maja.

drugač je pa lep teren za laufat. čeprav sm se že naveličal teh krogov okrog jezera. tako da zavijem še na stranske poti ki so tudi lepe in neokrnjene (limb.gora, proti trnjavi, proti sv.mohorju,...)
Uporabniški avatar
 brankos
hribovc napisal/-a:
brankos napisal/-a:Mene je lani poleti na gradiško jezero odnesel predvsem kajak - /////////
So te kaj ribiči stran podil?

K sreči ne - ob večerih so lovili predvsem mladi nadobudneži, pa tudi tazaresni ribiči me niso nikol podili. Upajmo, da vedo, da jim s kajakom delamo manj problemov kot skuteristi, ki so brneli pred leti po jezeru.
 hribovc
Več nas bo, bolje bo
Uporabniški avatar
 Cowboy
HRIBOVC, a ga boš dal enkrat za probat? :P
 hribovc
Cowboy napisal/-a:HRIBOVC, a ga boš dal enkrat za probat? :P

A znaš plavat?
 hribovc
Ali ni voda v jezeru malce premrzla, da se s spustom prevračaš?
Uporabniški avatar
 Andraz
Cowboy napisal/-a:[+drugač je pa lep teren za laufat. čeprav sm se že naveličal teh krogov okrog jezera. tako da zavijem še na stranske poti ki so tudi lepe in neokrnjene (limb.gora, proti trnjavi, proti sv.mohorju,...)

Gut ja, tud jest se spravljam do limbrske gore, pa je kr dolga, še predolga... se pa podim, če sem podnevi, po okoliških gozdovih, je tud luštno... z bičikletom sem pa že prevozu te potke...

AinE - 3 krogi so zdej moj rekord :lol:

lp
a.
 AinE
Andraz napisal/-a:[AinE - 3 krogi so zdej moj rekord :lol:

Število krogov ni tako pomembno. Počasi se daleč (večkrat) pride.

Lp E.
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Zdravo!
Andraz lepo si opisal to tekaško pot okrog jezera in je res super, ni mi žal da sem se iz Kamnika odpravil k jezeru odtečt 3 kroge, proga le lepo razgibana tako da ni dolgočasna.
prav gotovo se še vidimo

DOBER TEK
Uporabniški avatar
 Andraz
No me prav veseli, da ti je blo všeč BO-JAN in da sem še komu dal priložnost za lepo doživetje :lol:

AinE itaq da je užitek v teku, in ja počasi napredujem tud jest... :lol:
sem čist zadovoljen...

lp
a.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA