pingo tekač napisal/-a:čestitka Tiniju za uspešno pretečen maraton
Kar norca se deli - ipaq sam usao na "Dream Team" listu!

A mas jajca, da gres na tole drugo leto - Predrag ze sprejema predprijave!
lptini
tini napisal/-a:pingo tekač napisal/-a:čestitka Tiniju za uspešno pretečen maraton
Kar norca se deli - ipaq sam usao na "Dream Team" listu!
A mas jajca, da gres na tole drugo leto - Predrag ze sprejema predprijave!
lptini
 -  bek tu topik PRESS
   -  bek tu topik PRESS 

še prej pa Slovenski Alpski Maraton, ki bo prava poslastica pol pa za zakusko še teh nekaj kilometrčkov!
  še prej pa Slovenski Alpski Maraton, ki bo prava poslastica pol pa za zakusko še teh nekaj kilometrčkov!
 !
 !
 .
 .

.
 .

.Ej sredi decembra z traktorjem na ta tek to bi blo odklopljeni.Smo naslednji dan takoj pri novicah tedna na 24ur
 .Ej sredi decembra z traktorjem na ta tek to bi blo odklopljeni.Smo naslednji dan takoj pri novicah tedna na 24ur   
   ha, ha ma se hecam sam ne blo pa slabo ušpičiti kako tako traparijo ha,ha.Ma ja sam da se bomo meli kuuuuuuuuuuuuuuuuuul pravijo sedaj nekateri.
 ha, ha ma se hecam sam ne blo pa slabo ušpičiti kako tako traparijo ha,ha.Ma ja sam da se bomo meli kuuuuuuuuuuuuuuuuuul pravijo sedaj nekateri.

.Ob tej priliki bi se pokazalo da politika in šport nimata nobene veze.To je zame pomembno da se imamo skrajno fino fajn.
 .Ob tej priliki bi se pokazalo da politika in šport nimata nobene veze.To je zame pomembno da se imamo skrajno fino fajn.
 , samo moja žena bi šla zraven, toda pod pogojem
 , samo moja žena bi šla zraven, toda pod pogojem   , če imaš TRAKTOR SAME SILVER 100,6, obvezna klima itd. drugač se noče pogovarjat.
 , če imaš TRAKTOR SAME SILVER 100,6, obvezna klima itd. drugač se noče pogovarjat.  

, a za mejo se ne sekirat, bomo že kj zrihtal
 , a za mejo se ne sekirat, bomo že kj zrihtal   .
 .

, samo, da bo domačga vinčeka
 , samo, da bo domačga vinčeka   .
 .
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA