prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 sinisini
Ja bom pa jaz nekaj predlagal......vsi teka želni dobimo se v soboto 3.mar ob 16.30 na jezeru in odtečimo en prijeten tekec.V družbi je vedno lepše.
TEK JE EN SAM VELIK UŽITEK
 primzy
predlagam zračenje+koji+klasika+mala

hehe

mam pun kufer teh rund pa še kr sučem jao pač tk je rad tečem pa zmerjeno je u nulo ...
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Upam, da bo ta tek ratal tradicionalni. :laola Ko bom naslednjič v Velenju se vidimo! 8)

Uživajte in prijeten tek vam želim.

LP, Mojca :wink:
 Tinca
Zelo podpiram, da se je nekdo opogumu in pozval vse nas tekačice in tekače iz Velenja, ki nas je kar nekaj.
Jaz bom prvo srečanje spustila, ker bom na smučanju.
Upam, da postane to res tradicionalno, tako kot pravi MojcaZ.
Sej veš MojcaZ, Sežana in Tek trojk bo kmal... :lol:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Primzy, mal ustav svoje konje! :lol: Ne že takoj na začetku prestrašit tekače s takšnimi turami. :rol:

Že to je napredek, da se je sploh kdo opogumu to gor napisat. :clap: sinisi :cast:

Tinca, komi čakam. 8) Bomo razturale! :rol: :juhuhu:

Uporabniški avatar
 tomaz ny
Mogoče se vam pa pridružim, če pridem pravi čas iz Avstrije, na izteku :wink: .
 primzy
ok pol pa malo me itak ni ker se ne da tečt popoldne gužva ful, pridem na spehod, drgač pa sukam zmeri ob 1000 na jezeru, pač tk že mamo skos od malega sobote narete
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Ne se zdej ustrašit, sej nisem nič takšnega rekla! :lol: Meni je pa tudi popoldne prijetno tečt okrog jezera (samo, da je jezero :juhuhu: ).

Prijeten tek želim kadarkoli boste tekli! :wink:
 primzy
ne treninga me ni strah hehe, pač a ni bolš da gremo dop, popoldne je tok ttih penzionstiv pa pesov ne morš, med tednom ja ne pa sob ob1600 jao :wink: razen če gremo gabrke hehe
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Tut Gabrke (pa Šoštanj tut - je zelo lepa cesta) še pridejo na vrsto.

Zdej mi je pa res žal, da ta vikend ne bom v Velenju. :cry: :bum: Ko bi z veseljem šla zraven. Komi čakam naslednje vikende. :juhuhu: :rol:

Uporabniški avatar
 Z*
MojcaZ napisal/-a:Tut Gabrke (pa Šoštanj tut - je zelo lepa cesta) še pridejo na vrsto.LP, Mojca :wink:

Gaberke!!! Zelo lepo, ja. Če si pa res prave volje, se splača potegniti po planinski poti Graška gora - Rdečnik - Zg. Razbor - Velunja in skoz Gaberke nazaj (lahko tudi začetek v Gaberkah, da se malo skrajša). Z Zg. Razborja je imenitna tura proti Slemenu (ali iz doline Velunje) in naprej proti Smrekovcu ... Res krasne ture tam okoli, čudovito razgledne in lahkotne. :juhuhu: Tisti, ki jim je tole malo dolgo, si pač poljubno skrajšajo - se z avtom pripeljejo do neke točke, od koder tečejo, ali, še bolje, jih pride kdo kam pobrat! :clap:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Se opravičujem za pravopisno napako! :bum: Vem, da so Gaberke, sam sm pisala tko kot se izgovori (kr po domače :oops: ).

Uporabniški avatar
 mojcej77
En J se je zgubu...
Je reku, da je iz Naslova in da se mu ne bi tok mudil, če bi bil iz Posta, ampak v Naslovu se mu pa že zdi pametno bit...a mu da kdo za taksi?

;)

m

pies:aja, pa je še reku, da ful kul, da je slišu, da zdej, k je tok psov in penzionistov, uni tekači iz TF-ja kar po vodi laufajo;)

pipies:sej nočm težit, sm že s tem postom dokazala, da znam pisat tud nepravilno slovensko, a ne? - ampak tale naslov je tko kot en prijazen SQEEK vsakič, ko ga prebereš.lp v Veleeje:), al kk se že reče...
Uporabniški avatar
 sinisini
Mojcej77 imaš popolnoma prav, ampak se zgodi.....me je že žena zaradi napake :bum:
TEK JE EN SAM VELIK UŽITEK.
Uporabniški avatar
 sinisini
Dragi TF še vedno velja povabilo na velenjsko jezero na en prijeten tek v soboto 10 marec.....za uro pa samo predlagajte....pa se uskladimo.
TEK JE EN SAM VELIK UŽITEK :lauf:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA