prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 sammy
Hvala za informacije. Na www od Promontane sem že našel nekaj primernega, samo bom šel raje v trgovino pomerit.
Drugače pa trenutno uporabljam švic majice Hore (za pod bilo kateri dres), ki se dobijo v Tandemu v Logatcu. Kot samostojne majice pa imam od Nike Dri Fit ali Pro Vent.
Eni priporočate tudi perilo za regeneracijo. A kdo ve, kako to deluje?
 matej-jethro
Athena89 napisal/-a:kje se kupijo od Hely Henson ?

HELLY J.HANSEN je bil norveški pomorščak, ki si je na morju zaželel, da mu ne bi premočilo ovčje kože. Bila je topla v suhem, v mokrem pa to ni bila dobra zaščita....premazal jo je...itd.
Helly Hansen, torej :wink:
 matej-jethro
nejc.kuhar napisal/-a:Craft majo v Promontani- verjetno tudi najceneje. Sicer je pa KARIBU zakon!!! :wink: Predvsem švic majce s kratkimi rokavi imajo po mojem mnenju najboljše! Kupite jih lahko v Iglušportu, pa tudi v Hervisu se mi zdi!
LP

Sorry, Nejc, ampak tole okoli Karibuja je zelo smela trditev, ki mi pove le to, da si pa mogoče preizkusil premalo aktivnega perila! Še vedno pa trdim, da je bolje gledati iz katerega materiala je perilo, kot katere znamke je! Proizvajalcev je od A do full, materialov pa neprimerno manj in mislim, da se ve, kateri so boljši v smislu funkcioniranja, obrabe, vonja, sušenja......

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA