Forum za podporo vsem, ki vas zanima karkoli v zvezi s Pohodom, Tekom trojk, ...
 gp
Zanima me kdaj je točen datum Teka trojk v Ljubljani in trasa kjer se teče ter pravila igre?

Hvala,
g. :arrow:
Uporabniški avatar
 zlopi
Lepo pozdravljeni, mene pa zanima (sem še bolj nov na TF) ali kakšna ekipa rabi tretjega za letošnji tek trojk.
Ponovno tečem od septembra 2006, okoli 5,5 min/km.
Nazadnje spremenil zlopi, dne 19 Apr 2007, 12:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 brankos
zlopi napisal/-a:Lepo pozdravljeni, mene pa zanima (sem še bolj nov na TF) ali kakšna ekipa rabi tretjega za letošnji tek trojk.
Ponovno tečem od septembra 2006, okoli 5,5 min/km.

Lani je delovala "posredovalnica" trojk in prav gotovo ti bo uspelo najti primerno ekipo, sploh ker si zelo zgoden ;). Vse o tojkah 2006 imaš na posebni temi v forumu.
 Marvin42
Mene pa zanima kakšna so pravila v teku trojk. Na uradni strani nisem nič našel.
Uporabniški avatar
 kustus
lp

tečejo trije tekači eden ima čip in v cilj morajo priti vsi skupaj.
 Marvin42
kako skupaj morajo biti? govorimo o "popolnoma skupaj", "par metrov",...?
Uporabniški avatar
 si05400
Recimo, da pritečejo skozi cilj držeč se za roke. Itak.

Ja, čisto res.
Nazadnje spremenil si05400, dne 03 Mar 2007, 20:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Tek trojk ja...dobro je hitro zaceti razmisljati.

Jaz sem dobil ob lanskem teku v Mostiscarjevi ekipi ene ideje da bi se poskusil v tempu 2ur. Upam da se bo Mostiscar kaj oglasil. Me pa zelo zanima ce si se je se kdo zazelel dve uri odteci celotno traso.
Uporabniški avatar
 Zajec
tek_v_snegu napisal/-a:Tek trojk ja...dobro je hitro zaceti razmisljati.

Jaz sem dobil ob lanskem teku v Mostiscarjevi ekipi ene ideje da bi se poskusil v tempu 2ur. Upam da se bo Mostiscar kaj oglasil. Me pa zelo zanima ce si se je se kdo zazelel dve uri odteci celotno traso.

Če bom šel na tek trojk, bom tekel tam okoli 2 uri :!: bomo pa še videl, kako bo šlo v Sežani :?:

LP JZ
Uporabniški avatar
 bojanu
si05400 napisal/-a:Recimo, da pritečejo skozi cilj držeč se za roke. Itak.

Ja, čisto res.

Valjda je treba ta šibkejšemu pomagati :wink: Ene pa tudi vlečejo navezane :shock:

PS pa kako ti je ratalo tole vtakniti pod rojstne dneve :shock: Tek trojk je posebej področje :idea:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja letos pa se bom če bo vse po sreči tudi jaz udeležil tek trojk :lol: :lol: pol bomo pa videli kako daleč bom pregural :lol: .Dober mal daljši trening :wink: !
Veliko trojk veliko ljudi to bo super jipi!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Damijan
tek_v_snegu napisal/-a:Tek trojk ja...dobro je hitro zaceti razmisljati.

Ta cilj sem lani jaz /naša trojka/ izpolnil. Zavedati se je teba samo naslednjega: do vznožja Urha je treba priti s tempom 4:00min/km. V kolikor je proga suha, je potem preko Golovca le še luštn kros.
 guci
Udeležila bi se teka na 28 km, a še nimam trojke za čas okoli 2:10.

Guči

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA